deleteduser121 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Taki tam tekścik. W sumie raczej w formie zabawy, bo średnio wierzę w jego skuteczność, bo rzadko kto jest potrafi być ze sobą szczery, a tym bardziej z drugą osobą. https://www.idrlabs.com/pl/ciemnej-triady/test.php Ale jak ktoś ma ochotę, to niech sobie takie coś pyknie i "pochwali" wynikami. Z łaski swojej, jak masz zamiar jeden z drugim zakłamywać rzeczywistość i odpowiadać na pytania tam zadane w taki sposób, żeby wyszło, że z was aniołki o gołębim sercu, to darujcie sobie. To nie działa 0-1, każdy z nas skrywa mrok w swojej duszy... Ale w jakim stopniu? ...Bo w każdym z nas siedzi dobro i zło, potrzebny nam do życia w pewnym sensie błąd... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAL Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Twoje wyniki: To oznacza, że jesteś 4,83% Ciemniejszy niż przeciętna osoba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obliteraror Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Ciekawe To oznacza, że jesteś 6,83% Ciemniejszy niż przeciętna osoba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deomi Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 jeśli ja jestem ciemniejsza o 7 % niz reszta społeczeństwa to jest to bardzo pocieszający wynik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucjusz Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Te testy są specjalnie konstruowane w taki sposób, aby odpowiedzi na pytania w nich zawarte dawały kontrowersyjne wyniki, które z kolei wzbudzą zainteresowanie, silne emocje itd.. Nie wierzę, że za pomocą 36 pytań można przebadać strukturę poznawczą człowieka, książki psychologiczne np. te od Stanisława Sieka, zawierają w sobie testy "osobowościowe", które miały po kilkaset pytań... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ceranthir Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 (edited) To oznacza, że jesteś 17,83% Ciemniejszy niż przeciętna osoba. Hmm, no nie wiem czy bym się zgodził ? Edited November 2, 2020 by Ceranthir Link to comment Share on other sites More sharing options...
sol Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Narcyz o gołębim sercu ❤️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SławomirP Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Gryzem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spellman71 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 (edited) Edited November 2, 2020 by Spellman71 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dworzanin.Herzoga Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Pytania były tendencyjne. Teraz, Lucjusz napisał: Te testy są specjalnie konstruowane w taki sposób, aby odpowiedzi na pytania w nich zawarte dawały kontrowersyjne wyniki, które z kolei wzbudzą zainteresowanie, silne emocje itd.. Nie wierzę, że za pomocą 36 pytań można przebadać strukturę poznawczą człowieka, To prawda. Myślę, że każdy traktuje to jako ciekawostkę pop-psychologiczną. BTW Kiedyś, w bardziej złożonym teście pamiętam, że makiawelizm wyszedł wysoko, narcyzm i psychopatia poniżej średniej i bardziej to odzwierciedla moją konstrukcję psychiczną. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hatmehit Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Niestety nie potrafię poprawnie wstawiać zdjęć, więc link: https://zapodaj.net/d760f8313fed2.png.html 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 19,83% ciemniejszy od średniej. @Dworzanin.Herzoga mamy identyczny wynik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzatanK Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 (edited) Test Ciemnej Triady Twoje wyniki: TyŚrednia populacji To oznacza, że jesteś 9,17% Jaśniejszy niż przeciętna osoba. Póki co tylko mi wyszedł wynik "jaśniejszy", kurrła same psychopaty wszędzie Edited November 2, 2020 by SzatanKrieger 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tacritan Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Pierdolłem ze śmiechu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 (edited) 8 minut temu, SzatanKrieger napisał: Test Ciemnej Triady Twoje wyniki: TyŚrednia populacji To oznacza, że jesteś 9,17% Jaśniejszy niż przeciętna osoba. Póki co tylko mi wyszedł wynik "jaśniejszy", kurrła same psychopaty wszędzie Dlatego nie masz powodzenia w forumowym podrywie. Polataj trochę z nożem po nocy jak @Analconda to Ci się może czerń podniesie Edited November 2, 2020 by Brat Jan 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser110 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Miałem problem z czterema pytaniami. Rozjebałem bank. This makes you 66.83% Darker than the average person. 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser108 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 https://imgur.com/a/Krs1L73 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzatanK Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 4 minuty temu, Brat Jan napisał: latego nie masz powodzenia w forumowym podrywie Ale wiesz, że tak naprawdę jest? Pisałem już w temacie o MBTI bodajże, że naprawdę mi brakowało ciemnej energii. Po prostu gdy jesteś za dobrym autentycznie kobiety to odrzuca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spacemarine Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 (edited) Ja i bez testu spotkałem kilku psychopatów - narcyzów. Tak to często chodzi w parze, myślą że są nieomylni, a jak się mylą i im to powiesz, wiecie obaj że to prawda to wtedy was zniszczy. Ludzie tacy są jak kameleon, zwykle na początku najmilsi jak się da by wyciągnąć jakieś informacje, zdobyć zaufanie, a później nóż w plecy. Unikać i uciekać, a najlepsze, że mogą być bardzo wierzący, tak bo podświadomie wiedzą że robią źle, więc spowiedź traktują jak rozgrzeszenie i gnoją kolejnych. Edited November 2, 2020 by spacemarine 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ares Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Witam. 38,3 ciemniejszy hehe , prt sc za dużo zajmuje nie mogę wstawić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancalagon Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser75 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 https://www.idrlabs.com/pl/ciemnej-triady/69/60/81/70/small-chart.png To oznacza, że jesteś 36,83% Ciemniejszy niż przeciętna osoba. Dla zabawy można sobie zrobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Templariusz Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 To oznacza, że jesteś 3,83% Ciemniejszy niż przeciętna osoba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yrl Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 To oznacza, że jesteś 34,83% Ciemniejszy niż przeciętna osoba. Nie wiem czy dobre czy złe wyniki. Przecież jestem taki miły Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser99 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Z tym narcyzmem to w sumie prawda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts