-
Similar Content
-
By Patton
Nawet nie będę tego komentował....
https://www.spidersweb.pl/rozrywka/2021/02/19/obiecujaca-mloda-kobieta-recenzja-filmu/
-
By Optimus Prime
Planowana premiera 31 marca.
Są tu jacyś fani tytanów?
Od dzieciaka uwielbiałem filmy z wielką jaszczurką (z gorylem w sumie też)
Jak sądzicie czemu godzilla tym razem będzie zły I potrzebują do tego konga aby obronił ludzkość? A może jak to w filmach VS pojawi się ktoś silniejszy i potwory połączą siły?
Filmy należące do serii to:
Godzilla (2014)
Godzilla II - król potworów (2019)
Kong - Wyspa czaszki (2017)
-
By SzatanKrieger
https://www.filmweb.pl/film/Diabeł-2010-538571
Na netflixie jest, nawet fajny jak ktoś nie oglądał.
-
By crystal
Cześć. Przez kilka najbliższych dni będę praktycznie przykuta do łóżka. Polećcie proszę jakieś ciekawe seriale na Netflixie, ewentualnie HBO Go. Ważne, żeby nie było w nich przemocy, krwi i innych negatywnych rzeczy. Najlepiej coś wesołego, zabawnego, lekkiego w odbiorze, podnoszącego nastrój.
Jeśli znacie jakieś filmy w podobnym klimacie, to też proszę o rekomendacje. :)
-
By leto
Panowie i Panie, polećcie mi - i innym użytkownikom forum - jakieś fajne produkcje krótkometrażowe, najlepiej dostępne za darmo w internetach. Nie jestem absolutnie żadnym znawcą tematu, ale wrzucę coś tam od siebie, co pamiętam:
1. The Neighbors' Window
Oskarowa produkcja, bardzo dobra technicznie i fajnie zagrana, scenariusz prosty, trochę ckliwy, ale summa summarum warto obejrzeć.
2. Opowieści z chłodni
Całkiem niezły* polski szort, momentami mocno absurdalny. Pokręcona fabuła, trochę nie wiadomo, co autor miał na myśli.
3. Granice wytrzymałości
Taka ambitniejsza polska produkcja. Momentami nawet chwyta za serce. Dobrze zagrane*, dobre zdjęcia*.
4. Love, Death and Robots
Netflixowy serial składający się z niezależnych fabularnie szortów, z których większość jest częściowo lub całkowicie animowana. W ogromnej większości sci-fi (widać wyraźnie inspirację Black Mirror), więc nie każdemu podejdzie. Bardzo nierówny poziom, niektóre odcinki są naprawdę słabe/nudne, inne - wg mnie wybitne.
* jak na polskie kino xd
-
Recommended Posts