NimfaWodna 82 Posted November 8 Teraz, Quo Vadis? napisał: @NimfaWodna Majtki fajne ale chyba osobiście bardziej wolę stringi niż koronki. Może szepnijcie panie na temat bielizny u mężczyzn, obojętnie jaka? Czy rzeczywiście marka CK robi swoje, że tak przykładowo zapodam? Takie miałam tylko zdjęcie bieliźny w akceptowalnej formie Jak dla mnie CK jest przereklamowany i to bardzo. Nie lubie tylko slipów bo jakoś facet wygląda w nich komicznie 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Quo Vadis? 5364 Posted November 8 Teraz, NimfaWodna napisał: CK jest przereklamowany i to bardzo. Mam podobne odczucie ale nadal wielu paniom się podoba. W sumie to chyba raczej dotyczy to tych młodszych niż starszych Quote Share this post Link to post Share on other sites
NimfaWodna 82 Posted November 8 1 minutę temu, Ace of Spades napisał: No tak, zapomniałem o co w ogóle biega w tym Wątalu, nie no, fajne majtasy takie koronkowe, pewnie tam gdzie nie gdzie obcierają i gryzą co nieco Nie specjalnie. Ale spie już bez i latem jak jest gorąco to też odpuszczam 2 minuty temu, Quo Vadis? napisał: Mam podobne odczucie ale nadal wielu paniom się podoba. W sumie to chyba raczej dotyczy to tych młodszych niż starszych Bardzo ważna stała się w moim odczuciu popkultura. Chłopcy troche przesadzają z zacieraniem różnic płciowych. Czasem się zastanawiam On? Ona? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MalVina 507 Posted November 8 11 minut temu, Quo Vadis? napisał: Może szepnijcie panie na temat bielizny u mężczyzn, obojętnie jaka? Nie musi być CK, wystarczy, że będzie codziennie zmieniana (na nową sztukę, a nie drugą stronę 😛) i bez draski 😂 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Quo Vadis? 5364 Posted November 8 1 minutę temu, MalVina napisał: i bez draski 😂 Draska boża, tu tego, jak to się mówi - przeciętnie, aż aż używane było 😆 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ewelina27 32 Posted November 8 Ładna, seksowna bielizna to podstawa mówiąc za siebie . Dobry humor kobiety zaczyna się od ładnej dla niej bielizny (podobno ) U mnie zdecydowanie przeważają stringi ale lubię także założyć koronkowe figi. Ulubione dla mnie kolory to czerń, czerwień i biel. Dobrze dobrana bielizna która podkreśla atuty jest ważna . W lato czasami "zapomnę" bielizny ale tylko dla swojego partnera. Poza tymi przypadkami mam ją na sobie 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MalVina 507 Posted November 8 Ale tak serio to jakoś moim zdaniem facet w bokserkach dopasowanych lepiej wygląda. Lubiłam też sobie czasem spać w męża bokserkach. Wygodne i nawet sexy pupa w nich wygląda 😉 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
RealLife 1488 Posted November 8 5 stron o majtkach. Wstyd, dno i dwa metry mułu. Ale temat w rezerwacie więc w zasadzie OK. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mirek_handlarz_ludzmi 1718 Posted November 8 @MalVina bokserki na kobiecie, z którą mężczyzna spędził noc, są jak sztandar zatknięty na zdobytej twierdzy. 1 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Florence 805 Posted November 8 Też nie przepadam za slipami, wolę u mężczyzn bokserki, tylko nie mogą być zbyt obszerne, bo takie już mi wizualnie nie podobają - wolę krótsze i bardziej dopasowanie (ale bez przesady). 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Imbryk 2895 Posted November 8 1 godzinę temu, NimfaWodna napisał: Bo krew by splywała Kurła mam już stępioną wyobraźnię, bo ma myśl przychodzą mi tylko trzy warianty 1. Okres 2. Erekcja 3. Morderstwo O który Ci chodziło pisząc o krwi w kontekście zdjęcia (czytaj: fotografii) majtek? Jest już pięć stron nibu o majtach i tylko chyba cztery panie powiedziały lub zademonstrowały co noszą a reszta to jakieś ideologiczne offtopy. Ideologią nie są majtki tylko ich zawartość, a nie o tym temat. Jedna moja ex lubiła stringi, nie wiem jak to może być wygodne, ale wizualnie pierwsza klasa. @MalVinafakt nudne, ale na fajnym tyłku jeszcze ujdą, a jak się już mega znudzą to można się ich szybko pozbyć. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rnext 12021 Posted November 9 7 godzin temu, NimfaWodna napisał: Niech strace Acha, teraz jasne po co był założony ten temat. Monika, to Ty? 1 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
NimfaWodna 82 Posted November 9 58 minut temu, Rnext napisał: Acha, teraz jasne po co był założony ten temat. Monika, to Ty? Tak Monika :) tak po to by się pochwalić :) Można już usunąć to zdjęcie. Dziękuje Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ewelina27 32 Posted November 9 14 godzin temu, Florence napisał: więc często coś tam dokupie, nie potrafię się powstrzymać @Florence też tak mam, nie da się przejść obojętnie jak coś wpadnie w oko 20 godzin temu, mirek_handlarz_ludzmi napisał: czy za chodzeniem "bez" przemawiają u Was tylko względy praktyczne? Czy czerpiecie z tego także innego rodzaju przyjemność? @mirek_handlarz_ludzmi Chodzenie "bez" tylko dla partnera. Wtedy cały czas jest coś w podświadomości fascynującego i seksualnego 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Obliteraror 3476 Posted November 9 12 godzin temu, Ace of Spades napisał: Taki temat budzi uśpione demony Czy ja wiem? Nikt nie jest perfekcyjnie doskonały. Trzeba nad sobą pracować, fakt, ale trzeba się też po prostu polubić. Po prostu Inaczej zawsze będziemy szukać problemów tam, gdzie inni znajdują radość, jak w starym dowcipie o seksuologu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Morfeusz 2393 Posted November 9 13 godzin temu, Rnext napisał: Acha, teraz jasne po co był założony ten temat. Chyba wszyscy wiemy, po co jest 99% kobiecych tematów w rezerwacie. Pokazanie dupy i poszukiwanie atencji trzeba jakoś usprawiedliwić. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Eleanor 1660 Posted November 9 22 godziny temu, NimfaWodna napisał: Niech strace Teraz już wiem @NimfaWodna a jak wyglądają z przodu?😀 1 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Brat Jan 3337 Posted November 10 Koronki, stringi, a tu zima idzie. Żadna nie napisała o ciepłych bawełnianych reformach co by pipki nie przewiało. 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
NimfaWodna 82 Posted November 10 12 godzin temu, Eleanor napisał: @NimfaWodna a jak wyglądają z przodu?😀 Z przodu mają dziure bo i ja mam tam dziure. Temat odbiegł już od bielizny dawno. Został założony nie dla pokazywania dupy. Panowie mieli podobny 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tomko 9494 Posted November 10 W dniu 8.11.2019 o 22:52, Quo Vadis? napisał: @NimfaWodnay rzeczywiście marka CK robi swoje, że tak przykładowo zapodam? CK jak dla mnie przereklamowane i przepłacone. Zajebiste są bokserki męskie przylegające z DIESEL albo Lonsdale. Mam też Pierre Cardin. Leżą i wyglądają a kosztują połowę tego co CK. Inna rzecz, że dupy nie znają innej marki po prostu chociaż każda się "interesuje modą". Quote Share this post Link to post Share on other sites
Quo Vadis? 5364 Posted November 10 1 minutę temu, Tomko napisał: bokserki męskie przylegające z DIESEL albo Lonsdale. Mam też Pierre Cardin. Z Diesel mi się nie podobają 😕 a tych drugich nie znam, musiałbym oblukać. Z PC mam skarpeki, dziur jeszcze nie mają 😆 Racja Tomko, chodzi o hajp na marke a nie ogólny wygląd gaci. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bohun 563 Posted November 12 W dniu 8.11.2019 o 22:34, NimfaWodna napisał: Niech strace Teraz już wiem Quote Share this post Link to post Share on other sites