gladia Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Pewnie większość potraw można mrozić. Ja głownie po świętach do zamrażarki pakuję, zwłaszcza bigos i ryby. Zawsze za dużo zrobię. A tak normalnie wolę gotować na bieżąco, co świeże to świeże... Kładę trochę nacisk na zdrowe odżywianie, jak najmniej przetworzonego jedzenia, ale bez spiny, terroru nie wprowadzam. Dbam raczej, żeby codziennie było dużo świeżych warzyw na surowo, do tego jakieś mięso, jajka, owoce. Pieczywa nie jadam w ogóle, mąki ani ciast. Przydatny byłby wątek, czego mrozić nie należy Ja raz zamroziłam sporo sałatki jarzynowej, i to było cenne, ale bolesne doświadczenie Po rozmrożeniu zrobiła się z tego niejadalna breja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi