Quo Vadis? Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 No i cóż, wielka przyjaźń, nagrywki, prawilność level 1000 i skończyło się.. jak zawsze chciałoby się powiedzieć ? Pomidor frajer, Popek zrobił w chuja pół Polski ale przycisnęli go Żurom z Miskiem z Nadarzyna i wyklepał prawdę xD Zastopowane na El Pomidoro 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dworzanin.Herzoga Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Nie wiem o co chodzi, ale pierwszy raz widzę Popka tak zestresowanego, jakby odpowiadał w szkole przy tablicy. ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quo Vadis? Posted June 4, 2020 Author Share Posted June 4, 2020 Nie wiem od czego ma te okularki sklejone a przypatrzcie się dobrze ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dworzanin.Herzoga Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 @Quo Vadis? Może potknął się o dywan. ? Więcej niż raz. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quo Vadis? Posted June 4, 2020 Author Share Posted June 4, 2020 1 minutę temu, Dworzanin.Herzoga napisał: potknął się o dywan. ? Prawilny dywan Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser121 Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Mrożąca krew w żylakach historia. Może to znowu jakaś PR'owa akcja jak z quebo? Nie ważne co, ważne żeby mówili. Popek coś przygasł ostatnio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
$Szarak$ Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 (edited) Misiek go poparł twarzą. Wyłapał pewnie parę od miśka i zaczął mówić prawdę. Misiek wielki chłop. Edited June 4, 2020 by $Szarak$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imiennik Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 (edited) Trudne sprawy prosto z ulicy. Wielcy gangsterzy i mafiozi, zwykłe patusy i cwaniaki bez honoru. Czym się różnią od zwykłych sebixów? Trochę droższy proszek dziurawi im mózgi, tak to widzę. Szkoda mi 18min mojego czasu na słuchanie bełkotu popka czopka. Kolejny wielki prawilniak co przed kibicami schował się za plecami policji czy straży miejskiej, JP na 50% bo się trochę cykam. Edited June 4, 2020 by Imiennik 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mph25 Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Policja jak to ogląda to musi mieć niezłą beczke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StatusQuo Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 (edited) Streści ktoś w dwóch zdaniach całą sprawę? Bo jakoś bez kontekstu to czytam, a jakoś nie mam ochoty na robienie psychoanalizy popka.. Edited June 4, 2020 by StatusQuo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quo Vadis? Posted June 4, 2020 Author Share Posted June 4, 2020 @Pseudon Nie, dla Ciebie specjalnie napisałem wątek, żebyś wszedł i napisał, że nikogo to nie interesuje Przy okazji zadbaj o pisownię. Pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mac Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Straszny człowiek, nie umie się wysłowić, a kawałek o modelkach gównojadach jest zajebisty. Jak to możliwe? Chyba ktoś mu to pisze, bo nie wierzę, że on sam składa teksty. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan III Wspaniały Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 @Quo Vadis? o co w ogóle chodzi z tym, że ten Pomidor mu pozwolił przyjechać do Polski? Ja tam ciekawy jestem, lubię czasami Popusia posłuchać ?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chadeusz Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
horseman Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 5 godzin temu, prod1gybmx napisał: Mrożąca krew w żylakach historia. Może to znowu jakaś PR'owa akcja jak z quebo? Nie ważne co, ważne żeby mówili. Popek coś przygasł ostatnio. Stawiam na akcję promocyjną. Kilka lat temu "King of Albania" zrobił wirala o hipsterach, a dziś próbuje wrócić na szczyt. Z resztą, przy jego dochodach i poziomie życia "w rzyci" może mieć opinię środowiska hh. https://glamrap.pl/popek-film-o-hipsterach-to-prowokacja-medialna-video/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cst9191 Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 6 godzin temu, Quo Vadis? napisał: Prawilny dywan Bo to był albański dywan ogółem. Tyle w temacie. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quo Vadis? Posted June 4, 2020 Author Share Posted June 4, 2020 2 godziny temu, Jan III Wspaniały napisał: Pomidor mu pozwolił przyjechać do Polski? Szczerze mówiąc już nie pamiętam ale polecam obejrzeć całość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolutarianin Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Czy ktoś mi może powiedzieć, kto to jest popek i dlaczego ma tutaj temat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosze Red Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 @absolutarianin - jeśli to nie było pytanie retoryczne ..... Taki pomniejszy celebryta, były przestępca, dość popularny raper, bardzo przeciętny zawodnik mma. Dzieci się nim podniecają, nawet był jeden co sobie buzię pociął żeby mieć blizny jak idol. Coś co nazwałbyś dolnym biegunem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolutarianin Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 (edited) 5 minutes ago, Mosze Red said: Coś co nazwałbyś dolnym biegunem. Tak myślałem, ale wolałem zapytać, na wypadek, gdyby to był jakiś bojownik w walce narodowo-wyzwoleńczej. Dziękuję za wyjaśnienie. Edited June 4, 2020 by absolutarianin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pancernik Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 8 minut temu, Mosze Red napisał: Dzieci się nim podniecają, nawet był jeden co sobie buzię pociął żeby mieć blizny jak idol. Z tego co się orientuję, @Analconda nie jest dzieckiem, także lekkie przekłamanie. Przepraszam @Analconda, wierzę, że masz dystans do siebie, gdyż nie mogłem się powstrzymać, bez urazy 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StatusQuo Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 15 minut temu, absolutarianin napisał: Czy ktoś mi może powiedzieć, kto to jest popek i dlaczego ma tutaj temat? Popek to jest taki influencer wśród dzisiejszej młodzieży.. żałujesz, że spytałeś ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolutarianin Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 11 minutes ago, StatusQuo said: Popek to jest taki influencer wśród dzisiejszej młodzieży Świeć, Panie, nad jego du... szą. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser108 Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 24 minuty temu, Mosze Red napisał: Dzieci się nim podniecają, nawet był jeden co sobie buzię pociął żeby mieć blizny jak idol. Ten gość to elita. Muzyka niemalże na poziomie Cypisa, badboy. Takich to się ludzie boją, mają respekt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imbryk Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Ech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts