Druid Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 W dniu 6.07.2022 o 07:57, nowy00 napisał: Co warto zauważyć, ten kanał nie ma za dużo wyświetleń. Praktycznie każdy, który jest wartościowy. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nowy00 Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 3 godziny temu, Boromir napisał: Praktycznie każdy, który jest wartościowy. Ostatnio interesuje się historią Polski i kanały na YouTube o tej tematyce również mają mało wyświetleń. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PyrMen Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Panowie mimo czterdziestu wiosen na karku nie czaję na jakiej podstawie taki youtube miałby jakoś blokować takie zacne treści. Mam własne doświadczenia z bezprawiem i obrzucaniem błotem z nadzieją że coś się przyklei (polsze pożal się Boże femi-prokuratorki itd.), ale co te skur. lewaczki mogłyby tu zarzucić? Mowę nienawiści, propagowanie symboli państw totalitarnych? 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mmario Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Godzinę temu, PyrMen napisał: Panowie mimo czterdziestu wiosen na karku nie czaję na jakiej podstawie taki youtube miałby jakoś blokować takie zacne treści. Mam własne doświadczenia z bezprawiem i obrzucaniem błotem z nadzieją że coś się przyklei (polsze pożal się Boże femi-prokuratorki itd.), ale co te skur. lewaczki mogłyby tu zarzucić? Mowę nienawiści, propagowanie symboli państw totalitarnych? 😉 Blokowanie na YouTube to ostateczność, najpierw się nie wyświetla w podpowiedziach, nie ma w polecanych itd, to zazwyczaj wystarczy.... Facebook robi to samo, zauważyłem że komentarze z automatu ustawiają się na najbardziej trafne, a nie na wszystkie.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 (edited) Gdyby ktoś przegapił najnowszy odcinek Edited July 15, 2022 by Spokojnie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rkons Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Musisz wiedzieć to najlepszy kanał w tematyce redpill jaki widziałem, gość jest niesamowity 😊 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadyMagnus Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 Jakoś to tak ze mną jest, że jak pojawia się coś nowego na tym kanale to tematyka dotyczy tego, na co poświęciłem ostatnio trochę czasu. Tym razem o tym, jak istotna jest semantyka - oczekiwania, pragnienia, żądze, czym jest radość, spełnienie. Jest też o obawach, taoizm, buddyzm, jak panować nad tym co się pojawia w głowie, zamiast być przez to kontrolowanym. Do tego o działaniu, sprawczości. Do tego co jest powiedziane na filmie o działaniu dodam od siebie coś co nie jest powiedziane tam wprost - brak działania, brak sprawczości niszczy mężczyznę. Dłuższy okres takiej niemocy to psychika zamienia się w płonące zgliszcza. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 Kto zaspał to polecam w ciemno, a ostatnio na forum się przewijało kilka tematów: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoProstuMarek Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 Gdzieś przemknął mi komentarz, że autor Musisz wiedzieć pisze książkę, ktoś coś wie na ten temat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nowy00 Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 2 godziny temu, PoProstuMarek napisał: Gdzieś przemknął mi komentarz, że autor Musisz wiedzieć pisze książkę, ktoś coś wie na ten temat? Nic. Książka mogła być ciekawa Kanał musisz wiedzieć już oglądam wszystkie odcinki trzeci raz. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 23 godziny temu, PoProstuMarek napisał: pisze książkę Chyba w jakimś podcaście o tym wspomniał. Coś mi się obiło o uszy, ale czy w kontekście "mógłbym napisać książkę o tym co się odwala" czy w "jestem w trakcie pisania książki" to nie jestem pewien. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzgqdn Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 Popełnię wpis tutaj, bo to fajny temat dla kanalu "musisz wiedzieć", a może Glos nas tu cichcem podczytuje :) Na Netflix pojawil sie program "100 ludzi", na pierwszy rzut oka typowa amerykańska papka, ale pierwszy odcineknie zainteresował. W programie robią testy, np: - Grupa kontrolna 2x50 osób dostaje zdjęcie przestępcy i opis przewinienia, mają wydać wyrok. Różnica w tym że jedni dostają zdjecia osób ładnych/przystojnych, a drudzy nie. - Znów podział na grupy, ale tym razem oglądają aktorów, którzy w jednej z grup są nudni a w drugiej zabawni - zadanie to ocenić atrakcyjność. Więcej nie zdradzam, wyniki są interesujące. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 13 godzin temu, bzgqdn napisał: wyniki są interesujące Zbyt mała grupa ludzi, aby wyciągnąć jakieś konkretne wnioski, ale sam pomysł podoba mi się i może dać do myślenia. Już sobie wrzuciłem na listę i przyjemnością przejrzę dzisiaj pierwszy odcinek, także dzięki za rekomendacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted September 19, 2022 Share Posted September 19, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arthur Morgan Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 (edited) https://youtu.be/7_YsKnjw1t8 Edited October 18, 2022 by Arthur Morgan 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Ciekawy temat, od początku roku właśnie praktykuję. Polecam założyć oddzielny notatnik, dobre w momencie "słabszych dni" czy zwątpienia, można sobie szybko wyjaśnić ile dobrego dzieje się wokół nas. Praktyka wdzięczności też jest fajnym dodatkiem przy medytacji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cst9191 Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 (edited) W dniu 5.02.2021 o 21:56, Strusprawa1 napisał: Mocna dawka interesującej wiedzy. Polecam, ważne, że jest poruszany taki temat. Edited March 2, 2023 by Druid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted March 8, 2023 Share Posted March 8, 2023 W sumie ten temat pojawiał się ostatnio parę razy na forum, a ja sam w pewnej sytuacji popełniłem taki błąd kilka miesięcy temu. Polecam! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted March 28, 2023 Share Posted March 28, 2023 W dniu 8.03.2021 o 21:29, eknm2005 napisał: Dobry materiał: Skasowany ? Co to było ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts