Skocz do zawartości

Sezonowe grzane


Marek Kotoński

Rekomendowane odpowiedzi

Polecam Zacne z Żabki. Jest w różnych smakach. Ja kupuję najczęściej "bezsmakowe" niepasteryzowane. Całkiem dobrze zrobiona podróba "Noteckiego" z Czarnkowa. Browar w czarnkowie przejął  biznesmen powiązany z PO i oprócz nazwy nie zostało nic z tego, rewelacyjnego niegdyś, warzonego w prymitywnych warunkach, w jedynym państwowym, małym browarze piwa.

A grzanie to nie filozofia - dodajesz miód, goździki i imbir i grzejesz.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 3 miesiące temu...
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.