Władca pustynnej Jarmarki Posted April 22, 2018 Share Posted April 22, 2018 Chcę się podzielic z wami moim nowym kawałkiem ktory dzis wypusciłem, obczajcie: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomko Posted April 22, 2018 Share Posted April 22, 2018 @Władca pustynnej Jarmarki Ło kurde, ale kwasowe Coś w tym jest, coś dziwnego i ciekawego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StonekZiemniaczany Posted April 23, 2018 Share Posted April 23, 2018 Spoko, joł jołom z lolkiem się spodoba. Mutowałeś już? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blck.shp Posted April 23, 2018 Share Posted April 23, 2018 Dykcja leży, ledwo można zrozumieć słowa. Lirycznie to poziom Sexmasterki, byle tylko się rymowało, reszta nieważna. Jedynym plusem tego numeru jest bit, który i tak nie jest jakiś mega, bo jest monotonny i raczej prosty, ale buja, natomiast Twój głos kłuje w uszy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mac Posted April 23, 2018 Share Posted April 23, 2018 Ani słowa nie zrozumiałem. To po polsku? Bit ogólnie niezły, tekstu nie kumam w ogóle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Król Jarosław I Posted April 23, 2018 Share Posted April 23, 2018 Zajebiste. Nigdy nie daj sobie wmówić, że nie masz talentu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieter Posted April 24, 2018 Share Posted April 24, 2018 Tłusty bit! Podoba mi się dawaj wypuszczaj więcej bangierów. Nie słuchaj się starszego pokolenia,zobacz co odjebał Lil Pump niby śpiewa o niczym jakby wrzucił te swoje nutki na jakieś forum pewnie 70% by powiedziało ze gówno.(w Polsce) Trap dopiero raczkuje rób swoje nie ma żadnych reguł. Esketit = Let's get it Link to comment Share on other sites More sharing options...
Władca pustynnej Jarmarki Posted April 24, 2018 Author Share Posted April 24, 2018 @blck.shp jest to celowe działanie, nagrywane na przesterze, śmieszy mnie jak ktoś się wypowiada o poziomie tekstu w TRAPIE, nie atakuje ale trzeba być nisko żeby tego nie ogarniać, , zresztą nie ma co gadać, kto się czai w tym środowisku ten kuma temat tyle, po prostu Polska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blck.shp Posted April 25, 2018 Share Posted April 25, 2018 @Władca pustynnej Jarmarki Mnie śmieszy, jak ktoś nie ma nic nie powiedzenia, a tłumaczy to tym, że to trap i nie musi być treści. W środowisku siedzę od dzieciaka kolego i co druga osoba w podziemiu nawija lepiej. Trochę pokory, chyba nie oczekiwałeś, że wszyscy będą Cię klepać po plecach, jaki zajebisty jesteś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o[-_-]o Posted July 21, 2018 Share Posted July 21, 2018 Dobra Faze musiales miec Tworzac ten kawalek! ogolnie dobry bo czuc Naturalnosc w nim, a nie ta sztucznosc, kontra zalewa dzis Rynek muzyczny tworz dalej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loterak Posted November 7, 2018 Share Posted November 7, 2018 Solidnie aczkolwiek ta dykcja kluje w uszy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MSamiecBeta Posted November 17, 2018 Share Posted November 17, 2018 Według Mnie numer brzmi mało profesjonalnie. Jakość jest słaba.Brzmi to jakbyś krzyczał w dużym pomieszczeniu. A nie nagrywał w studio.Może być to również kwestia miksu. Co do flow.Lecisz równo,lekko.To na plus.Do poprawy dykcja.Jest w tym kawałku bardzo niedbała. Popracowałbym też ogólnie nad flow,aby nie był to po prostu rytmiczny krzyk to mikrofonu a fajna przyjemna nawijka. Treści nie oceniam ,bo to indywidualna sprawa każdego twórcy. Trzymam kciuki i czekam na kolejne kawałki.Będę obserwował ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts