Coraz więcej pantofli, desperatów i kukoldów?
-
Similar Content
-
By maggienovak
Relacje.
Czym są? Jak powinny wyglądać? Jak powinny być rozpoczynane, prowadzone i nawet kończone? Jak obecnie wyglądają relacje (na każdej płaszczyźnie i z każdym osobnikiem, czy też grupą społeczną)?
Jakie relację są dysfunkcyjne, toksyczne, czy patologiczne?
Jakie osoby nie mają predyspozycji do tworzenia wartościowych i zdrowych relacji?
-
By Iceman84PL
Kobiety, ale także dziewczyny będą wymagać od mężczyzn, facetów i chłopaków, cokolwiek to znaczy,
teraz 1,95m wzrostu.
Ten rok kończymy na przedziale żądań 1,85-1,91m. Ewolucja nakazuje wiedzieć, że wymagania te rosną,
bo się „rozwijamy”.
Bo kobiety mówią teraz, że nie ma co żyć półśrodkami. Bo nie ma co zadowalać się byle czym. I te wymagania
kobiet rosną na tyle, że będą umiały pokochać tylko 5-8% najbardziej atrakcyjnych mężczyzn na globie, nikogo
więcej. Statystyka!
Cóż, w Nowym Roku, bądźcie pewni, nie zmieni się jednak to, że dziewczyny będą wstydliwo-bierne i nie będą
pisać pierwsze.
Nadal tkwią, są w jaskiniach i czekają, aż ktoś je z nich wyciągnie, najlepiej na takim królewskim (księżniczkowym
znaczy się) łożu przenośnym. I najlepiej do tego mieć kilku niewolników (samców beta). Alfa, wiadomo jest od
czegoś innego.
Aha, taka wstydliwa, a do mówienia „spier**alaj” to pierwsza… dzisiejsze kobiety, wstydu i honoru za grosz…
W Nowym Roku feminizmu nie będzie, a kobiety nie będą tyle wymagać! (swiadomosc-zwiazkow.pl)
-
By Ksanti
W nawiązaniu do tematu o rzekomo "bardzo brzydkim" facecie postanowiłem stworzyć temat równowagę. Przy okazji dowiedzieć się jak jest postrzegana atrakcyjność dziewczyn (wannabe modelek), które w pewien sposób mi się podobają. Zastanawia mnie czy gust userów mniej więcej jest podobny i czy obiektywnie one są atrakcyjne. Czy to mierzenie na wyżyny czy jednak uważacie, ze to zwykłe dziewczyny, które naciągnęły urodę makijażem.
To co miśki lubią najbardziej:
- ile byście każdej dali w skali SMV
- czy laska osiągalna dla normika czy tylko #dla Ch*da to?
- którą byście brali?
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
Dobra wystarczy.
Myślę, że dla każdego coś się znajdzie, zachęcam chętnych do typowania.
No i oczywiście @Analconda, @DuchAnalityk, @bassfreak, @self-aware, @Carl93m, @arch.
-
By SzatanKrieger
Pandemia rozwiązłości- W jaki sposób kobieca nagość zabija mężczyzn?
Co o tym sądzicie?
' -
By deleteduser85
Pytanie zrodziło się w wyniku własnych doświadczeń, bądź ich braku. Wróciłam do częstej jazdy samochodem po jego wymianie. Trochę się bałam, że będę mieć problemy z mężczyznami gdyż wyrobiona w jeżdżeniu nie byłam. Musiałam na nowo się wdrożyć, złapać pewne nawyki, wyczuć samochód. Jednakże Panowie okazało się, że są bardzo tolerancyjni na wszelkie jakieś problemy które wyniknęły z mojego powodu na drodze, są cierpliwi - nikt na mnie nie trąbił jak nie umiałam ruszyć bądź się zestresowałam, jak poprawiałam samochód żeby stanąć w liniach czy też jak były wyłączone światła a ja zapomniałam spojrzeć kto ma pierwszeństwo i się pogubiłam (pan mnie przepuścił). Też wcześniej jeździłam mniejszym samochodem i mam dziwne wrażenie, że wtedy byli mniej cierpliwi.
Pytanie do Panów - jak podchodzicie do kobiet w samochodzie, jak reagujecie na kobietę w dużym samochodzie taką jak ja, która gdzieś na waszych oczach jakiś błąd popełni (nie mówimy tu o błędach rażących typu dobijanie i tych z memów)?
Czy wasza tolerancja kobiet na drodze zależy od tego jakim samochodem jeździ, czyli jak większym to bardziej ją tolerujecie, jesteście cierpliwsi i zdystansowani czy mi się to wydaje?
-
Recommended Posts