Zupa15 Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 (edited) Szok zdziwienie niedowierzanie.. Szkoda mi Szymona :c Edited March 5, 2018 by Zupa15 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoszeKortuxy Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 Teraz dopiero włączył "Kawaler mode on". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Kotoński Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 Nie ma coś Szymek szczęścia do kobiet :> 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
qpa Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 (edited) Podwójne życie, ciekawe. Myślałem że takie rzeczy to tylko w filmach. Po cichu trochę "podziwiam za takie przedsięwzięcie" w sensie opanowania, umiejętności kamuflażu przez tak długi okres czasu. Edited March 5, 2018 by qpa Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoszeKortuxy Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 10 minut temu, Stulejman Wspaniały napisał: Nie ma coś Szymek szczęścia do kobiet :> Już z 3 mu nie wyszło. 6 minut temu, qpa napisał: Podwójne życie, ciekawe. Myślałem że takie rzeczy to tylko w filmach. No w zasadzie jest na filmiku snapchatowym zamieszczonym na Youtube Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zupa15 Posted March 5, 2018 Author Share Posted March 5, 2018 boxdel rozmawia z Isamu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wikary Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 Miał ostatnio przez Marka wszystko wyłożone, wytłumaczone z tą poprzednia panią, i nic się nie nauczył, "ta jest inna niż wszystkie";) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ksanti Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 No to grubo. Ukraince czy innej zagranicznej łatwiej zrobić taki wkręt Polakowi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoszeKortuxy Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 54 minuty temu, Wikary napisał: Miał ostatnio przez Marka wszystko wyłożone To prawda i on widział ten materiał bo wspominał o filmie Marka na swoim streamie, a jednak wiedzy nie wykorzystał. Mówi się "Do 3 razy sztuka" i tym razem Isamu miał 3 nie miłą sytuacje z kobietą, której zaufał. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zupa15 Posted March 5, 2018 Author Share Posted March 5, 2018 Isamu o UkrainkaTv u Boxdela na Streamie 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoszeKortuxy Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 @Stulejman Wspaniały To jest dobry temat na audycję 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser24 Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 Mogę prosić o linkę do materiału w którym ten typ ma wyjaśniane, że jest bankomatem i ofiarą? Pierwszy raz widzę tego kolesia bo nie interesuja mnie streamerzy itp kwestie, ale zajrzałem z ciekawości co on tam z ta Ukrainką naodwalał, i po prostu aż żal słuchać jaki z niego pierdoła. Ciekaw jestem analizy jego przypadku. Może ktoś rzucić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoszeKortuxy Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 15 minut temu, AR2DI2 napisał: Mogę prosić o linkę do materiału w którym ten typ ma wyjaśniane, że jest bankomatem i ofiarą 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beckenbauer Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 Pisałem już na tym forum o Ukrainkach. To cwaniary które kombinują jak uwieść faceta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 Po co ta Ukrainka w tytule? Wystarczyło by kobieta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
typiarz Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 Ukrainka to jest jest narodowość, a zarazem pseudonim w sieci. Kanał nawet ma czy miała na YouTube pod tym nickiem. Swoją drogą zrobiła tak samo jak 98% innych Ukrainek. Na Ukrainie mąż, dziecko, a tu się woza z Polakami czy ukraincami. Nic nowego. Żeby jednak bilans wyrównać, to Ukraińcy to samo robią ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 (edited) Ufff to dobrze, ulżyło mi... wiec tylko Ukrainki są takie... ufff szukam. Teraz innej niż wszystkie Polki... Edited March 6, 2018 by zuckerfrei Link to comment Share on other sites More sharing options...
typiarz Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 Nie, nie tylko ukrainki, aczkolwiek u nich jest to na pewno częstsze niż u Polek. Gdyby tego było mało roznoszą różne choroby z HIV na czele ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzejkNaftowy Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 3 godziny temu, Ksanti napisał: No to grubo. Ukraince czy innej zagranicznej łatwiej zrobić taki wkręt Polakowi. Święte słowa. Polki chyba już nie mają tego co bardzo często mają Ukrainki - mam na myśli, że potrafią się pokazać od tej stereotypowej, subtelnej, kobiecej strony. Polki się do tego poziomu "nie zniżają" (nawet jakby miały na tym skorzystać), raczej próbują grać wyzwolone samice jak na zachodzie (jak to ktoś ładnie określił "żyjemy w epoce kobiet, które prędzej zrobią loda niż obiad") a Ukrainka np. uzbiera bukiet kwiatów czy coś ugotuje i takiemu statystycznemu Polakowi gdy to widzi sodówa od razu odwala. Nie dziwię się bo to niesamowicie usypia czujność i powoduje, że facet patrzy na kobietę jak na niewiniątko i ona może go sobie wtedy owinąć wokół palca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosze Red Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 Oj Isamu, Isamu nic się nie nauczyłeś. "Jej mama wspaniała", a myślisz, że skąd ma takie wzorce zachowań ..... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takeo Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 Kompendium wiedzy forumowej w praktyce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quo Vadis? Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 Nie Nymfa miała rację, tylko nie wyciąganie wniosków ze swoich błędów daje takie efekty. I tak będzie się dziać, nie wiem, może Isamu musi stracić pół majątku w końcu aby przejrzeć na oczy? Niektórzy to jakiś problem mają z tym, żeby załapać. Przy całej sympatii do niego, powinien naprawdę w końcu zmienić swoje podejście, bo to się źle skończy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek25 Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 @Mosze Red No i wspaniały ojczym . Ojczym faktycznie może być wspaniały - ciekawe gdzie jest ojciec ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoszeKortuxy Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 3 godziny temu, Quo Vadis? napisał: Nie Nymfa miała rację, tylko nie wyciąganie wniosków ze swoich błędów daje takie efekty. I tak będzie się dziać, nie wiem, może Isamu musi stracić pół majątku w końcu aby przejrzeć na oczy? Isamu sam się przyznał, że myśli penisem i jest naiwniakiem. Mówił to w czasie rozmowy z Boxdelem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbychu Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 Jakieś pół roku temu widziałem artykuł na wykopie gdzie internauci odkryli męża i dziecko Ukrainki. Po drodze (przed Isamu) miała romans z jeszcze jednym fejmem gdzie właśnie wykopki ją zdemaskowali. Zdziwiło mnie to mocno bo to było zaraz po dramie z Nymfą, myślałem że to wszystko fake a to się okazała prawda. Zobaczcie: dokładnie 9 miesięcy temu ją zdemaskowali: https://www.wykop.pl/link/3774075/ukrainka--czyli-szczyt-hipokryzji-w-dramie-nymfa-vs-isamu-skrot-informacji/ Ta kobieta to mistrz kamuflażu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts