Quizas Jeremi Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 Jeżeli komuś od czasu do czasu zdarza się popić Red Bulla z puszki, to byłbym najzwyczajniej wdzięczny za podesłanie kodu spod zawleczki w PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Man Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 Jeżeli komuś od czasu do czasu zdarza się popić Red Bulla z puszki, to byłbym najzwyczajniej wdzięczny za podesłanie kodu spod zawleczki w PW Tam sa jakies kody? Do czego sluza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quizas Jeremi Posted December 21, 2014 Author Share Posted December 21, 2014 Niedawno RB zaczął wprowadzać nowy program lojalnościowy i od tego czasu znajdują się właśnie tam kody. Oczywiście jeśli trafisz na puszkę ze starszej partii to takowego tam nie będzie. Nowe puszki oznakowane są dodatkowo oznakowane hasłem programu "collect". https://www.redbullmobilecollect.pl/ Generalnie ten podział na 5 poziomów, to pierwsze 2 poziomy wbija się względnie szybko - ot nagrody za nie mają mierną wartość - jakaś tapeta czy dzwonek na telefon, więc raczej gra nie warta świeczki. Potem zaczynają się schodki - ja obecnie jestem na 3 poziomie, żeby wbić 4 gdzie już mozna trafić coś przyzwoitego (plecak czy bluzę) trzebaby ponad 100 puszek przerobić. Przerobu na poziom najwyższy nawet nie chcę znać, chociaż nagrody są jak najbardziej w pyte. Generalnie jak ktoś okazyjnie kupi sobie puchę RB i miałby ją wyrzucić, to szkoda, żeby ten kodzik się zmarnował, a ja wyciągnę z niego te 0,8% na następny poziom w chwilii obecnej Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Man Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 No to masz pecha - dzisiaj troche jezdzilem i wypilem RB ale niestety ze starej dostawy - a poszedlem w chlodzie i deszczu grzebac w smietniku :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quizas Jeremi Posted December 22, 2014 Author Share Posted December 22, 2014 Dzięki za poświęcenie Jakby co to na przyszłośc na puszce będzie słowo - klucz "collect" widniało: http://www.hurtidetal.pl/i/1/_art/11482/6079483405420231b72007.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser10 Posted May 4, 2015 Share Posted May 4, 2015 Zamykam temat. Potrzeba została odpowiednio zakomunikowana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawido638 Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 Gdyby ktoś pił puszeczkę Red Bulla to prosiłbym o przesłanie mi na PW kodu spod zawleczki (oczywiście jeżeli ktoś go nie potrzebuje). Będę wdzięczny za każdy kod. Z góry dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
LudzkiCzłowiek Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 Pierwszy post na forum i od razu o coś prosisz? Słabo zacząłeś, miejmy nadzieję, że lepiej skończysz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts