HumanINC 61 Posted Thursday at 11:27 AM Author Share Posted Thursday at 11:27 AM Jeszcze tylko dopytam. Czy to możliwe, że ona już mając jakąś nową gałąź na oku - ilość i jakoś naszego seksu zwiększyła się diametralnie? Link to post Share on other sites
JAL 377 Posted Thursday at 01:52 PM Share Posted Thursday at 01:52 PM 2 godziny temu, HumanINC napisał: Czy to możliwe, że ona już mając jakąś nową gałąź na oku - ilość i jakoś naszego seksu zwiększyła się diametralnie? Oczywiście, że możliwe. I to z przynajmniej z kilkoma usprawiedliwieniami. Jeśli jedyną zmianą na plus w krótkim czasie jest ilość i jakość seksu i nie umiałbym namierzyć przyczyny, to bym się zaczął obawiać. Link to post Share on other sites
jankowalski1727 205 Posted Thursday at 03:56 PM Share Posted Thursday at 03:56 PM (edited) 4 godziny temu, HumanINC napisał: Jeszcze tylko dopytam. Czy to możliwe, że ona już mając jakąś nową gałąź na oku - ilość i jakoś naszego seksu zwiększyła się diametralnie? Możliwe. Chce zabić poczucie winy, omotać Cię, żebyś się nie połapał w fakcie, że już też skacze na innym, ma jakąś wewnętrzną potrzebę zrównoważenia tej sytuacji (kobiety tak mają). Skorzystaj co się da i pakuj manatki. Edited Thursday at 03:57 PM by jankowalski1727 Link to post Share on other sites
ntech 1655 Posted Thursday at 08:41 PM Share Posted Thursday at 08:41 PM A może jesteś po prostu dla niej nudny ? Link to post Share on other sites
Tornado 2871 Posted Thursday at 10:00 PM Share Posted Thursday at 10:00 PM 10 godzin temu, HumanINC napisał: ilość i jakoś naszego seksu zwiększyła się diametralnie Znane są tylko 2 permutacje we wszechświecie. 1 ....nowa gałąź niestabilna, jednocześnie widać po tobie TE ROZKMINY z Tąd(Pani czyta to z mimiki twarzy i mowy ciała) czego wynikiem jest reinwestowanie w OSTATNIĄ LINIĘ OBRONY. 2 .....trochę gorszy wariant, pani planuje zaciążyć z 'TYPEM' ale WIDZI, że to nie ujażmi A 'KTOŚ' na bobo bulić musi!! (zgadnij kto???) .....tym optymistycznym akcentem, na znanym mi osobiście przypadku.... jota w jote opis samicy identyczny. SYFIARA I NIE RÓB. ....bogaci przyszli/potencjalni teściowie. CYK, CYK, LA bomba tyka w rytmie cza cza. 😎 Link to post Share on other sites
RealLife 2510 Posted Friday at 05:15 AM Share Posted Friday at 05:15 AM (edited) Kiedyś to kobiety wyłączały wersję demo dopiero po ślubie. A zdarzały się i takie co dopiero po ślubie i dziecku. Teraz to nawet do ślubu nie poczekają. Edited Friday at 05:15 AM by RealLife 2 1 Link to post Share on other sites
HumanINC 61 Posted Friday at 10:27 PM Author Share Posted Friday at 10:27 PM W dniu 14.01.2021 o 21:41, ntech napisał: A może jesteś po prostu dla niej nudny ? To ja już nie wiem co oznacza bycie ciekawym... W dniu 14.01.2021 o 23:00, Tornado napisał: Znane są tylko 2 permutacje we wszechświecie. 1 ....nowa gałąź niestabilna, jednocześnie widać po tobie TE ROZKMINY z Tąd(Pani czyta to z mimiki twarzy i mowy ciała) czego wynikiem jest reinwestowanie w OSTATNIĄ LINIĘ OBRONY. 2 .....trochę gorszy wariant, pani planuje zaciążyć z 'TYPEM' ale WIDZI, że to nie ujażmi A 'KTOŚ' na bobo bulić musi!! (zgadnij kto???) .....tym optymistycznym akcentem, na znanym mi osobiście przypadku.... jota w jote opis samicy identyczny. SYFIARA I NIE RÓB. ....bogaci przyszli/potencjalni teściowie. CYK, CYK, LA bomba tyka w rytmie cza cza. 😎 Wielkie dzięki, za tę odpowiedź. W dniu 14.01.2021 o 16:56, jankowalski1727 napisał: Skorzystaj co się da i pakuj manatki. Tak też zrobiłem. Wielkie dzięki! Link to post Share on other sites
horseman 782 Posted yesterday at 03:26 PM Share Posted yesterday at 03:26 PM Nie ma filozofii, dla Pani jesteś opcją "na teraz", a nie na zawsze. Koniec historii. Jak pojawi się alfa to Pani zrobi mu trzydaniowy obiad i tyle. Mówisz o seksie... Cóż. Jesteś dla niej dildem. Szukaj opcji na boku. Link to post Share on other sites
Recommended Posts