marcinasz Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Szukam kumpla pogadania, pójścia na piwo i innych klubów + ogólna wymiana poglądów... Nie wykluczone wspólne podchodzenie do dziewczyn (jak co to mogę trochę poduczyć, asem nie jestem, też się dokształcam) w dzień, czy w klubach. Może też wspólna siłka (chodzę do StepONE na Termy Maltańskie) wspólne treningi - przy jakiś wyciskaniach na klatę czy innych fajnie mnie asekuranta. Zawsze można dogadać resztę. Powiedzmy, że na początek jest to ważne do końca tego roku (czyli do końca 2020). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 1 godzinę temu, marcinasz napisał: Powiedzmy, że na początek jest to ważne do końca tego roku (czyli do końca 2020). Bardzo fajny temat rzuciłeś Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinasz Posted February 9, 2020 Author Share Posted February 9, 2020 .... a jak jest nas więcej z Poznania czy okolic, to możemy zrobić jakieś zloty braci samców i wspólnie przegadać to i owo... Np. w ostatnią sobotę miesiąca... czy jakoś inaczej... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomekbat Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 A po 2020 żenisz się i już nie będziesz potrzebować kupli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinasz Posted February 9, 2020 Author Share Posted February 9, 2020 Zawsze fajnie mieć kumpli - raczej miałem na myśli to, że ktoś to przeczyta za miesiąc czy dwa - i będzie się zastanawiał czy odpowiedzieć czy nie, więc może w ten sposób rozwieję jego wątpliwości... Link to comment Share on other sites More sharing options...
herodotrk Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Zawsze miło poznać nowych ludzi. Ja jestem otwarty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinasz Posted February 9, 2020 Author Share Posted February 9, 2020 You are only allowed to send 0 messages per day. Please try again later. Ciekawe czy coś robię źle, czy nie można tu wymieniać się wiadomości prywatnymi... Napisz proszę na: marcinaszm @ com yahoo - pozamienij proszę tak aby miało sens - nie chcę dostawać za dużo spamu (napisz, że to Ty i podaj swój numer komórki, łatwiej będzie się zgadać). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bez pomysłu Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Ja też Poznań i chętny na wspólne wyjścia, cluby czy coś... kontakt do Ciebie już mam, będę pisał na emaila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinasz Posted February 10, 2020 Author Share Posted February 10, 2020 Jakaś grupa się kształtuje - planujemy zrobić zebranie założycielskie Delegatury Poznań - w końcu idą wybory prezydenckie i trzeba jakiś program przedyskutować (to żarcik rzecz prosta)... Jak kto chętny jeszcze - to chętnie przyjmiemy w swoje szeregi... ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ksanti Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Dobra inicjatywa, można ogarnąć też inne miasta jak coś ktoś chętny a może nawet ja anonimowo bym się odezwał jakby nadszedł czas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts