salt0 Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 Zatrzymać plandemię, to już nie jest śmieszne, kończą się respiratory. Wyjdźmy na ulicę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yolo Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 @salt0 Nie słyszałeś, że respiratory ponoć przeciwskuteczne? Na ulicę? Tam teraz kobiety kulturalnie i z klasą dopiminają się o swoje podstawowe prawa. Nie wypada im przeszkadzać. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salt0 Posted October 28, 2020 Author Share Posted October 28, 2020 @Yolo slyszalem, że respiratory to po prostu odkurzacze ustawione na dmuchanie. Dlaczego niby jest taki z tym problem, kiedy każdy ma odkurzacz w domu? LUDZIE OBUDŹCIE SIĘ!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser114 Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 (edited) Pamiętam jak na początku tego całego koronaswirusa mówiłem, że to spowoduje ogromną zapaść gospodarczą, mówiłem o bankructwach przedsiębiorców etc. o nowej rzeczywistości. Wówczas zwolennicy teorii spiskowych się ze mnie śmiali i pukali się w głowę. Ci sami ludzie dzisiaj drą mordy o zakończeniu plandemii, latają na marsze i tworzą różne ciekawe teorie. To jest dopiero początek.... Dziwne, ale wszystko co mówiłem jeszcze pod koniec stycznia się sprawdza. Edited October 28, 2020 by Mroczek 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yolo Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 6 minut temu, salt0 napisał: Dlaczego niby jest taki z tym problem, kiedy każdy ma odkurzacz w domu? W sumie, też nie wiem. Może podłącz się na noc do swojego odkurzacza i daj znać, dowiemy się. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salt0 Posted October 28, 2020 Author Share Posted October 28, 2020 2 minuty temu, Mroczek napisał: Ci sami ludzie dzisiaj drą mordy o zakończeniu plandemii Odniosłem wrażenie że przestali ostatnimi dniami drzeć te mordy właśnie, dlatego zacząłem się martwić. @Yolo Instrukcje jak podłączyć się do odkurzacza sprzedaję na priv. Cena 1997 PLN, jeśli zgłosisz się w ciągu 24 godzin to jedyne 799 PLN. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser108 Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 Mi tam się to właściwie podoba. Nienawidzę rządu nie tylko PL ale jednak... Obostrzenia, inwigilacja, kontrola, podoba mi się to. Chciałbym dożyć czasów gdy ludzie będą pod PEŁNĄ kontrolą partii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumTrarara Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 Ja bym uważał z takimi postulatami ? różowa lewica, na twiterach :lol:, ogłaszała, że koronsceptyków należy sadzać do więzień. Jak tylko Kaczafi się przewróci to oni będą rządzić... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Templariusz Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 Godzinę temu, salt0 napisał: kończą się respiratory. Wyjdźmy na ulicę. Nie bardzo widzę korelację pomiędzy tymi dwoma zdaniami. Znaczy się na tej ulicy są te respiratory i wystarczy po nie sięgnąć czy jak ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salt0 Posted October 28, 2020 Author Share Posted October 28, 2020 @Templariusz chuj z korelacją. Na Belweder! @BumTrarara podobno ruch płaskoziemcòw zaczął się od jakiegoś trollposta na 4chanie. Liczę tutaj na coś o podobnej skali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Templariusz Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 1 minutę temu, salt0 napisał: chuj z korelacją. Na Belweder! Tam są te respiratory ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salt0 Posted October 28, 2020 Author Share Posted October 28, 2020 @Templariusz tam są ludzie ukrywający prawdę o odkurzaczach. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassfreak Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 20 minut temu, Analconda napisał: Chciałbym dożyć czasów gdy ludzie będą pod PEŁNĄ kontrolą partii. Skrajna komuna? Już niedługo jeżeli ludzie nie wyjebią z Sejmu bandy czworga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser108 Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 1 minutę temu, bassfreak napisał: Skrajna komuna? Już niedługo jeżeli ludzie nie wyjebią z Sejmu bandy czworga. Bliżej mi do wolnego rynku. Chodzi mi o to całe zamieszanie „COVID”. Mogłyby wszędzie być kamery, rozpoznawanie twarzy, ludzie zachipowani. Pełna inwigilacja, cenzura... Do tego się zbliżamy i to mi się podoba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser88 Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 Gdyby nadal istniało NRD i STASI to Marcus Wolf byłby w niebie z powodu COVID19. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orybazy Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 8 minutes ago, Analconda said: rozpoznawanie twarzy, ludzie zachipowani Tak sobie pomyślałem że wprowadzają maski by móc powiedzieć że teraz nie mogą swojego inwentarza rozpoznawać i trzeba chipować bydełko. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salt0 Posted October 28, 2020 Author Share Posted October 28, 2020 (edited) Spisek tak słaby, że co drugi Janusz w mgnieniu oka przejrzał go na wylot. To dlatego, że zafoliowali sobie czaszki (folie sprzedaję na priv). Zafoliuj się i Ty, a przejrzysz na oczy i staniesz się inteligentniejszy od Oka Opatrzności. Edited October 28, 2020 by salt0 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
balin Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 Tak sobie ostatnio oglądam Ligę Mistrzów (piłka nożna) i jedynie w Rosji przejrzeli na oczy. Na meczu Bayernu z Lokomotiwem w Moskwie, stadion prawie pełny, ludzie bez masek, a jeśli mają to na brodzie. Pełna wolność i swoboda. Nie to co na Zachodzie, gdzie stadiony na mieczykach puste. Zatem bracia wolnościowcy, mamy wytyczony kierunek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Libertyn Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 28 minut temu, Analconda napisał: Bliżej mi do wolnego rynku. Chodzi mi o to całe zamieszanie „COVID”. Mogłyby wszędzie być kamery, rozpoznawanie twarzy, ludzie zachipowani. Pełna inwigilacja, cenzura... Do tego się zbliżamy i to mi się podoba. Najbardziej anty bandyterski scenariusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
salt0 Posted October 28, 2020 Author Share Posted October 28, 2020 (edited) 18 minut temu, Orybazy napisał: Tak sobie pomyślałem że wprowadzają maski by móc powiedzieć że teraz nie mogą swojego inwentarza rozpoznawać i trzeba chipować bydełko. Jeśli istniałyby systemy bazujące na rozpoznawaniu sylwetek, to fundamenty takiego rozumowania ległyby w gruzach. Zapraszam na priv po odkurzacze i folię. @Mroczek mam wrażenie, że punkt kulminacyjny spektaklu jest jeszcze przed nami. Edited October 28, 2020 by salt0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orybazy Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 15 minutes ago, salt0 said: Jeśli istniałyby systemy bazujące na rozpoznawaniu sylwetek, to fundamenty takiego rozumowania ległyby w gruzach. Podobno można rozpoznawać sposób chodu. Wszyscy będą musieli zacząć chodzić jak Freemani z Duny. Może Herbert już wtedy wiedział o tej technologii a czerwie były alegorią rządu światowego? Kurna gorąca się mi robi pod tą mylarowom czapeczką. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumTrarara Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 2 godziny temu, Yolo napisał: Na ulicę? Tam teraz kobiety kulturalnie i z klasą dopiminają się o swoje podstawowe prawa. Nie wypada im przeszkadzać. Zdjęcia aborcjonistki z wczorajszej manifestacji w wawie. 1 godzinę temu, salt0 napisał: Na Belweder! ps. Jak widać nie da się bez gołego cyca.? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun82 Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 Czekać na gilotyny tylko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orybazy Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 17 minutes ago, BumTrarara said: Jak widać nie da się bez gołego cyca.? To argument nie do odparcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manygguh Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 1 hour ago, Analconda said: Chodzi mi o to całe zamieszanie „COVID”. Mogłyby wszędzie być kamery, rozpoznawanie twarzy, ludzie zachipowani. Pełna inwigilacja, cenzura... Do tego się zbliżamy i to mi się podoba. A to nie ty przypadkiem w innym temacie pisałeś, że chcesz anarchii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts