Generał Szrama 95 Posted February 24 Share Posted February 24 (edited) W dniu 22.02.2021 o 18:36, Iceman84PL napisał: Kobiety reagują agresją przy słabych mężczyzna bo gdyby Habibi, Czad czy Mokembe to powiedzieli śmiała by się jak głupia. Popatrz na filmik poniżej i sam się przekonaj. Nie wydaje mi się, żeby ta dziewczyna w Polsce była "porządna" po prostu zmieniła polskiego Sebixa na albański jego odpowiednik o imieniu Abdul.. Także nie sugerowałbym się akurat tym przykładem. Edited February 24 by Generał Szrama Link to post Share on other sites
Massamba_ 120 Posted February 24 Share Posted February 24 40 minut temu, calltoaction napisał: no tupetu to jej nie można odmówić xDDDDDD No baby takie so i nic nie zrobisz. Z nimi to rozmawiać jak z dzieckiem trzyletnim albo psem. Link to post Share on other sites
calltoaction 64 Posted February 24 Author Share Posted February 24 O i jeszcze kazała mi oddać klucze czyli mam niby jechać 30km do niej xD no pojebało Link to post Share on other sites
Clemenz 50 Posted February 24 Share Posted February 24 1 hour ago, calltoaction said: O i jeszcze kazała mi oddać klucze czyli mam niby jechać 30km do niej xD no pojebało Czemuś Ty jej nie poblokował? Link to post Share on other sites
calltoaction 64 Posted February 24 Author Share Posted February 24 Spijam śmietankę patrząc co ten odpad mi pisze. Link to post Share on other sites
Clemenz 50 Posted February 24 Share Posted February 24 1 minute ago, calltoaction said: Spijam śmietankę patrząc co ten odpad mi pisze. Jeśli jej odpisujesz, to śmietanką dla niej jesteś Ty 😎 Naprawdę nie szkoda Ci czasu na takie pierdolamento? Link to post Share on other sites
calltoaction 64 Posted February 24 Author Share Posted February 24 Reakcji brak, nie odpisuje - najgorsza kara, ale jeszcze jedna się szykuje 😆 Link to post Share on other sites
Taboo 2,400 Posted February 24 Share Posted February 24 2 godziny temu, calltoaction napisał: Reakcji brak, nie odpisuje - najgorsza kara, ale jeszcze jedna się szykuje 😆 Patrząc co piszesz to dużo emocji Ci sprawia jej pisanie - jak u baby. Ogarnij się! 6 Link to post Share on other sites
17nataku 588 Posted February 25 Share Posted February 25 14 godzin temu, calltoaction napisał: Dziś dostaje wiadomość z prośbą bym coś dla niej zrobił xD Mam dla Ciebie idealną odpowiedź Według mnie to tylko pretekst, wcale nie potrzebuje pomocy tylko myśli, że się zlitujesz nad kobietką w potrzebie i schowasz dume do kieszeni. Pochwal się co wymyśliła Link to post Share on other sites
calltoaction 64 Posted February 25 Author Share Posted February 25 Dalej meczy, że mam cos dla niej zrobić, zabrac jeszcze swoje rzeczy i oddać klucze. Link to post Share on other sites
balin 2,475 Posted February 25 Share Posted February 25 Sprawdza jak na ciebie działa. Będzie jeszcze urabianie cipcią. Link to post Share on other sites
calltoaction 64 Posted February 25 Author Share Posted February 25 Może być, no nic, dalej trochę boli, ale jakoś trzeba żyć. Link to post Share on other sites
hh200 23 Posted February 25 Share Posted February 25 (edited) Gdzieś przeczytałem taka anegdotkę, ze jak zgubisz telefon to przezywasz niesamowity szok i odczuwasz boleśnie jego brak. Natomiast jeśli zaczniesz telefon odstawiać każdego dnia na coraz dłużej to w końcu dojdzie do sytuacji, ze jego strata nie przynosi ci żadnego bólu, bo już od dawna zacząłeś się do jego braku przyzwyczajać. To co ona robi to jest właśnie reakcja na nagła utratę kontaktu z Tobą. Ona będzie go podtrzymywać przez takie „pingi„ żeby tylko mieć Cię choć przez chwile na uwięzi. Aż dojdzie do momentu, ze oswoi się z Twoim brakiem i po raz kolejny poczujesz się wyruchany. Nie odpisuj jej!!! MILCZ, pracuj nad sobą. Jeśli masz jej rzeczy odeślij kurierem bez ustalania tego z nią. Jeśli chodzi o Twoje rzeczy - mam nadzieje, ze to coś bezwartościowego i jesteś w stanie przyjąć ich stratę bo… jak znam życie to tą karta ona będzie jeszcze grać żeby… powoli Cię odstawiać w kat. ZROZUM ten kontakt jej z Tobą to JEJ próba złagodzenia S-O-B-I-E bólu rozstania. ONA ROBI CIE W CHUJA!!! …a Ty się cieszysz. Edited February 25 by hh200 4 1 Link to post Share on other sites
calltoaction 64 Posted February 25 Author Share Posted February 25 Coś w tym jest bo dziś kolejna fala tym razem pod nazwą "TĘSKNIE" Link to post Share on other sites
BrandyRiver 79 Posted February 25 Share Posted February 25 @calltoactionTak, jak Ci napisali poprzednicy, jej próby zaczepek, są dla JEJ komfortu i oswojenia się z zakończeniem relacji. Baba musi se w głowie ułożyć i sama siebie przekonać, że "dobrze postąpiła". Taka wsteczna racjonalizacja.To ma JEJ pomóc a nie Tobie i oczyścić JEJ niedojrzałe ego. Ona musi w swojej głowie obwinić Ciebie za zakończenie Waszej relacji, chuj z tym, że to ona nawywijała na wyjeździe, w jej głowie zakończenie będzie i tak "on winny, bo przecież ja się odezwałam do niego a on ma humory, więc nie wart mnie'" Jej wina zamieciona pod dywan. Pokręcone to ale niestety te istoty tak rozumują. Każde odpisywanie i zaczepianie Ciebie daje jej poczucie komfortu i oswojenie się z zakończeniem. Nie pomagaj jej w tym i nie karm trolla. 2 2 Link to post Share on other sites
WsiunzSuchej 115 Posted February 25 Share Posted February 25 Za słaby zawodnik jesteś żeby się nie odzywać to jest takie ciśnienie jak na grupie biedronia piszą kocopoły że co 2 polka jest gwałcona no i weź tu człowieku się nie odezwij. Najlepiej to zablokować i zacząć robić co innego poza tym takie akcje że nic nie pisałem się nudzą strasznie po 10 wiadomości to już nawet nie chce się tego odczytywać pierdoły typu nie zależy ci czemu jestem ci obojętna itd komu się chce to czytać wyjeb ta konwersacje i pójdź sobie na siłke na lepsze ci wyjdzie. 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts