Mosze Red Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 Witajcie gladiatorzy, oto powstało miejsce gdzie możecie ze sobą walczyć, stara gwardia stawić opór młodym wilkom, foliarze szarpać się z racjonalistami, lewacy z prawakami, płaskoziemcy z kuloziemcami ....... Wszystko przy minimalnej ingerencji moderacji. W związku z ciągłymi wojenkami na forum postanowiliśmy dać wam możliwość prowadzenia dyskusji na mocno rozluźnionych zasadach, w obrębie klubu prywatnego, którego jestem administratorem. Zasadniczo dozwolone jest wszystko prócz promowania treści, które są niezgodne z obowiązującym w Polsce prawem. Proste zasady: 1 Nie wstawiacie nielegalnych materiałów audiowizualnych, nie nakłaniacie do popełniania przestępstw, nie grozicie uszkodzeniami ciała, nie próbujemy sprzedać nielegalnych substancji itp. itd..... 2 Wojenka prowadzona w klubie nie wychodzi poza klub (jeśli wyjdzie do tematów na forum lub na czat kary będą surowe). 3 Nie atakujecie/ nie obrabiacie dupy osobom, które do klubu nie należą, czyli tych, którzy w tej zabawie nie chcą uczestniczyć. 4 Moderator nie bierze udziału w walkach, jedynie pełni funkcję administracyjną jak dodawanie członków, zakładanie wątków i delikatna kontrola treści aby mieściły się w granicach prawa. 5 Każdy kto dołączył zgadza się na ostrą krytykę, a także na ostry język, a nawet inwektywy skierowane w swoją stronę. 6 Niedopuszczalne są dyskusje na temat właściciela forum, moderacji, zasad funkcjonowania forum. 7 Każdy kto poprosi o dołączenie do klubu, akceptuje powyższe zasady. Prośby o dołączenie do klubu można zamieszczać w tym wątku, kierować na moje PW, lub zasygnalizować na czacie. 7 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mac Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 Chyba najgorszy pomysł, jaki tutaj widziałem do tej pory. A dlaczego nie klub gentlemanów, jak z credo, czyli promowanie maksymalnie merytorycznej dyskusji z szacunkiem? Co to ma być w ogóle, arena walk? A po cholerę ze sobą walczyć? Jak nie mamy wspólnego frontu, tylko akceptujemy wewnętrzne walki to przecież jakaś padaka. Nie rozumiem tej inicjatywy i chyba nie chcę rozumieć. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosze Red Posted June 5, 2020 Author Share Posted June 5, 2020 @mac mamy grupę napinaczy, którzy cały czas atakują określone osoby, apele o przeniesienie wojenek na PW nie skutkują, odbywa się to dosłownie wszędzie, w wątkach, na czacie, lecą oczywiście warny, ale poprawy nie widać. Więc damy im możliwość załatwiania swoich spraw w prywatnym klubie widocznym jedynie dla członków. Natomiast wszelki bajzel w wątkach i na czacie będziemy karać surowiej niż dotychczas. Uznaj to za taki wirtualny odpowiednik solówy lub ustawki, zorganizowany z dala od praworządnych obywateli. Alternatywą są perm bany dla kilku, może nawet kilkunastu osób i kolejna wielka drama. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pancernik Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obliteraror Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 52 minuty temu, Mosze Red napisał: foliarze szarpać się z racjonalistami, Dopisz mnie do listy : )) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leto Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 Wchodzę w to. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miraculo Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 Po tytule spodziewałem się raczej tego. Jeśli ktoś będzie organizował taki klub na Śląsku to jestem chętny. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosze Red Posted June 5, 2020 Author Share Posted June 5, 2020 @leto @Obliteraror Poszły zaproszenia do klubu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krugerrand Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 Chyba rozumiem co Autor/Autorzy mają na myśli, jednak jestem podobnego zdania jak @mac. Tak jak pisałem w wątku poniżej, jeśli jest grupka "wzajemnej adoracji", to zamiast toczyć wzajemne wojenki w wątkach lub słać na siebie tony donosów do Moderacji, niech dodadzą siebie do ignorowanych lub niech Moderatorzy czynią swoją powinność i niech kary lecąz prędkością wodospadu. To może być jedyna droga, aby owi napinacze nieco spuścili powietrza ze swoich nadętych ego i wyluzowali. Wartość forum może ucierpieć. Jedyny plus jaki widzę, to fakt, że jest to zamknięty klub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser139 Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 (edited) Kobiety też będą mogły brać udział w walkach? Będzie specjalna sekcja dla kobiet czy będą mogły kłócić się z facetami? Będą solówki czy ustawki większej ilości osób też wchodzą w grę? Edited June 5, 2020 by dobryziomek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser108 Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 Dobry pomysł to jest jak najbardziej. A jak to działa - tam można będzie temat założyć o lewakach np? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser139 Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 Proszę o dodanie mnie do klubu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leto Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 Teraz, dobryziomek napisał: Kobiety też będą mogły brać udział w walkach? To byłby wg mnie dobry kierunek. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pancernik Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 A co z gladiatorkami, kilka walecznych, by się tu znalazło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosze Red Posted June 5, 2020 Author Share Posted June 5, 2020 Panie też zapraszamy. @Analconda tak, tematy dyskusyjne z lewakami jak najbardziej. 4 minuty temu, dobryziomek napisał: Będą solówki czy ustawki większej ilości osób też wchodzą w grę? Będą ogólne dyskusje czyli ustawki, a jak są chętni na solo to zakłada się nowy temat i zaznacza w tytule, że to solówka, w pierwszym poście podaje kto z kim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser121 Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 (edited) Możesz mnie dodać. Pare osób chyba chciałoby powiedzieć nieco wiecej na mój temat, a nie mieli wcześniej takiej możliwości na forum. Chętnie poczytam, niech maja się gdzie wyszumieć. Na priv nikt tego nie zrobi, bo nie ma lajków, podjudzaczy i kibiców. Niech leje się krew! ? Ave cezar A tak na poważnie, to takie spiny wychodzą w wątkach/tematach. Jak masz zamiar przenieść taką dyskusje konkretnie do tego działu? Przecież głównie spiny wynikają z tego, że widzą to inni użytkownicy i w ten sposób popisujemy się w bardziej lub mniej wybredny/wyszukany/elokwentny sposób. Ma ktoś otwarcie jakiś problem do jakiegoś użytkownika? Wątpie. Edited June 5, 2020 by prod1gybmx 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cst9191 Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 Mnie też możesz dodać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pancernik Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 7 minut temu, Mosze Red napisał: Panie też zapraszamy. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzatanK Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 Walki z rezerwatkami na arenie i w kisielu oraz na gołe klaty, moje marzenie się spełniło. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosze Red Posted June 5, 2020 Author Share Posted June 5, 2020 2 minuty temu, SzatanKrieger napisał: Walki z rezerwatkami na arenie i w kisielu oraz na gołe klaty, moje marzenie się spełniło. Ja się obawiam, że po kilku mocniejszych pociskach będzie urażona kobieca wrażliwość, foszek i odejście z forum. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kespert Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 (edited) 1 hour ago, Mosze Red said: foliarze szarpać się z racjonalistami, lewacy z prawakami, płaskoziemcy z kuloziemcami A dyskusja chrześcijanie kontra katolicy, też jest dozwolona? To ja uprzejmie proszę o dopisanie mej skromnej osoby Edited June 5, 2020 by Kespert Literówka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goryl Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 Przede wszystkim, to pierwsza zasada fight clubu - nie mówimy o fight clubie. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosze Red Posted June 5, 2020 Author Share Posted June 5, 2020 1 minutę temu, Kespert napisał: A dyskusja chrześcijanie kontra katolicy, też jest dozwolona? To ja uprzejmnie prosze o dopisanie mej skromnej osoby Tak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quo Vadis? Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 Czekamy na tych, którzy rozdziewiczą klub swoim sporem 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser74 Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 Proszę o dodanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts