bbking Posted November 13, 2024 Share Posted November 13, 2024 Znalazłem też ten środek o którym wspominasz. Nie jest tani, ale zamawiam. Postaram się napisać jakąś opinię za kilka dni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElPopo Posted November 20, 2024 Share Posted November 20, 2024 Ja prdl, mam to samo. Mam fajną kobietę która jest ze mną bardzo kombatybilna emocjonalnie - miła, uległa, grzeczna, dobrze mi się z nią rozmawia. Ale w seksie, po prostu nie wychodzi. Nie wiem, jestem 4 i pół miecha po rozstaniu, może to przez to? Śmigam na trening na basen prawie codziennie, mam zajebistą dietę, alko piję umiarkowanie, palę. Nie mam pojęcia o co chodzi, chyba psychika. Była mi rozpierdoliła bańkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowódca plutonu Posted November 20, 2024 Share Posted November 20, 2024 7 godzin temu, ElPopo napisał(a): Ja prdl, mam to samo. Mam fajną kobietę która jest ze mną bardzo kombatybilna emocjonalnie - miła, uległa, grzeczna, dobrze mi się z nią rozmawia. Ale w seksie, po prostu nie wychodzi. Nie wiem, jestem 4 i pół miecha po rozstaniu, może to przez to? Śmigam na trening na basen prawie codziennie, mam zajebistą dietę, alko piję umiarkowanie, palę. Nie mam pojęcia o co chodzi, chyba psychika. Była mi rozpierdoliła bańkę. Sex zaczyna się w głowie. Jak tam nie działa to na dole też nie zadziała. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts