Piter_1982 Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Chciałem kupić szybkowar. Nie interesuje mnie Zepter itp. a z drugiej strony wiem, że za 20 zł też będzie trudno. Znalazłem na allegro okolice 100-150 zł no ale okazuje się, że wszystkie mają "wkładkę" aluminiową w celu trzymania ciepła. Czy jest to bezpieczne. Samo aluminium wiadomo, że nie. Jak rozpoznać dno w pełni ze stali nierdzewnej? Powinno mieć jakieś oznaczenie. Na tyle zależy mi na dobrym zakupie, że możliwe, że wybiorę się do jakiegoś sklepu stacjonarnego, bo trochę się zmartwiłem tym co zobaczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary_Niedzwiedz Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 2 godziny temu, Piter_1982 napisał: Powinno mieć jakieś oznaczenie. Polecam - niestety - test w boju. O jakież było moje zdziwienie, gdy naczynia z opisem "indukcja" na jednej płycie działały, a na innej nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi