Jump to content

Datezone.com opinie o portalu i recenzje

Morfeusz

Recommended Posts

4 godziny temu, Spokojnie napisał(a):

rok temu jak miałem epizody i fantazje na trójkątne zabawy -

Kurwa a moj  jedyny trójkąt to był równoramienny o jakim mogłem pomarzyć zawsze 😂

4 godziny temu, Spokojnie napisał(a):

rok temu jak miałem epizody i fantazje na trójkątne zabawy -

Kurwa a moj  jedyny trójkąt to był równoramienny o jakim mogłem pomarzyć zawsze 😂

• Haha 1

Wbiłem na ten portal obczaić co jest grane. Rynek świń na tym D.Z to dno i dwa metry mułu. Nawet z moim wysokim wzrostem, wysportowaną sylwetką i przystojną buźką chyba bym się nie przebił. Jak tam tłuste, obleśne kobiety 2/10 mają w kolejce batalion ludzi piszących teksty typu jesteś najwspanialsza i najcudowniejsza, spotkamy się?. 🤮

Młode 18-25 z w miarę normalną sylwetką? Kilka tysięcy chętnych w kolejce gotowych przyjechać pół polski i zapłacić za to.

Edited by SCSB
  • Like 3

W dniu 27.12.2025 o 23:35, Kong12 napisał(a):

spermiarze i zbyt  duży popyt zepsul rynek totalnie. 

Trochę może off top, ale czy widzieliście może, że ludzie spermią nawet do AI na vinted? Jest program, który generuje modelki np. do sprzedawanej bielizny, jakimś cudem te profile mają jakąś chorą liczbę obserwujących. Niech ta kometa już pierdolnie.

• Like 4
  • Haha 2
  • Confused 1
  • Sad 1

Posted (edited)

Z roku na rok na Datezone jest coraz większy śmietnik i konkurencja o coraz gorsze ochłapy.

Przyszłość białego heteroseksualnego mężczyzny to raczej Azja Południowo-wschodnia i Ameryka Południowa. Jeżeli ktoś nie lubi Polskiej pogody z 4 ciepłymi miesiącami w roku, zamordyzmu UE, murzyna z pontonu nożem na chodniku. Do tego ma możliwość pracy zdalnej, prowadzenia biznesu online, wcześniejszej emerytury, itp. 

Wymagania z Dz babci 56 lat, mającej 157 cm wzrostu, posiadającej dzieci i być może wnuki:

O mnie
Normalna kobieta. Szukam kogoś, kto umie dobrze tańczyć i mnie poduczy. Chodzi mi o zwykły taniec w klubie. Taniec zbliża, więc kto wie co potem....Mam wymagania co do mężczyzny:
1. Z Warszawy lub okolic
2. Nie w związku
3. Bez nadwagi, ale nie chudzielec. Atletyczna budowa mile widziana.
4. Inteligentny.
5. Wzrost powyżej 170.
6. Dbający o higienę.
7. Bez wystającego brzucha!
8. Potrafiący tańczyć.
9. Wiek od 35 do 50
Takie mam warunki. Wszystkie muszą zostać spełnione. Koniec i kropka:)))

Po jednym dniu na portalu babcia ma 135 obserwujących i zapewne ponad 200 wiadomości, od desperatów, którzy chcą je spełniać.
images?q=tbn:ANd9GcRaIwow8d6FEJn0ugu-wZM
Edited by Morfeusz
  • Like 1
  • Haha 3
  • Sad 1

36 minut temu, Morfeusz napisał(a):

Po jednym dniu na portalu babcia ma 135 obserwujących i zapewne ponad 200 wiadomości, od desperatów, którzy chcą je spełniać.

Jest popyt na takie panie... przykre. Swoją drogą to....bleeee

• Like 2

@Morfeusz niestety w tę stronę to idzie. Jest coraz gorzej nawet w takim pierdolniku jak DZ. Czasem to dosłownie chce się wymiotować, co się zobaczy to od zobaczyć się nie da. 

Do tego nie wiem, ja u Cb, ale ja mam wysyp wiadomości od gejostwa. Szybciej ogarniesz typa który jeszcze jest chętny zapłacić żeby go wyruchać niż laskę. xD Ja raczej w najbliższym czasie się stamtąd ewakuuję. xD Ostatnio mi typiara zaproponowała, żeby ją wyruchać w aucie za 500zł. xD Traktuję to już raczej jak eksperyment społeczny niż pole do jakiegokolwiek działania. 

Ale co się dziwić jak sytuacja jest tragiczna, a idzie w kierunku jeszcze gorszej. Kiedyś poznałem laskę co nagrywała na OF, dość rozpoznawalna w pl. Poznałem trochę ten biznes od kuchni. A nawet ją zrobiłem, dla ciekawskich, jeden z gorszych seksów w życiu wbrew temu co prezentuje na filmach. Cena za popisanie z taką dupą przez 2-3h to 800-1000zł i znajdują się goście co za to płacą. 

PL jest w top wydatków na OF i to też wiele mówi. Jak przy średnich zarobkach 5-6k na łapę można płacić taki kwit za parę h na kamerce czy czacie z laską?

Jest to degenerujące dla obu stron. 

Ona kompensowała sobie swoją "pracę" wódą i xanaxem, potrafiła do 11 rano wypić wino, a drugim popić xanax. Do tego zero szacunku do "klienta" sposób jaki się o nich wyrażała był obrzydliwy, pogardliwy, pozbawiony szacunku jakiegokolwiek. Typowy profil "klienta" który ona określiła, to gość który cały tydzień pracuje, a na weekendzie, pije/ćpa, wali konia i z nią pisze za hajs. 

Jak cała ta branża tak wygląda to równia pochyła w dół. I pomyśleć, że na pewno mijamy gości co to finansują na co dzień na ulicy. 

Do tego hurtowi ruchacze też już narzekają na Tajlandie czy Filipiny. Tam też już to spierdolenie dochodzi. 

Jak się nudzisz i chcesz zobaczyć ile przeciętna laska ma wiadomości na DZ, to załóż sobie damski profil. Szok i niedowierzanie co się tam potrafi dziać. 

• Like 5
  • Thanks 1

3 godziny temu, Jorgen Svensson napisał(a):

Do tego zero szacunku do "klienta" sposób jaki się o nich wyrażała był obrzydliwy, pogardliwy, pozbawiony szacunku jakiegokolwiek.

Zachowywala realizm standardowego obejscia przecietnego mezczyzny z kobietą w dzisiejszych czasach a nie jakies jebane science fiction - na to by sie nawet simpy nie zlapaly.

• Like 2

W dniu 5.01.2026 o 16:36, Jorgen Svensson napisał(a):

Do tego nie wiem, ja u Cb, ale ja mam wysyp wiadomości od gejostwa.

Wchodzisz w Ustawienia, przechodzisz do sekcji: Akceptowane płcie i wybierasz: Kobieta. To kończy pisanie do ciebie gejów i transów.

Taka sytuacja. Pancia deklaruje 30 lat = realnie pewnie 30+. Kilka kg za dużo = nadwaga albo otyłość. Pali = większy przebieg.

Zagaduje z powodu nie za dużej odległości. Samica odpisuje, że szuka układu. Dopytuje szczegółów, i oczywiście za kasę. Nie podaje od razu, nie chce mnie niby przestraszyć. Potem info że oczekuje 15000. Stwierdzam, że jak na ten wiek, to o 2 zera za dużo i blokuje.

15 tys. zł miesięcznie za roszczeniową samicę 30+, otyłą albo z nadwagą, z dużym przebiegiem, palącą.

Tymczasem za 15 tys. miałbym jakiś miesiąc wakacji w Filipinach, Tajlandii, Indonezji, Wietnamie, Indiach, Kolumbii, itp krajach. Plaże, ciepło, ciekawe zwiedzanie. Młodą jędrną 18 - 25 latkę,  poznaną lokalnie np. sprzedawczynię w sklepie. Znajdującym się z dala od turystycznego kurortu (jeszcze nie przebolcowaną tak mocno. Gotującą, sprzątającą, udostępniającą jędrną dupkę według potrzeb.

Nawet ta Chinka brunetka, choć z twarzy przeciętna... to kobieca sylwetka, energia, głos, szacunek do mężczyzny, próby mówienia po Polsku, robią robotę. Gucio i Hesia.

• Like 4
  • Thanks 1

• 1 month later...
12 godzin temu, cst9191 napisał(a):

Napaliłem się

gAED52O.jpeg

Na profilu ma nagrania jak jest ruchana bez gumy przez jakichś desperatów

Desperat tego nie dotknie bo locha odrzuci takiego, fetyszyści macior. 

• Like 3

• 2 weeks later...
7 minut temu, Doggie napisał(a):

Nieźle.

Sam kiedyś natrafiłem na pannę (znacznie ładniejszą od tej powyżej), która na datezone zabawiała się z kilkoma typami jednocześnie, a na innym portalu zgrywała niepokalaną dziewicę do poważnego związku 🙂

• Thanks 1

• 2 weeks later...
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.