Orybazy Posted November 21, 2018 Share Posted November 21, 2018 Witam, zastanawiam się czy są na forum koledzy strzelający z czarnoprochowców? Jeśli tak, może ktoś miałby ochotę, wiosną, wybrać się na strzelnicę w okolicach Poznania (Lizawka?) lub Gniezna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrzemAss Posted November 21, 2018 Share Posted November 21, 2018 Mam w planach na przyszłość, oczywiście jeśli nasze wspaniałe prawo nic nie zmieni w tym aspekcie ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orybazy Posted November 22, 2018 Author Share Posted November 22, 2018 14 hours ago, PrzemAss said: Mam w planach na przyszłość, oczywiście jeśli nasze wspaniałe prawo nic nie zmieni w tym aspekcie ? Rozbrajają Polaków jak Niemcy Żydów. Pewnie się boją, że w Polsce będą strzelaniny jak w Szwajcarii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaro670 Posted November 22, 2018 Share Posted November 22, 2018 21 godzin temu, Orybazy napisał: Witam, zastanawiam się czy są na forum koledzy strzelający z czarnoprochowców? Są ale z południa Polski . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrzemAss Posted November 22, 2018 Share Posted November 22, 2018 8 godzin temu, Orybazy napisał: Rozbrajają Polaków jak Niemcy Żydów. Pewnie się boją, że w Polsce będą strzelaniny jak w Szwajcarii. Właśnie tego się obawiam ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
J. Horsie Posted November 22, 2018 Share Posted November 22, 2018 Są na forum i strzelają :) Właściwie to my nie strzelamy, my dymimy. Świetny sposób spędzania wolnego czasu i stosunkowo niedrogi*. Do tego okazja, żeby poznać ciekawych i wartościowych ludzi. Co kolega ma? Jedną sztukę, czy już może kolekcja się powiększa? *w porównaniu do innych rodzajów hobby, np: jeździectwo, wędkarstwo, wspinaczka wysokogórska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orybazy Posted November 27, 2018 Author Share Posted November 27, 2018 On 11/22/2018 at 6:54 PM, Janek Horsie said: Są na forum i strzelają Właściwie to my nie strzelamy, my dymimy. Świetny sposób spędzania wolnego czasu i stosunkowo niedrogi*. Do tego okazja, żeby poznać ciekawych i wartościowych ludzi. Co kolega ma? Jedną sztukę, czy już może kolekcja się powiększa? *w porównaniu do innych rodzajów hobby, np: jeździectwo, wędkarstwo, wspinaczka wysokogórska Hej, na razie jedna sztuka, .45 karabin Ardesy Kentucky. Problem jest tylko ze strzelnicami, czy poza Lizawką jest jeszcze jakaś inna w okolicach Poznania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orybazy Posted February 25, 2019 Author Share Posted February 25, 2019 Wiosna się zbliża, jacyś chętni wybrać się postrzelać w Wielkopolsce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azizi Posted March 9, 2019 Share Posted March 9, 2019 Postrzelałbym, bo z czarnoprochówki w życiu nie strzelałem. Ale jak ktoś wspomniał, południe Polski, uwielbiane zresztą przez Marka podkarpacie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byłybiałyrycerz Posted March 9, 2019 Share Posted March 9, 2019 Ostatnio interesuje mnie by wejść w temat airsoftu hobbystycznie, są na forum ludzie "siedzący" w temacie? Jestem z południa Wielkopolski i chętnie bym zaangażował w taki temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MG-42 Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MG-42 Posted January 12 Share Posted January 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts