deleteduser150 Posted July 3, 2018 Author Share Posted July 3, 2018 13 godzin temu, typiarz napisał: Przemoglem ogromny "nie chce misizm" I wyruszyłem na siłownię ? Oo! Tak trzymaj! Życzę wytrwałości! 17 godzin temu, Głodny Prawdy napisał: Wiadomość że na rezerwie mogę przejechać jeszcze pare kilometrów.? A ja z tego powodu ostatnio się trochę stresowałam, bo nie wiedziałam dokładnie ile można na niej przejechać, czy zdołam dojechać do pracy i w porę zatankować. Ulgi doznałam dopiero jak zatankowałam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancalagon Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 Drobne opóźnienie, ale co tam Przyszło 10 książek, będzie (a właściwie to już jest) czytane 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalka Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 Wczorajsze ale wciąż aktualne. Spotkanie z innymi artystami i rozmawianie o mnie. Bo właściwie ja byłam tematem spotkania. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 22 minuty temu, Lalka napisał: Bo właściwie ja byłam tematem spotkania. Gratuluję wernisażu to duży postęp.? Tylko żeby nie skończyło się na: Flm: 'Nie lubię poniedziałku', scena dłonie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser15 Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 (edited) + prawdopodobnie dostałem pracę - zakład w którym (być może) będę pracował ma najgorszą opinię w mieście, mobbing i wyzysk na porządku dziennym ehhh coś za coś, przynajmniej hajs będzie! Edited July 10, 2018 by Towarzysz_Winnicki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomko Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 (edited) Przyszły dziś do mnie słuchawki do telefonu, które zamówiłem. Po wielu bublach, które wcześniej do mnie przyszły, i które po prostu wywaliłem do kosza, dziś przyszły one - wsadziłem do uszu, odpaliłem muzykę na telefonie i to jest to . Orgazm dla ucha a ja mam wybredny strasznie słuch . Mała rzecz a cieszy. Na PW mogę podać model i firmę. Cena dla każdego zjadacza chleba, nie jakieś tam wymysły. @Lalka W centrum uwagi to wiadomo . Ale czekaj - to coś związanego z obrazami? Że spotkanie, ale co i jak? Mam już żałować, że nie mam ani jednego twojego podpisu? Edited July 10, 2018 by Tomko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalka Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 @Tomko Masz żałować. Będą przerzucać moje obrazy z wernisażu na wernisaż, naliczyli 8 możliwych na ten rok. Jeden artysta powiedział tak: będzie wino, ciasto, a później pójdziemy pić. Gruby melanż się szykuje. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomko Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 @Lalka Może gdy będę na jakimś wernisażu chciał kupić jakieś dzieło i zobaczę obraz podpisany Lalka 2018 i spojrzę na cenę to mnie poskręca wtedy . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalka Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 @Tomko Dogadamy się. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancalagon Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 @Tomko Najwyżej będziemy czatować w Katowicach pod jakąś Galerią Sztuki @Lalka Widocznie do triady "kobiety, wino i śpiew (czy inna sztuka)" brakowało im tych pierwszych, to i Cię dorwali 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomko Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 @Ancalagon Już kupiłem namiot i karimatę . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojkr Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 Latorośl z teściami - 2 tyg. ... wyjazd z moją połówką w góry, no i nieoczekiwana kaska z pracy, mały cieszący zastrzyk finansowy. Niby nic a cieszy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser78 Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 @Lalka, moje Gratulacje . A ja właśnie rozglądam się za artystą, który by mi coś takiego namalował, a tu masz, pod nosem mam . Może byśmy się jakoś dogadali? Co o tym myślisz? A tak poza tym, nie bardzo mogę się zdecydować, który (jeden z nich), bo wszystkie mi się podobają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
catwoman Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 Córka (2,5 roku) leżąc ze mną na dywanie przed snem uśmiechnęła się i powiedziała "jesteśmy przyjaciółmi". 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalka Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 @Nefertiti na sierpień Ci zrobię. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser78 Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 No wiem o co chodzi, ale kurcze aż nie wiem co powiedzieć WOW Pasuje . O jedno bym prosiła, by napis "Lion" gdzieś wmontować. Ale się cieszę. :* 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser150 Posted July 10, 2018 Author Share Posted July 10, 2018 Cieszę się z urlopu którego się w końcu doczekałam i z jutrzejszego wypadu do Londynu z familią mojego faceta, która nas odwiedziła. Uwielbiam czuć rodzinny klimat w naszym mieszkaniu i bardzo się też cieszę na nasze wycieczki po Anglii Lubię jak jest pełno ludzi w domu! Ucieszyła mnie rozmowa z pewnym starszym angolem napotkanym w parku o fotografii ( ja robiłam zdjęcia siostrze mojego faceta a facet też testował swój nowy aparat) Dowiedziałam się, gdzie mogę dostać dobre obiektywy i tanio aparaty (taniej niż patrzyłam na necie!) Bardzo mnie zmotywował do działania Jestem też dumna ze swoich zdjęć, które zrobiłam wczoraj i dzisiaj. @Nefertiti Mnie się bardzo ten podoba: Cudo! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleanor Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 A ja się cieszę jak widzę te wasze radosne wpisy forumowicze i forumowiczki 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser78 Posted July 11, 2018 Share Posted July 11, 2018 @Hippie dzięki . Jest na pierwszym miejscu i tak właśnie on chodzi mi po głowie. Dzięki za Twoją opinie. Pomocna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalka Posted July 14, 2018 Share Posted July 14, 2018 Pierwszy raz otwierałam szampana, wow. Oby częściej. @Nefertiti I tak zrobię większą część obrazu po swojemu. Nie będzie kropka w kropkę. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tytuschrypus Posted July 14, 2018 Share Posted July 14, 2018 Urlop!!!! ?? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taboo Posted July 14, 2018 Share Posted July 14, 2018 W końcu się wyspałem, otwieram oczy i słońce na zewnątrz, nawet jakoś kawa lepiej smakuje Wczoraj znalazłem osobę do projektu muzycznego która potrafi to co deklarowała, a to jest duży sukces I zrobiłem w końcu back levera 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancalagon Posted July 14, 2018 Share Posted July 14, 2018 Udało mi się zapamietać chyba najdłuższy i najbardziej szczegółowy sen w życiu A że się przy okazji dobrze wyspałem to już inna kwestia 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
calandra Posted July 18, 2018 Share Posted July 18, 2018 Dawno mnie tu nie było, a tu widzę znakomity, pozytywny temat. Cieszę się, że takie tematy też się pojawiają. A odnośnie tematu to cieszę się wszystkim, życiem rodzinnym, wspaniałym mężem, wspólnymi planami. Cieszy mnie moja praca. Cieszą mnie ludzie i świeże powietrze. Cieszy mnie życie i możliwości. Cieszą mnie małe drobiazgi i spacery. Kocham wszystkich i wszystko i pewnie troche tak głupio wyglądam jak idę pieszo z pracy i się cieszę sama do siebie. Pozdrawiam wszystkich Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalka Posted July 18, 2018 Share Posted July 18, 2018 Mam swojego prywatnego, osobistego ucznia malarstwa płci żeńskiej. Będę czyimś "mistrzem". Taka radość. 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts