fikakowo 326 Posted February 20 Share Posted February 20 (edited) Na takie coś trafiłem na badoo jakiś tydzień temu. Napisała do mnie od razu po sparowaniu "Jak mija weekend?". Odpisałem jej coś tam, ale nie odpisała. Potem wszedłem na jej profil i dopiero zobaczyłem ten opis😂 Rozjebało mnie to. Gdybym wcześniej to zobaczył to bym nie lajkował. Spytałem który miesiąc. Też nie odpisała. Wysłałem znaki zapytania. Znowu olała. Chciałem tylko z ciekawość wybadać sprawę czemu jest sama w ciąży. Nie dość, że i tak prawie nikt jej nie weźmie to jeszcze wybrzydza i zlewa. Myślicie, że znajdzie się frajer? Edited February 20 by fikakowo 10 Link to post Share on other sites
Kleofas 1,590 Posted February 20 Share Posted February 20 Na randkach FB jest tak samo. Mamy z bąbelkami atakują, nawet nie wiedziałem, że aż tyle ich jest. Niektóre nawet atrakcyjne. 3 Link to post Share on other sites
mac 14,381 Posted February 20 Share Posted February 20 (edited) Jeden bombelek pewnie od innego starego, a drugi od innego typa, a ty możesz trzeciego zafundować xD @Kleofas ileż razy mam powtarzać. Bombelkami, nie bąbelkami. Więcej kultury i szacunku do samotnie wychowujących. Edited February 20 by mac 2 12 Link to post Share on other sites
yrl 534 Posted February 20 Share Posted February 20 Czy znajdzie się bohater? 8 2 9 Link to post Share on other sites
Massamba_ 120 Posted February 20 Share Posted February 20 Przecież ona się nawet nie kryje, że szuka pojebusa aby sponsorował wygibasy na czyimś kutangu. "Dla wsparcia naszej trójki" Gdzie ten świat zmierza... 4 Link to post Share on other sites
zuckerfrei 8,493 Posted February 20 Share Posted February 20 A można trzymać brzuszek i poczuć jak kopie. 1 8 Link to post Share on other sites
Iceman84PL 1,240 Posted February 20 Share Posted February 20 Na pewno jakiś kukold spragniony miłości przyjmie na barki madkę po karuzeli kutang z potomstwem. Przecież dla niego to będzie zaszczyt nie ważne kto spłodził tylko kto wychowa tak uważają kobiety😆 Zobacz ilu kuców slini się na widok brzydkich lub przeciętnych kobiet na portalach społecznościowych dramatyczny widok. 2 4 Link to post Share on other sites
LiderMen 787 Posted February 20 Share Posted February 20 Mnie to już nie śmieszy, dla mnie to żałosne co one odwalają. Bezczelność nie zna granic. 7 Link to post Share on other sites
gaźnik 100 Posted February 20 Share Posted February 20 Na sam widok tych błędów chce się rzygać. Widać że to jakaś prymitywna księżniczka szukająca sponsora. 1 Link to post Share on other sites
eknm2005 120 Posted February 20 Share Posted February 20 Ale buzke to ma sympatyczna! I w hobby ma szczerosc, rodzina, plaza, makijaz oraz zakupy. Ja jej wierze! 153 cm wzrostu wiec kto, moze nawet panowie 175-185 cm beda sie lapac. Okazja! 4 Link to post Share on other sites
Montella26 304 Posted February 20 Share Posted February 20 6 minut temu, eknm2005 napisał: Ale buzke to ma sympatyczna! I w hobby ma szczerosc, rodzina, plaza, makijaz oraz zakupy. Ja jej wierze! 153 cm wzrostu wiec kto, moze nawet panowie 175-185 cm beda sie lapac. Okazja! Nie ma szans. Od 190 w górę... Link to post Share on other sites
Pancernik 1,380 Posted February 20 Share Posted February 20 Poszedłbym w to jak dzik w sosnę, gdyby tylko w jej opisie nie było, aż tylu błędów gramatycznych. Jestem w stanie zaakceptować jej błędy życiowe, ale takiej gramatyki już nie. 3 6 Link to post Share on other sites
mph25 676 Posted February 20 Share Posted February 20 Nie odpisuje bo już znalazła beciaka który dla powąchania szpary właśnie trzaska nadgodziny żeby zapewnić byt tej trójce. 1 1 Link to post Share on other sites
BumTrarara 922 Posted February 20 Share Posted February 20 Ale chwila. 1szy bąbel - 500 zł, 2gi bąbel (jak się urodzi) - 500 zł, alimenty na 1wsze dziecko - 700 zł, alimenty na 2gie dziecko - 700 zł, zasiłek dla samotnej matki 2x - 400 zł, jeszcze potencjalnie na panią, bo nie może znaleźć pracy mając 2kę dzieci (jedno w brzuchu) do ogarnięcia. Drugie tyle? No to rozgryźliśmy czemu ma w opisie #zakupy. 3 1 2 Link to post Share on other sites
mph25 676 Posted February 20 Share Posted February 20 3 minuty temu, BumTrarara napisał: Ale chwila. 1szy bąbel - 500 zł, 2gi bąbel (jak się urodzi) - 500 zł, alimenty na 1wsze dziecko - 700 zł, alimenty na 2gie dziecko - 700 zł, zasiłek dla samotnej matki 2x - 400 zł, jeszcze potencjalnie na panią, bo nie może znaleźć pracy mając 2kę dzieci (jedno w brzuchu) do ogarnięcia. Drugie tyle? No to rozgryźliśmy czemu ma w opisie #zakupy. Była żona brata mojego kolegi, wyciągnęła w sądzie oprócz alimentów na dziecko, 1000 złotych na nią bo przez covid nie jest wstanie znaleźć pracy, i sąd jej to przyznał. 1 1 2 3 Link to post Share on other sites
Krugerrand 6,804 Posted February 20 Share Posted February 20 Tu się nie ma nad czym zastanawiać, tylko brać w ciemno. Zainteresowania to między innymi: rodzina, szczerość, makijaż i zakupy. Liczy się przecież wnętrze, a owa pani ma go wyjątkowo dużo oraz jest ono wyjątkowo urozmaicone. Tylko muszę założyć konto na Badoo i atakować. Jaki jest do niej namiar? Poruchałbym znaczy się... zaopiekowałbym się całą trójką 1 2 Link to post Share on other sites
fikakowo 326 Posted February 20 Author Share Posted February 20 (edited) 13 minut temu, mph25 napisał: Nie odpisuje bo już znalazła beciaka który dla powąchania szpary właśnie trzaska nadgodziny żeby zapewnić byt tej trójce. Tylko, że ona sama napisała pierwsza, a ja jej od razu odpisałem, wiec w minutę to by raczej nie znalazła. Edited February 20 by fikakowo Link to post Share on other sites
Dassler89 406 Posted February 20 Share Posted February 20 (edited) Szydzicie z tych #zakupów a co jeśli jej chodzi o codzienne zakupy pieczywa, nabiału, mięsa, warzyw i owoców, chemii itd. byś miał zawsze co zjeść, z w czym wyprać ciuchy i czym posprzątać mieszkanie? Edited February 20 by Dassler89 3 Link to post Share on other sites
fikakowo 326 Posted February 20 Author Share Posted February 20 7 minut temu, Krugerrand napisał: Jaki jest do niej namiar? Masz na samym dole obrazka lokalizację. Link to post Share on other sites
Akadyjczyk 48 Posted February 20 Share Posted February 20 5 minut temu, fikakowo napisał: Tylko, że ona sama napisała pierwsza, a ja jej od razu odpisałem, wiec w minutę to by raczej nie znalazła. Pewnie świeżo założyła profil, napisała do kilku matchy i wybrała najlepszego... pewnie miała z 100 odpowiedzi Link to post Share on other sites
eknm2005 120 Posted February 20 Share Posted February 20 (edited) 1 hour ago, fikakowo said: Gdybym wcześniej to zobaczył to bym nie lajkował. Zapraszam: P.S. Jakby mi sie kiedys cos takiego przytrafilo, to tez prosze, by ktos mnie walnal czyms po glowie. Edited February 20 by eknm2005 P.S. Link to post Share on other sites
Libertyn 4,048 Posted February 20 Share Posted February 20 Plot twist. Pani interesuje się zakupami i pracuje jako dyrektor działu zakupów miejscowego zakładu przetwarzającego żywność lub robiącego meble Link to post Share on other sites
horseman 1,041 Posted February 20 Share Posted February 20 1 godzinę temu, fikakowo napisał: Wysłałem znaki zapytania. Znowu olała. Chciałem tylko z ciekawość wybadać sprawę czemu jest sama w ciąży. Napisz tak: Jestem biznesmenem, prowadzę firmy w czterech państwach, myślałem, że wiem co to życie pod presją, dopóki nie przeczytałem Twojego opisu. Nie ma dzielniejszych i szlachetniejszych ludzi niż matki samotnie wychowujące dzieci, które wciąż wierzą w miłość. 4 4 20 1 Link to post Share on other sites
Taboo 2,400 Posted February 20 Share Posted February 20 5 minut temu, horseman napisał: Jestem biznesmenem, prowadzę firmy w czterech państwach, Prawie już sam Ci priv pisałem! 1 10 Link to post Share on other sites
bassfreak 1,605 Posted February 20 Share Posted February 20 Ja pierdole ja mam dość, dla własnego zdrowia psychicznego przestanę wchodzić na takie tematy. Co się kurwa dzieję z tymi ludźmi dzisiaj? gdzie jest przyczyna tego cyrku? 1 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts