ale Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 Dzień dobry, obserwuję forum od dłuższego czasu ale dopiero teraz postanowiłam się zarejestrować. Bardzo szanuję tą społeczność, wzajemny szacunek oraz ilość ciekawej i praktycznej wiedzy jaką mogę tu pozyskać ale przede wszystkim za wiedzę którą wykorzystuję praktycznie w życiu. Przyszło mi żyć z (podejrzewam bardzo mocno) siostrą borderką oraz podobnie toksyczną matką, byłam również w związkach z zaburzonymi facetami przejawiającymi podobne zachowania jak kochana rodzinka. Żywot to ciężki, siada lekko na psychikę a to forum dało mi sporo wiedzy na temat takich kobiet i ich pobudek. Lektura waszych doświadczeń dała mi światełko nadziei i siłę do obrony przed ich problemami i projekcjami na mnie. Dzięki chłopaki! Pozdrawiam cieplutko Link to comment Share on other sites More sharing options...
borsuk96 Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 Cześć, witamy w naszym elitarnym gronie! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mph25 Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 Cześć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magician Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 Witaj. W dniu 30.07.2020 o 16:02, ale napisał: Dzięki chłopaki! Baby też tu są. Trzymane w rezerwacie. Jak by tak popuścić lejce, to by zawładnęły całym forum. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ale Posted August 3, 2020 Author Share Posted August 3, 2020 W dniu 2.08.2020 o 00:01, Magician napisał: Witaj. Baby też tu są. Trzymane w rezerwacie. Jak by tak popuścić lejce, to by zawładnęły całym forum. ? akurat z tej części niewiele wyniosłam ? szczerze mówiąc przez lata nabawiłam się głębokiego braku zaufania do kobiet, gdzie nie rzadko spotykam honor i moralność. Ubolewam też nad tym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts