Jump to content

Jak trafiłem na forum - ANKIETA

Brzytwa

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Podobnie jak kilku powyzej, nigdy nie mialem czasu i wydawalo mi sie bezsensowne tego typu forum, ale po artykule z wypoku (nie chce robic reklamy) mile zaskoczenie, ze mozna z jajem (albo jajami) prowadzic takie forum :)

Edited by Pantofel

Na forum jako takie - bo od trzech lat uważnie śledzę płodną twórczość Marka.

Na niego samego, nie do końca wiem jak, ale samo śledzenie arytkułów na samczym nastąpiło dopiero po lekturze którejś ksiązki

Żeby nie zaleciało tutaj reklamą. Aż wstyd się przyznać, trafiłem tutaj z forum NK.pl . Tak, czytałem te dyrdymały pisane przez frustratki i etc. a trafiłem na ślad forum bo była kłótnia z jakimś użytkownikiem o podwójnej tożsamości i etc.. Potem kupiłem książki Marka, polecane na innym męskim forum (MH) a po 2 miesiącach czytania tego forum, założyłem konto.

5!

Marek udzielał sie na Wykopie. Polecał książke pamietam ze opis mnie zainteresowął ale były komentarze negatywne i olałem temat. (to był Kanister) Po jakimś czasie z wykopu trafiłem na felieton i kolejny. Kupiłem książki. i tak tafiłem.

Przypadkowo na youtube, w polecanych wyskoczył mi kanał Radiosamiec. Przesłuchałem dwa wykłady, jeśli tak to mogę nazwać i zainteresowało mnie forum, bo były omawiane konkrety, spodobało mi się.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.