Dworzanin.Herzoga 1918 Posted January 11 Share Posted January 11 https://www.youtube.com/watch?v=bumdLzfnSo8 Miód dla uszu. Tylko trzeba wejść na yt będąc zalogowanym, inaczej nie odpali. Za dużo ostatnio uwagi w ostatnim czasie poświęciłem temu universum, ale chciałem sobie przypomnieć tę akcję. 😊 Link to post Share on other sites
Patton 7073 Posted January 11 Share Posted January 11 Przez chwilę myślałem że chodzi o labalbala 😆 1 Link to post Share on other sites
cst9191 1841 Posted January 12 Share Posted January 12 W dniu 11.01.2021 o 04:39, Dworzanin.Herzoga napisał: Za dużo ostatnio uwagi w ostatnim czasie poświęciłem temu universum, ale chciałem sobie przypomnieć tę akcję. 😊 To tak samo jak ja. Konsekwencje tego oboje raczej znamy... Choroszcz. Link to post Share on other sites
Dworzanin.Herzoga 1918 Posted January 12 Author Share Posted January 12 1 godzinę temu, cst9191 napisał: Konsekwencje tego oboje raczej znamy... Choroszcz. Otwartą kwestią zostaje, czy na badania, czy na leczenie. 😊 W dniu 11.01.2021 o 10:38, Patton napisał: Przez chwilę myślałem że chodzi o labalbala 😆 W sumie oprócz tego samego imienia, obaj mogą dzielić kilka podobnych cech charakteru, ale to tylko przypuszczenie oparte na tym co miałem okazję przeczytać w różnych miejscach o jednym i drugim. Link to post Share on other sites
Recommended Posts