Jump to content

Lajw z okazji przekroczenia 10 tysięcy subów na Radio Samiec2, zapraszam o 22-ej na kanał "Marek Kotoński Live"

Marek Kotoński

Recommended Posts

Bracia (i siostry), dziś między 21-ą a 22-ą, zapraszam na kanał Marek Kotoński Live, gdzie będziemy "świętowali" prawdopodobne przekroczenie 10 tysięcy subskrypcji na moim kanale Radio Samiec2.

Będzie to krótki lajw (jestem drugą dobę bez snu), ale myślę że z tej okazji wypada go zrobić. Liczę na to że:

1. Zadzwonią Radiosłuchacze, by powiedzieć jak zaczęli mnie słuchać, jak poznali forum itd. Telefon do mnie - 883 704 392 zadzwonić mogą tylko osoby mi znane, z wiadomych względów.

2. Pomożecie mi w stworzeniu rymu, wiersza, hasła reklamującego sklep strefasamca.pl, ponieważ sprzedaż idzie katastrofalnie i chcę zarobić pieniądze na faktury, które opłacić trzeba.

Do zobaczenia i usłyszenia na kanale - https://www.youtube.com/channel/UCXOjkNTnKlq-voj0WTCKq7w

• Like 7

• Marek Kotoński changed the title to Lajw z okazji przekroczenia 10 tysięcy subów na Radio Samiec2, zapraszam o 22-ej na kanał "Marek Kotoński Live"

Gdzie takie hasło miałoby widnieć? Jak długie miałoby być? W jakiej formie?

Tematu rapów i rymów bym nie podejmował, trzeba to robić na prawdę dobrze. żeby nie wyszło krindzowo... Co przyniesie efekt odwrotny do zamierzonego.

Jest dużo wałków na takie tematy, ale nie polecam bawić się plagiat.

Edited by prod1gybmx

Teraz, Analconda napisał:

Cieszcie się - dziś lajw beze mnie :(

Zahibernuje się w gnojniku.

19 minut temu, Analconda napisał:

Cieszcie się - dziś lajw beze mnie :(

Co to się stało ?

• 6 months later...
  • 1 month later...

@Drugie DNO dziękuję, ale nie skorzystam.

W dniu 4.04.2021 o 08:58, Patton napisał:

@Marek Kotoński

Czy może masz dzisiaj w planie jakis lajw? 🙂

Nie dam rady, jestem lekko podziębiony - załatwił mnie spacer z Puszkiem, super pogoda, słoneczko, a w tle zimny wiaterek, szyja nie osłoniona, drugich portek nie założyłem, czapka zdjęta :) Nie złamała mnie zima, a tu mnie pogoda oszwabiła :)

• Like 1

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.