Selqet Posted December 26, 2017 Share Posted December 26, 2017 Hej, macie do polecenia jakieś pióra? Zgubił mi się mój ulubiony, który kupiłam 4 lata temu za jakieś 30 zł ale dobrze mi służył mimo niskiej ceny. Marki nie pamiętam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Szczerze? Najdroższe na jakie Cię stać! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selqet Posted December 27, 2017 Author Share Posted December 27, 2017 @zuckerfrei właśnie zauważyłam, że cena nie jest aż tak istotna, bo jeszcze poprzednie miałam kupione w cenie około 200 zł i gorzej pisało od tego za 30 zł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Eeee gadanie, idź do specjalistycznego sklepu tam dadzą popisać i takim i takim zapewne coś wybierzesz... kupowałbym stacjonarnie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DissolvedAir Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Moje ulubione,którym pisze caly czas to TWSBI Diamond 580 cena cos kolo 300zl 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
volcaniusch Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Ja od 7 lat Waterman Hemisphere. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cortazar Posted December 28, 2017 Share Posted December 28, 2017 https://www.luxuryproducts.pl/p,gesie_pioro_do_pisania__z_wloch,87279.html Nie wiem jakby to nosić w damskiej torebce ale prezentuje się super . Osobiście używam Parkera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rnext Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Ja już od tak dawna niewiele odręcznie piszę, że nie pamiętam od kiedy. Na początku studiów kupiłem sobie jakiegoś Watermana, przepisałem nim całe studia, nawet do dziś leży gdzieś w którejś szufladzie. Był straszny Lubił się rozlać a na kiepskim papierze każda litera "iskrzyła". Był na naboje, więc koszmar podwójny i do tego wówczas praktycznie żaden wybór kolorów atramentów. Natomiast Blondi używa kilku piór z czego jej faworytem jest bardzo stylowy Pelikan (nie mam pojęcia jakiej serii). W kombinacji z szafirowym atramentem Edelstein jest po prostu boski. Tylko jedna uwaga - dość szybko została w nim wymieniona fabryczna stalówka. Mamy w okolicy taki mały warsztacik-kanciapę prowadzoną przez starszego pana, "serwisującego" pióra. Człowiek - kopalnia wiedzy. Dobrał Blondi stalówkę do jej preferencji. Może poszukaj kogoś takiego w swojej okolicy? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted November 24 Share Posted November 24 Hongdian Blackforrest F Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts