Ziomek Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Myślę, że ten kanał zainteresuje koneserów boksu. Miał ktoś, z nim do czynienia? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser46 Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Znalazłem kilka miesięcy temu. Bardzo ciekawie opowiedziane, m.in. tło walk Lennoxa Lewisa z Hasimem Rahmanem. Według mnie, obecne na tym kanale opisy hitowych walk z przeszłości, są doskonałym uzupełnieniem suchej statystyki (kto z kim, data, werdykt). Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulletproof Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 @Ziomek Dzięki za polecenie, nie słyszałem o nim. Jak masz jakieś ciekawe i sprawdzone kanały o boksie to prosiłbym, abyś w tym temacie je wkleił. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziomek Posted August 1, 2019 Author Share Posted August 1, 2019 @Miodożerny mi się spodobał odcinek o punktowaniu pojedynków. Od tego czasu zupełnie inaczej postrzegam przebieg walk. Fantastyczną sprawą, jest omówione karier, kilku charakterystycznych postaci. @bulletproof kanał, o nazwie "Tojestboks" może Cię jeszcze zainteresować. Pozdro? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts