spacemarine 11,991 Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 Miłość przezwycięrzy wszystko, a [email protected]#$miarze niedługo zaczną się bić nawet o dziurę w płocie. Link to post Share on other sites
nesq 1,098 Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 Rosnące wymagania kobiet, powodują to aby przeciętny mężczyzna, chcący zamoczyć zgodnie ze swoją biologią (testo) to musi obniżyć wymagania. nie wiem gdzie to prowadzi ale chyba zacznę hodowlę rasowych kotów Link to post Share on other sites
maroon 14,987 Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 On 2/6/2021 at 1:37 PM, johnnygoodboy said: Osobiście nie znam żadnej relacji z kilkunastoletnią różnicą wieku, chyba, że z telewizji. Ja znam, tyle że niestety prawie zawsze jest jakiś haczyk. Albo układ, albo pani z daddy lub innymi issues albo płyną hajsy albo przemocowość albo albo. Co prawda w każdej relacji może to wystąpić i występuje, ale przy dużej (15+ powiedzmy) różnicy na niekorzyść faceta, prawdopodobieństwo czystej interesowności młodej pani dramatycznie ekstremalnie rośnie. Byłem w takich związkach, włącznie z eks i zawsze pod spodem były pewne oczekiwania, których spełnianie oznaczało być albo nie być związku. Czasem mi nie przeszkadzały, bo wpisywały się w moją koncepcję bycia razem, a czasem były nie do zaakceptowania (np. pan tyra, pani pachnie, pani oczekuje szybkiego ślubu i bombelka, itp. ). Link to post Share on other sites
Legionista 760 Posted January 24 Share Posted January 24 W dniu 8.02.2021 o 17:28, spacemarine napisał: Miłość przezwycięrzy wszystko, a [email protected]#$miarze niedługo zaczną się bić nawet o dziurę w płocie. Amor Omnia Vincit. 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts