Najbliższe rozprawy karne z hejterami, daty i informacje
-
Similar Content
-
By predator08
Witajcie, w ostatnich dnia trochę skomplikowałem swoją sytuację życiową... Nie musicie mi mówić, że byłem debilem, bo doskonale o tym wiem, ale mądry człowiek po szkodzie... Wszelkie wyrzuty także możecie sobie darować, nie dobijajcie leżącego, leczę się na depresję...
Pewnego dnia wypiłem trochę za dużo alkoholu, a tu nagle znajomy mi pokazuje screeny wiadomości jak moja ex obrabia mi tyłek w paskudny sposób... Ja będąc pod wpływem alkoholu napisałem do niej w mało kulturalnych słowach, żeby się odczepiła ode mnie i zajęła swoim szczęściem, że jest wredną wyrachowaną ku... itp. Żadne groźny nie padały, nawet pod wpływem alkoholu byłem chociaż na tyle bystry, żeby ich nie pisać.
Tydzień po tych wiadomościach była u mnie policja, z zawiadomieniem owej pani o nękaniu, oraz złośliwymi i dokuczliwie mi wiadomościami...
Powiedzcie mi, czy bardzo sobie spieprzyłem papiery...
Wiem, że alkohol nie jest okolicznością łagodzącą, próbowałem też załatwić sprawę polubownie, pisałem przeprosiny, ale to nic nie dało...
Bardzo proszę o Waszą pomoc, jak tak dalej będzie to naprawdę boje się że tego nie wytrzymam...
-
By Kali(NIE)baka
W dniu 30 kwietnia 2020 roku kadencje Pierwszego Prezesa Sądu Najwyższego kończy prof. Małgorzata Gersdorf.
Jak wiadomo, Pani Prezes nie zwołała Zgromadzenia Ogólnego z powodu sytuacji związanej z epidemią COVID 19, czego skutkiem jest powołanie zastępcy przez Prezydenta.
Prezydent RP powierzył wykonywanie obowiązków I prezesa sędziemu Kamilowi Zaradkiewiczowi.
Przyznam, że dotychczasowa I prezes SN, swoją postawą, wywoływała we mnie poczucie bezpieczeństwa.
Znam obowiązki I prezesa SN, ale to za mało, nie posiadam potrzebnej wiedzy z zakresu prawa.
Chciałbym, aby w tym wątku zawarto możliwie najwięcej informacji dotyczących konsekwencji wyboru “politycznego” kandydata na I prezesa SN.
Jestem ciekawy, jak zapatrujecie się na brak powołania Zgromadzenia Ogólnego Sędziów Sądu Najwyższego.
-
By Marek Kotoński
Wklejam w nowym wątku, bo w tym o rozprawie za chwilę się zagubi w gąszczu komci. A tak zostanie na pamiątkę. Jak doślą mi chłopaki inne zdjęcia ze mną, to też wstawię.
Chłopaków było więcej, niż jest na zdjęciu. Jedyna osoba z widoczną twarzą oprócz mnie, to Zbyszek któremu dziękuję - miał dwa wielkie pudła z kamerą i mikrofonem.
Ogólnie nie polecam, by osoby które były na zlocie, pisały kim są na zdjęciu - lepiej nie ryzykować.
Tu krótkie video z hotelu, gdzie mnie skierowali po tym, gdy samolot z Wawy do Rzeszowa odleciał beze mnie. Byłem mega zmęczony, półprzytomny, miałem też rozwalone od butów palce u stóp do krwi:
-
By Kelner Panic
Sprawa ma związek z pracami nad ustawą o przeciwdziałaniu alienacji rodzicielskiej. Madkom się ona oczywiście nie podoba. Mają prawo do swojego zdania, ale do tolerowania hejtu już nie. Dla tych, którzy nie kojarzą: pani Sabina Gatti jako jedna z pierwszych nagłośniła naganne poczynania Sylwii Spurek na stanowisku zastępcy RPO ds Równego Traktowania, prowadzi profile i strony poświęcone problemowi przemocy kobiet wobec mężczyzn i dzieci.
Mamy MówiąDość po trzech dobach i kilku upomnieniach usunęły pierwszy komentarz z góry na tym screenie, ale nie zblokowały tej osoby i inne jej wypowiedzi nadal wiszą. W tym wątku, odpowiedzi dla Adam Kowalskiego. Może by Marek zrobił audycję, albo chociaż coś wspomniał?
-
By tomekbat
Znajomy oglądający twórczość Awięca który wie że wchodzę na forum i słucham audycji Marka podesłał mi coś ciekawego. Poprosiłem go o kilka screenów.
Na Facebooku istnieje grupa, która - teraz uwaga, żeby nie było znów wojny z Dominikiem Bosem - nie jest związana z Awięcem, ale sam Awięc jest na grupie obecny (skomentował jeden wpis) a sama grupa skupia wokół siebie ludzi z jego mediów, "fanów" (czyt nastoletnich lemingów feministów) i młode dziewczyny. Cała grupa to raczej standard, ból dupy o wyimaginowany seksizm i mizogonie u nas. Niektórzy są na niej znani jak np @Still i @Morfeusz, ale treść wiadomo jaka - blablabla, seksizm, toksyczna męskość, jesteśmy uciemiężonymi białymi europejkami, Bracia Samcy to incele i faszyści naziści.
Takie Kanistrowo w wersjie light, tylko Grupa nie jest wymierzona tak mocno w Marka, co bardziej w nas. O Marku jest tam stosunkowo mało, a to co się pojawiło dostarczyłem już @Mosze Red żeby naszemu guru już nie zawracać głowy w okresie 1 rozpraw, bo i też sama rzecz nie była tak gruba żeby się nią zbytnio przejmować.
Wymęczyłem kolege o jakieś screeny dyskusji żebyśmy mogli się pośmiać i przeanalizować co pisała o nas dzieciarnia od Awięca. Potem wyciąłem i ocenzurowałem ich twarze i nazwiska, żeby nie mieli pretekstu do pozwów sądowych w ramach RODO. Chociaż podejrzewam że wysoce inteligentna emocjonalnie dzieciarnia epoki ok boomer sąd ostatnio widziała w Annie Marii Wesołowskiej (lub jej śmiesznych przeróbkach na youtubie). Albo w 2 sezonie 13 powodów Netflixa, w każdym razie...
-
Recommended Posts