Jump to content

This Old Crack House - renowacja domu po ćpunach

Trevor

Recommended Posts

Uwielbiam tą serię. Każdy odcinek śledzę z zapartym tchem. Śledzę tego "youtubera" xD od dawna i odkąd kupił ten dom to mam taką bekę z każdego odcinka że masakra. Szacunek dla gościa że się wziął za tak pokiereszowane lokum, ale widzę że oglądanie tego jak sobie z tym radzi fajnie na mnie też wpływa. Ostatnio zrobiłem malowanie na chacie i planuje renowację całego mieszkania z wyjątkiem kuchni. Łazienka to będzie hardkor. W każdym razie polecam serię, i niech piwnicowy Jezus będzie z wami przy każdym remoncie :D

Generalnie sam bym chętnie się za coś takiego wziął jak bym miał kasę bo to mimo ciężkiej roboty musi być niezła satysfakcja ze zrobienia z takiej rudery normalnego mieszkania choć jeszcze sporo odcinków przed nami :)

Szkoda czasu i roboty na odnawianie takiej drewnianej amerykańskiej rudery. Szczególnie że była użytkowana przez narkomanów, więc zapachy tam też muszą być niezłe.

Ale jakby nie było, to gościowi należy się szacunek, za podjęcie się takiego wyzwania.

• 1 year later...
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.