Jump to content

Samotna 43 latka z dwójką dzieci szuka faceta na stałe - mały eksperyment na popularnym czacie

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Aaa, czyli to byłeś ty... No trudno :/ 

Nie miałem dzisiaj zapału do pracy i trochę z nudów, zainspirowany historią przedstawioną ostatnio przez @Massamba_ postanowiłem przeprowadzić mały eksperyment. Wcieliłem się w Madzię, 43-letnią,

Ja o tym już tutaj chyba pisałem kiedyś; my tu sobie opowiadamy koszałki-opałki o ścianie i tym, że kobieta kończy się po 25 roku życia, a rzeczywistość jest nieco bardziej zniuansowana.   G

Rosnące wymagania kobiet, powodują to aby przeciętny mężczyzna, chcący zamoczyć zgodnie ze swoją biologią (testo) to musi obniżyć wymagania. 

nie wiem gdzie to prowadzi ale chyba zacznę hodowlę rasowych kotów 

On 2/6/2021 at 1:37 PM, johnnygoodboy said:

Osobiście nie znam żadnej relacji z kilkunastoletnią różnicą wieku, chyba, że z telewizji.

Ja znam, tyle że niestety prawie zawsze jest jakiś haczyk. Albo układ, albo pani z daddy lub innymi issues albo płyną hajsy albo przemocowość albo albo. 

Co prawda w każdej relacji może to wystąpić i występuje, ale przy dużej (15+ powiedzmy) różnicy na niekorzyść faceta, prawdopodobieństwo czystej interesowności młodej pani dramatycznie ekstremalnie rośnie. 

Byłem w takich związkach, włącznie z eks i zawsze pod spodem były pewne oczekiwania, których spełnianie oznaczało być albo nie być związku. Czasem mi nie przeszkadzały, bo wpisywały się w moją koncepcję bycia razem, a czasem były nie do zaakceptowania (np. pan tyra, pani pachnie, pani oczekuje szybkiego ślubu i bombelka, itp. ). 

• 1 year later...

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.