Brat Jan 4,998 Posted February 24 Share Posted February 24 @Oversize czy zawsze używasz gumek? Bo: 12 minut temu, marcopolozelmer napisał: Pytanie zasadnicze - czy kochanek miał gumę? Być może inicjuje sex tylko po to aby ukryć ciążę z kochankiem. Link to post Share on other sites
thyr 1,652 Posted February 24 Share Posted February 24 7 minut temu, Brat Jan napisał: @Oversize czy zawsze używasz gumek? Bo: Być może inicjuje sex tylko po to aby ukryć ciążę z kochankiem. Ten chlop ma dobre serce , wychowa jak swoje . 3 3 Link to post Share on other sites
fruit 114 Posted February 24 Share Posted February 24 Ale szambo, laska zdradza męża z kolesiem z pracy, ten jej wybacza bo w końcu ma seks ludzie trzymajcie mnie 5 Link to post Share on other sites
marcopolozelmer 1,565 Posted February 25 Share Posted February 25 (edited) 9 godzin temu, Brat Jan napisał: Być może inicjuje sex tylko po to aby ukryć ciążę z kochankiem. Też od razu o tym pomyślałem. Ta nagła ochota na figle może wynikać tylko z dwóch powodów: albo laska naprawdę nie ma dokąd pójść po tym jak się wszystko jebło i kochaś moment zawinął dupę, albo zaskoczyła z lovelasem, a wyskrobać nie ma jak, bo jest już za późno. 9 godzin temu, thyr napisał: Ten chlop ma dobre serce , wychowa jak swoje . W końcu czy to aż takie ważne kto zrobił... 6 godzin temu, fruit napisał: Ale szambo, laska zdradza męża z kolesiem z pracy, ten jej wybacza bo w końcu ma seks ludzie trzymajcie mnie I rano wszyscy tam w tej pracy w czwórkę się spotykają. Teraz autor powinien puknąć żonkę popychacza jego starej i będzie malina 👍 Tak swoją drogą, to ciekawe kto jeszcze w firmie wie i o czym, bo że łoś dowiaduje się zawsze na końcu, to jest normalne, a i tak wie tylko tyle co sam znalazł i do czego przyłapana łajza musiała się przyznać. To do czego nie musiała, to całkiem inna para kaloszy... Edited February 25 by marcopolozelmer 3 1 Link to post Share on other sites
Mmario 108 Posted February 25 Share Posted February 25 A jak roocha to przed sądem nie można wykazać rozkładu pożycia... 1 Link to post Share on other sites
Hardchorusss 12 Posted February 25 Share Posted February 25 7 godzin temu, marcopolozelmer napisał: Teraz autor powinien puknąć żonkę popychacza jego starej i będzie malina 👍 Myślę że ciekawszą opcją byłoby gdyby popychacz puknął też autora tematu 1 4 Link to post Share on other sites
Bronisław 834 Posted February 26 Share Posted February 26 @Oversize ma tyle teraz seksu, że nie ma czasu odpisać 😉 Życzmy szczęścia w 4kącie 😉 Takie głupie żarty, ale szkoda chłopaka... Link to post Share on other sites
balin 2,475 Posted February 26 Share Posted February 26 W dniu 25.02.2021 o 08:42, Mmario napisał: A jak roocha to przed sądem nie można wykazać rozkładu pożycia... Tak odnośnie pukania. Na studiach wykładowcą psychologii był ksiądz, który brał udział w sądzie biskupim. Mówił, że wiele par podczas procesu unieważniania małżeństwa, a sądzie rozwodu kopulowały jak króliki. Co często nie przeszkadzało im mocno się nienawidzić. Link to post Share on other sites
Punisher98 66 Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago @Oversize kibicowałem ci chłopie, ale niestety zginąłeś jak ciotka w Czechach ta kobieta czuje do ciebie na 100% tak wielką pogardę, że nawet sobie nie wyobrażasz Stwierdzam że całkowicie nie masz do siebie szacunku, a twoja biała i lśniąca zbroja oślepia wszystkich logicznie myślących forumowiczów. Mam cichą nadzieję, że obudzi się w tobie jakaś godność, zakończysz tą spierdolinę i zaczniesz normalne życie, pozdrawiam 1 Link to post Share on other sites
Spellman71 240 Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago (edited) Uuuu a taki @Oversize był obiecujący, był na wygranej pozycji. A teraz został kolejnym cuckiem. Urobi go i tyle z tego będzie. Zostanie dla dziecka ( bo lepiej żeby się wychowywało w kłamstwie i toksycznym hipotetycznym związku rodziców. ) A jak już bariery pękną skończy się seksik i przywileje i wyjebie go w dupsko mentalnie jeszcze raz. Ale tym razem będzie się lepiej kryć. Zapalmy świeczkę, dla brata który poległ. [*} Edited 5 hours ago by Spellman71 1 Link to post Share on other sites
marcopolozelmer 1,565 Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Takie nawroty nigdy nie trwają długo, lasce w końcu się odechce robić za darmową seks lalkę i nasz kolega tu się pojawi szybciej niż jeszcze może mu się teraz wydawać. Dostanie bana na dupę i zaraz mu wróci "myślenie" o tym co zrobiła i że on tak dłużej nie może bla bla bla... historia zatoczy pełne koło i cały cykl rozpocznie się od nowa, tylko że tym razem będzie trwał jeszcze krócej, bo pani właśnie się przekonała ile są warte te śmieszne groźby i żałosne straszonka, tyle co zeszłoroczne liście. Link to post Share on other sites
Massamba_ 120 Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Panowie, nie krytykujcie. Jego życie, jego sprawa. Dostał świetne rady, każdy dobrze wie co będzie dalej, w bliskiej przyszłości. Nie chce uczyć się na cudzych więc niech się uczy na swoich błędach. Oby tylko brat @Oversize nie wylądował pod mostem bez żadnych perspektyw na dalsze życie. Link to post Share on other sites
PyrMen 209 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago @marcopolozelmer Dzizes... Już się bałem ze nasz Jeremy Clarkson rozbił się Matizem i więcej nie przemówi. Dobrze że wróciłeś. 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts