Natan99 Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 23 godziny temu, Scorsky napisał: Patusiary, szmule łatwo rozpoznać, zamiłowanie do alko i słuchanie rapsów. Patrząc na roczniki podobne do mojego i mój (98, 99, 00 i 01), znajome osoby + z opowieści znajomych 1) Dużo Karyn patrząc na szkoły to zawodówka i technikum (masa kurwek) 2) Licealistki lubiące imprezy (alkohol się lał dużo zgonów, a wiadomo jak to się kończy) a teraz to studentki które się jeszcze nie wyszalały Takie moje luźne obserwacje, dużo tych dziewczyn widać teraz na tinderze, badoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endeg Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 Komu kibicujesz moja droga? Inaczej: za kim jesteś? Jeśli nawet nie będzie za tymi których ja lubię, to od razu odseparuję te sztuki co darzą sympatią moich wrogów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nowy00 Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 (edited) W dniu 9.12.2022 o 07:44, Scorsky napisał: Dobrym wyznacznikiem jest robienie lodzika, jak się typiarka brzydzi (nazwałbym to brakiem pożądania) to nie zrobi chyba że zostanie zmuszona siłą. Co powiedzieć o takiej kobiecie z jaką miałem przygodną znajomość gdzie lód był, analnie chętna a klasycznie ten teges odmawiała Raz ta sama laska przy mnie doszła sama się bawiąc. Edited December 10, 2022 by nowy00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartekgrozny92 Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 10 minut temu, nowy00 napisał: Co powiedzieć o takiej kobiecie z jaką miałem przygodną znajomość gdzie lód był, analnie chętna a klasycznie ten teges odmawiała Raz ta sama laska przy mnie doszła sama się bawiąc. Pewnie miała chłopaka 😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nowy00 Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 1 minutę temu, bartekgrozny92 napisał: Pewnie miała chłopaka 😆 Nie wydaje mi się. Bardziej orbitreków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej45 Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 W dniu 13.02.2021 o 16:30, deleteduser105 napisał: Zapytaj ją czego słucha. Jeśli pojawi się tematyka pato albo bad boyów - to już wiesz. Z doświadczenia powiem, że te słuchające Marilyn Mansona są pojebane xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
KolegiKolega Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 32 minuty temu, Maciej45 napisał: Z doświadczenia powiem, że te słuchające Marilyn Mansona są pojebane xD Te nie słuchające też. Statystycznie co trzecia kobieta jest równie pojebana jak dwie pozostałe. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gixer Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 Jakie masz relacje z rodzicami? Z kim się lepiej dogadujesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorsky Posted December 12, 2022 Share Posted December 12, 2022 W dniu 10.12.2022 o 11:14, nowy00 napisał: Co powiedzieć o takiej kobiecie z jaką miałem przygodną znajomość gdzie lód był, analnie chętna a klasycznie ten teges odmawiała Raz ta sama laska przy mnie doszła sama się bawiąc. Nie zasłużyłeś na dostęp do cipki prawdopodobnie chciała związku, a genowo jej odpowiadałeś to był lodzik i anal, albo chciała żebyś wziął siłą no ale takie gdybanie teraz Link to comment Share on other sites More sharing options...
nowy00 Posted December 12, 2022 Share Posted December 12, 2022 11 minut temu, Scorsky napisał: Nie zasłużyłeś na dostęp do cipki prawdopodobnie chciała związku Związku nie chciała wcale tylko jako taka przygodna znajomość traktowała, wśród znajomych swoim mówił o mnie ,,kolega". 11 minut temu, Scorsky napisał: a genowo jej odpowiadałeś to był lodzik i anal, albo chciała żebyś wziął siłą no ale takie gdybanie teraz Nie chciała jednak klasycznie bo się zaparła na maksa, nic na przymus nie robiłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorsky Posted December 12, 2022 Share Posted December 12, 2022 (edited) 10 minut temu, nowy00 napisał: Związku nie chciała wcale tylko jako taka przygodna znajomość traktowała, wśród znajomych swoim mówił o mnie ,,kolega". Nie chciała jednak klasycznie bo się zaparła na maksa, nic na przymus nie robiłem. Ziomek był z typiarką co chciała być jak najdłużej dziewicą tylko robótki ręczne, pierwszy raz miał być przy świecach w jakimś apartamencie albo na plaży, może podobnie miała najebane w bani ta twoja. Czasami warto spróbować siłą zedrzeć spodnie, majtki i patrzeć na reakcje zawsze można przestać Edited December 12, 2022 by Scorsky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chcni Posted December 12, 2022 Share Posted December 12, 2022 W dniu 9.12.2022 o 12:48, Endeg napisał: Komu kibicujesz moja droga? Inaczej: za kim jesteś? Jeśli nawet nie będzie za tymi których ja lubię, to od razu odseparuję te sztuki co darzą sympatią moich wrogów. Laski to co innego. Wtedy jebanie wrogiej drużyny nabiera innego znaczenia. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sankti Magistri Posted December 12, 2022 Share Posted December 12, 2022 (edited) 13 minut temu, Chcni napisał: Laski to co innego. Wtedy jebanie wrogiej drużyny nabiera innego znaczenia. Ehh młodość, stadiony i dziewczyny chłopaków z arki... Edited December 12, 2022 by Sankti Magistri 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endeg Posted December 12, 2022 Share Posted December 12, 2022 9 godzin temu, Chcni napisał: Laski to co innego. Wtedy jebanie wrogiej drużyny nabiera innego znaczenia. Odseparowanie nie zawsze musi być tożsame z odrzuceniem. Trzeba tylko mieć na uwadze z kim się ma lub nie chce się mieć do czynienia. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts