Libertyn 3697 Posted Friday at 09:55 AM Share Posted Friday at 09:55 AM 27 minut temu, Gościu napisał: Normalny komentarz ojca. No nie zbyt. Daje do zrozumienia ze są od siebie oddaleni (Tesknię, zawsze przy tobie itd.) Normalny nie alienowany ojciec w tym kraju by często nawet nie zwracał uwagi na te rzeczy. Mój np. nie ogarniał że już chodzę do liceum, mimo że byłem w drugiej klasie, to w przebłysku rodzicielskiego obowiązku kupił mi gazetę z próbnymi testami gimnazjalnymi. 27 minut temu, Gościu napisał: Natomiast alienacja rodzicielska powinna być karana odebraniem praw rodzicielskich. Za alienacje karać alienacją? 1 Link to post Share on other sites
Gościu 185 Posted yesterday at 09:19 AM Share Posted yesterday at 09:19 AM 23 godziny temu, Libertyn napisał: No nie zbyt. Daje do zrozumienia ze są od siebie oddaleni (Tesknię, zawsze przy tobie itd.) Normalny nie alienowany ojciec w tym kraju by często nawet nie zwracał uwagi na te rzeczy. Mój np. nie ogarniał że już chodzę do liceum, mimo że byłem w drugiej klasie, to w przebłysku rodzicielskiego obowiązku kupił mi gazetę z próbnymi testami gimnazjalnymi. Klasyczny męski błąd, ukryć ważny temat społeczny (tu alienację) i udawać że go nie ma bo "nie wypada". Właśnie tak działa matrix. Cytat Za alienacje karać alienacją? Karać szurniętego rodzica tak, ale prawa rodzicielskie a kontakty to różne rzeczy. Link to post Share on other sites
Recommended Posts