Ezio 5 Posted February 18 Share Posted February 18 (edited) Witam wszystkich. Bedzie to zaszczyt uczestniczyć w tym przedsięwzięciu. Długo obserwuje forum, więc przyszedł czas dorzucić swoje 3 grosze, a bagaż nie mały. Świetne miejsce. Pozdrawiam wszystkich Edited February 18 by Ezio 1 Link to post Share on other sites
mati248 75 Posted February 18 Share Posted February 18 Witaj, podziel się ze swoimi doświadczeniami 😀 Link to post Share on other sites
Maliniak 94 Posted February 18 Share Posted February 18 Zapraszamy. (Tak sobie nieskromnie pozwoliłem w imieniu Braci) Link to post Share on other sites
mac 14,311 Posted February 18 Share Posted February 18 Witaj mordeczko i napisz coś więcej. Link to post Share on other sites
Egregor Zeta 1,164 Posted February 18 Share Posted February 18 Bardzo ważne pytanie: jakie SMV? Ile zarabiasz? Dochód pasywny? Kawalerki etc... 1 Link to post Share on other sites
Ezio 5 Posted February 18 Author Share Posted February 18 Specyficzne pytania na strzał Smv...kur....niewiem. Nie mam problemu z podrywem kobiet w moim typie (filigranowe rakiety nie chodząc na łatwiznę. Mnie to styka. Nie obnoszę się z hajsem więc będzie naciągane 7/10. Zarabiam.... wystarczająco, będzie z 8 laci. Żyję, nie narzekam, nie żałuje. Pasywa... coś się tam kręci ale ja to ten chyba rybak bardziej niż biznesmen. Bardziej dla sportu. Nic z nieruchomości. Link to post Share on other sites
Recommended Posts