Pola90 Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 Już od jakiegoś czasu obserwuję na podstawie doświadczeń znajomych, ale i mediach następujące zjawisko : kiedy biała kobieta zachodzi w ciążę z czarnoskórym to związek się rozpada. -Mam trzech współlokatorów- dwie mulatki, jednego mulata. Każdy z nich ma białą mamę i czarnoskórego tatę. Nikt z nich nie utrzymuje kontaktu z ojcem. Ojciec porzucił. Znajoma natomiast zaszła w ciążę z Jamajczykiem i to samo- zwiał. Czy Wy też zauważyliście taką dziwną zależność? Nie gustuję w czarnoskórych,ale zastanawia mnie ta zależność. Różnice kulturowe? Tu gdzie mieszkam czarnoskórzy są bardzo pewni siebie - zagadują bez oporów na ulicy, w metrze, klubie itd. Jeśli widzą brak zainteresowania z mojej strony to nazywają rasistką i zalecają spier**** do swojego kraju.. Koleżanka jest w związku z czarnoskórych i jeśli nie idzie coś po jego myśli to... nazywa ją rasistką... Z kolei murzynki traktują bycie z białym jako prestiż. Panowie, czy to prawda, że murzynki są dzikie w łóżku? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaxMen Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 Ja nie zauważyłem bo nie mam styczności z czarnymi ani nawet na ulicy nie widuję, no może jednego czasami. I ogólnie mnie to nie interesuje ale jak są głupie to tak mają. Żaden biały nie powinien ich już potem chcieć. A ci czarni to więksi rasiści od nas. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheFlorator Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 59 minutes ago, Pola90 said: Czy Wy też zauważyliście taką dziwną zależność? Niekoniecznie. Znam przyklad pary gdzie ojciec bialy i matka czarna. Rozstali sie. Dziecko widuje sie z obojgiem. 2 hours ago, Pola90 said: Tu gdzie mieszkam czarnoskórzy są bardzo pewni siebie - zagadują bez oporów na ulicy, w metrze, klubie To raczej prawda. 2 hours ago, Pola90 said: eśli widzą brak zainteresowania z mojej strony to nazywają rasistką i zalecają spier**** do swojego kraju.. Nigdy sie na to nie nabieraj. Tania i chamska manipulacja. Ja czasami stosuje cos podobnego do kobiet ale w sensie “nie lubisz Polakow?” ale jest to robione z odpowiednim usmiechem na twarzy. 2 hours ago, Pola90 said: i jeśli nie idzie coś po jego myśli to... nazywa ją Niech go pogoni. Chamska i bezczelna manipulacja a w zwiazku to w ogole. Czarnoskorzy na poziomie takich numerow raczej nie odwalaja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alicja95 Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 Ty masz chyba jakąś paranoje z tymi czarnymi, kolejny post... Jak nie o tym czemu faceci lubią murzynki, to teraz to. Ogarnięcia życzę, mnie inni nie interesują. Szczególnie że w moim typie są niebieskoocy blondyni. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbis Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 Gdyby się okazało, że jestem ojcem, to też bym uciekł ?? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheFlorator Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 2 hours ago, Pola90 said: Panowie, czy to prawda, że murzynki są dzikie w łóżku? @mirek_handlarz_ludzmi Pytanie dla ciebie @Pola90 Ale tak szczerze, chodzi ci po glowie przygoda z czarnoskorym? Przeciez mozesz sprobowac a pozniej opisac na forum ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SławomirP Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 Jeśli dobrze pamiętam w USA prawie 75% murzynek wychowuje dzieci bez ojca, o ile ojcem był czarny. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alicja95 Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 3 minuty temu, SławomirP napisał: Jeśli dobrze pamiętam w USA prawie 75% murzynek wychowuje dzieci bez ojca, o ile ojcem był czarny. Czytałam kiedys statystyki, że najtrwalsze małżeństwa w USA są miedzy hindusami, oraz murzynka+biały, a najmniej trwałe czarny + biała 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 Nr z tym aby wzywać Cię/białych od rasistów jest stary jak... od kiedy biały człowiek im popuścił... Doskonale obserwacje @Pola90. Ja słyszałem już o tym w latach dziewięćdziesiątych jak kolega wrócił z wakacji w US. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pola90 Posted May 21, 2019 Author Share Posted May 21, 2019 6 godzin temu, alicja95 napisał: Ty masz chyba jakąś paranoje z tymi czarnymi, kolejny post... Jak nie o tym czemu faceci lubią murzynki, to teraz to. Ogarnięcia życzę, mnie inni nie interesują. Szczególnie że w moim typie są niebieskoocy blondyni. Ciekawość nazywasz paranoją? Dziewczynko '95, zajmij się czymś pożytecznym zamiast udzielać się w wątkach, które cię nie interesują. To świadczy o braku zajęcia. Idź, wyjdź na świeże powietrze, zajmij się czymś. Mogę zakładać wątki o tematyce, która mnie interesuje a tobie nic do tego. Nie życzę sobie, abyś odpowiadała w jakimkolwiek wątku założonym przeze mnie. Bez odbioru. Lista ignorowanych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirek_handlarz_ludzmi Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 Niektóre są dzikie a niektóre nie są dzikie. Mam nadzieję że pomogłem. 2 2 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Timidus Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 Mirek pokonał temat haha 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pytonga Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 8 hours ago, alicja95 said: Ty masz chyba jakąś paranoje z tymi czarnymi, kolejny post... No co, zapewne ciągnie do czekolady.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kim Un Jest? Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 11 godzin temu, Pola90 napisał: Koleżanka jest w związku z czarnoskórych i jeśli nie idzie coś po jego myśli to... nazywa ją rasistką Tym bym się nie przejmował. To pieprzony patent na robienie z siebie domniemanej ofiary, taki sam jak żydowski antysemityzm. Rasizm w ustach czarnych i antysemityzm w ustach Żydów to wytrychy do wykorzystywania ludzi i sytuacji, kiedy tylko zajdzie potrzeba. Rak obecnych czasów! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanielS Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 10 godzin temu, MaxMen napisał: więksi rasiści od nas. Dokładnie @MaxMen. Tyle, że im w stosunku do nas wolno, ale nam nie, bo to "niepoprawne politycznie" Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser61 Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 11 godzin temu, Pola90 napisał: Znajoma natomiast zaszła w ciążę z Jamajczykiem i to samo- zwiał. Pewnie nasłuchał się tego: Co do pozostałych przypadków, trudno coś wyrokować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imbryk Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 12 godzin temu, Pola90 napisał: Koleżanka jest w związku z czarnoskórych i jeśli nie idzie coś po jego myśli to... nazywa ją rasistką... Obrzydliwe są takie manipulacje. 3 godziny temu, zuckerfrei napisał: Nr z tym aby wzywać Cię/białych od rasistów jest stary jak... od kiedy biały człowiek im popuścił... Wiem że to norma, mimo wszystko ordynarne manipulacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orybazy Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 8 minutes ago, Imbryk said: Obrzydliwe są takie manipulacje. Niestety skuteczne na zachodzie, tam feministki skandują na manifestacjach "Better rapist than racist". 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelkor Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 Mieszkam w UK, i widze taką tendencje, Dziś, murzyni raczej wiążą sie z Europejkami (Polki, Rumunki), Angielki w nich nie gustują (podobnie do Pakistańczyków). Dużo przebywam z Imigrantami (nie Polakami) i słysze od czarnych jak to cieżko jest być czarnym, bo żadna Cie nie chce. Ocywiście, jeżeli jesteś przystojny, to rasa nie ma znaczenia. Jeżeli chodzi o murzynki, to faktycznie sa dobre w łóżku, ale dość mało atrakcyjne na ogół. Kolejną tendencją jest to, że każda ładna murzynka/ mulatka ma białego faceta. Jeżeli popatrzeć na białe kobiety w zwiażkach z czarnymi, to sa na ogół otyle, lub mało atrakcyjne, Tak wyglądaja moje spostrzezenia, jeżeli chodzi o spore miasto w UK, Wiadomo, są wyjatki. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
smalczas Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 Nie ma to jak oceniać "wszystkich" przez pryzmat kilku par, którym się nie udało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szninkielka Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 @Pola90 miałam podobnie. Na zachodzie zagadują bezustannie, nie mają hamulców. Nawet gdy różnica wieku między mną a nim to na oko 30 lat. Są bardzo pewno siebie i nahalni. Natomiast nie powinnyśmy mierzyć wszystkich jedną miarą - spotkałam też kilka rodzin murzynów które były bardzo zrzyte ze sobą, nie żyli w biedzie. 5 lub więcej dzieciaków i wszyscy uśmiechnięci, zadbani. Różnie to bywa. Jednak z moich obserwacji zdecydowanie więcej jest tendencji które opisujesz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alicja95 Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 4 godziny temu, Pola90 napisał: Mogę zakładać wątki o tematyce, która mnie interesuje a tobie nic do tego. Nie życzę sobie, abyś odpowiadała w jakimkolwiek wątku założonym przeze mnie. Bez odbioru. Lista ignorowanych. Hahahahahahahahahahha, a ja mam prawo komentować co chcę. Widać że jesteś niedojrzała, skoro tak agresywnie przyjmujesz krytykę/odmienne zdanie. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntech Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 (edited) 14 godzin temu, Pola90 napisał: Panowie, czy to prawda, że murzynki są dzikie w łóżku? Zadajesz pytanie na niewłaściwym forum. Tutaj poza kilkoma osobami, zdecydowana większość murzynów i murzynki oglądała co najwyżej w zoo. Idź na kafeterię. Tam sporo dziewczyn Ci opowie swoje doświadczenia z wojaży czy wakacji. Czekam kiedy w końcu zapytasz czy murzyni maja wielkie huje. Edited May 21, 2019 by ntech 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orybazy Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 9 minutes ago, alicja95 said: Hahahahahahahahahahha, a ja mam prawo komentować co chcę. Widać że jesteś niedojrzała, skoro tak agresywnie przyjmujesz krytykę/odmienne zdanie. Po co te walki w Rezerwacie... . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pola90 Posted May 21, 2019 Author Share Posted May 21, 2019 2 godziny temu, Stelkor napisał: Mieszkam w UK, i widze taką tendencje, Dziś, murzyni raczej wiążą sie z Europejkami (Polki, Rumunki), Angielki w nich nie gustują (podobnie do Pakistańczyków). Dużo przebywam z Imigrantami (nie Polakami) i słysze od czarnych jak to cieżko jest być czarnym, bo żadna Cie nie chce. Ocywiście, jeżeli jesteś przystojny, to rasa nie ma znaczenia. Jeżeli chodzi o murzynki, to faktycznie sa dobre w łóżku, ale dość mało atrakcyjne na ogół. Kolejną tendencją jest to, że każda ładna murzynka/ mulatka ma białego faceta. Jeżeli popatrzeć na białe kobiety w zwiażkach z czarnymi, to sa na ogół otyle, lub mało atrakcyjne, Tak wyglądaja moje spostrzezenia, jeżeli chodzi o spore miasto w UK, Wiadomo, są wyjatki. Akurat ta moja koleżanka, która ma czarnego faceta jest większa. Słyszałam, że dla murzynek bycie z białym facetem to prestiż. 33 minuty temu, ntech napisał: Czekam kiedy w końcu zapytasz czy murzyni maja wielkie huje. Być może zaskoczę,ale nie jestem i IE byłam nigdy zainteresowana. Jakkolwiek to zabrzmi czarnoskórzy przypominają małpki. Co oznacza (nie wiem jak dla Was), że są askesualni. Po prostu zastanawiam się co Wy faceci widzicie w nich. Liche włosy, peruki, niemiły zapach. Mnie coś takiego nie rusza. Poza tym kwestia potomstwa: dzieci z takiego związku nie będą podobne do białego rodzica.- czy to Was nie martwi? Ja bym chciała mieć dzieci podobne do siebie, chociażby w kolorze skóry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts