Jump to content

Gdzie oglądać stare filmy?

horseman

Recommended Posts

Czołem bracia!

W jakim miejscu w internecie mogę znaleźć stare filmy z lat 70/80/90? Nie potrzebuję mega jakości, a zasobną bibliotekę najlepiej z polskim lektorem. Jak dotąd oglądałem na cda, ale tam co chwilę coś usuwają. Chcę nadrobić wiedzę z klasyki kina kopanego i sensacyjnego, a tu lipa. Miałem dziś w planach obejrzeć jakiegoś starego Bonda a tu cda znów usunięte. Nie wiem za co płacę tam abonament. 

• Like 2

• 1 year later...
  • 2 years later...
  • 1 year later...

Na filmweb masz przy filmie wzmiankę gdzie można dany film obejrzeć. 

Zrób sobie listę 50 filmów czy 100 które chcesz obejrzeć i zobacz, który abonament ci to pokryje w największym stopniu. Ewentualnie możesz dodać wagi i jeszcze wydłużyć listę. Zależy ile masz czasu i potrzeb. Zwróć uwagę po jakim czasie można wypowiedzieć umowę, nic nie stoi na przeszkodzie by co dwa miesiące sobie zmienić dostawcę. 

Ze swojej strony mocno polecam tvp i primevideo (przy opłacie za rok w okolicy 60 pln masz dostawę z amazon za darmo, polecam). Tu najkorzystniej jest moim zdaniem kupić roczny abonament i zapomnieć, reszta w miarę potrzeb. 

• Like 1

• 2 weeks later...
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.