Kleofas 981 Posted November 3 No nie wiem, ale jakoś mam od razu skojarzenia z Terminatorem... Quote Share this post Link to post Share on other sites
lxdead 1795 Posted November 4 @Kleofas Nie ma tragedii, a zacznie się gdy nauczą się wymieniać sobie nawzajem baterie ;) 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Exar 1178 Posted November 4 Jak zaczną zmuszać ludzi do wymiany baterii to będzie... Pomijam, że zaraz pojawi się jakieś pojebane lewactwo z hasłem 'sprawiedliwość dla robotów, one też mają uczucia'. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
józekk 93 Posted November 4 Troche niepokojący ten film. Quote Share this post Link to post Share on other sites
masculum 50 Posted November 4 Ten drugi to nie jest fake czasem? Poza tym dopóki ludzie nie znajdą sposobu na robienie bardzo małych samoczynnych źródeł zasilania to nie mamy się o co martwić. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
.LaRs 43 Posted November 4 4 minuty temu, masculum napisał: Ten drugi to nie jest fake czasem? Tak ale sama idea wykorzystania tych robotów jest bardzo niepokojąca. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Analconda 160 Posted November 4 (edited) 4 godziny temu, Exar napisał: Pomijam, że zaraz pojawi się jakieś pojebane lewactwo I fetyszyści którzy będą chcieli bolcować takie roboty i fetyszystki które będą chciały mieć mechaniczną palę w odbycie. Edited November 4 by Analconda 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
lxdead 1795 Posted November 4 54 minuty temu, Analconda napisał: I fetyszyści którzy będą chcieli bolcować takie roboty i fetyszystki które będą chciały mieć mechaniczną palę w odbycie. 2late 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rnext 11987 Posted November 4 Tak czekałem, jak szybko od robotów użytkowych i bojowych przejdziemy do sex-lalek. Swoją drogą, wersja dla pań będzie musiała bić na głowę wszechstronnością, zaawansowaniem i skalą funkcjonalności wersje dla panów. Quote Share this post Link to post Share on other sites
lxdead 1795 Posted November 4 @Rnext ooo panie, jakby wyszły takie boty, dla obu płci, to po krótkim czasie męska wersja zaczęła by tworzyć własne BGTOW(bots go their own way) 😁 Quote Share this post Link to post Share on other sites