Marek Kotoński Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Co proponujecie dodać do kawy? Cynamon? Nie wchodzi mi. Co by dodać do kawy, by było jakoś ekstra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solvay Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Dziś czytałem o bulletproof coffee, jeszcze nie pilem ale spróbuje.Jak dla mnie to świetnie się spisuje kawa ze śmietanka 30%. Do kawy zawsze dodaje ok. 30ml śmietanki, a jak kawa jest dużą do do tego dolewam jeszcze troszkę mleka i smak jest świetny. Jak przesadzisz ze śmietanka to się robi niedobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcePan Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Bardzo dobra jest z masłem, dziwnie brzmi ale jest pyszna. W ramach urozmaicenie można dodać też łyżeczkę oleju kokosowego, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Kotoński Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Ciekawe z tym masłem, spróbuję jutro z rańca, ile tego masła tam dodać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Jak pijesz kawe rozpuszczalna, to proponuje zmienic na fusiasta. Wtedy jest wiecej opcji. Mozesz wybierac typy kaw, sile, posmak, itd.Ja osobiscie korzystam z prasy francuskiej. Do tego mam ubijarke do mleka (mleko cichy zabojca, ale nie w malych ilosciach hehe). Masz duzo mozliwosci wtedy.Polecam eksperymenty z mlekiem ryzowym i xylitolem. Odradzam mleko kokosowe i migdalowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi