Skocz do zawartości

Smród naczyń po umyciu - wszelkie potrawy z jajek


Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!

Od iluś lat gdy robię jakieś potrawy gdzie rozbijam surowe jajko na talerzu, czy też wbijam do szklanki, na patelnię itp. to po umyciu smród naczyń jest niemiłosierny. Coś jak smród mokrej psiej sierści lub wylizanej psiej miski ze zwietrzałym jajkiem. Nie mogę go wytrzymać, zbiera mnie na wymioty.. Nie ważne ile razy umyję gary, w jakiej wodzie, ile płynu użyję - naczynia po wyschnięciu zawsze śmierdzą (te w których jajka robiłem). 

Na pewno też się z tym spotkaliście. Nie wiem czy to kwestia chemii w jedzeniu, hormonów w kurczakach, bakterii w wodzie czy ch..j wie jeszcze czego. Macie na to jakieś sposoby?

Edytowane przez Tomko
  • Haha 1
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

@Tomko nie obraź się, ale przypomina mi się dowcip ?

Blondyna przy barze krzyczy:

- barman! Ten drink śmierdzi penisem!!!

Barman bierze szklankę, wącha i mówi:

- przełoży pani szklankę do drugiej ręki

?

 

Tomko, jeśli naczynia cały czas walą Ci jajami, to spróbuj przełożyć talerz do drugiej ręki jak go wąchasz ?

  • Haha 9
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.