KinkyFun Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Cześć, Czytam to forum już od jakiegoś czasu bo moim zdaniem jest w nim trochę więcej logiczności i merytoryki niż na kobiecych forach. A problemy mamy dość podobne. Z tej strony Marta. Mam 27 lat. Miło mi Was poznać. PS. Jeśli ktoś tu lubi pograć w gry komputerowe to z chęcią nawiążę kontakt. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chadeusz Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Cześć! Czy prowadzisz bloga o tej samej nazwie co Twoje konto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinkyFun Posted June 20, 2020 Author Share Posted June 20, 2020 Tak i trochę tego żałuję bo nie chcę posądzenia o krypto reklamę. Wpisałam pierwsze, co mi przyszło do głowy. Nie przemyślałam tego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Witaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinkyFun Posted June 20, 2020 Author Share Posted June 20, 2020 Hej hej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smerf Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Hej, a umiesz grać na dżojstiku? ( taki seksistowski żart ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sol Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 W gry nie pogram (czas) ale chętnie o grach pogadam, cześć! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Libertyn Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Nie trawię infantylizacji. DDlg w tym wydaniu blogowym też nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinkyFun Posted June 20, 2020 Author Share Posted June 20, 2020 (edited) Godzinę temu, smerf napisał: Hej, a umiesz grać na dżojstiku? ( taki seksistowski żart ) Właśnie zepsułeś mi większość szczęśliwych wspomnień z dzieciństwa... ? 53 minuty temu, sol napisał: W gry nie pogram (czas) ale chętnie o grach pogadam, cześć! A to możliwe, żeby być na czasie pomimo niepraktykowania? Jakieś konkretne tytuły lubisz? @Libertyn Możesz mi w wiadomości prywatnej napisać co Ci nie gra? Nie bawię się w DDlg. Próbuję temu nadać "ludzką twarz", tj. przedstawiać to jako sposób na dobrą zabawę, a nie patologię/zboczenie. Edited June 20, 2020 by KinkyFun Dodatkowa odpowiedź. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magician Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Witaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts