krzy_siek 333 Posted February 22 Share Posted February 22 Witajcie Panowie, Tak jak w temacie - nie jestem w stanie wkleić zdjęcia na Forum. Udało mi się wrzucić dwa małe zdjęcia, konkretnie, tutaj: potem mam komunikat - cytuję (nie mogę go też wkleić:) Możesz dodać ogólnie 5 kB MB (kod błędu: możesz dodać ogólnie 5 kb MB) Link to post Share on other sites
Ceranthir 244 Posted February 22 Share Posted February 22 Wrzuć na jakąś stronkę typu zapodaj.net i wrzuć linka jak nie możesz dodać obrazku. 1 Link to post Share on other sites
krzy_siek 333 Posted February 22 Author Share Posted February 22 Done! Dzięki Link to post Share on other sites
Mosze Red 24,360 Posted February 22 Share Posted February 22 @krzy_siek serwis zewnętrzny jak imgur, zapodaj czy inny, a w poście użyj opcji z prawego dolnego rogu 'wstaw inne media' -> 'wstaw grafikę z URL'. Link to post Share on other sites
krzy_siek 333 Posted February 22 Author Share Posted February 22 (edited) @Mosze Red próbowałem zrobić tak jak piszesz, ale link wtedy podświetla się na czerwono i nie da się go wstawić. Próbowąłem zarówno ze zwykłym linkiem jak i tym w kodzie html. Zatem wstawiłem linkihttps://zapodaj.net/6257a48ea94b0.png.html Edited February 22 by krzy_siek Link to post Share on other sites
Mosze Red 24,360 Posted February 22 Share Posted February 22 @krzy_siek nie dałeś linku do zdjęcia, tylko do strony zapodaj gdzie zdjęcie jest osadzone Trzeba było na zdjęciu załadowanym na zapodaj kliknąć PPM i wybrać 'otwórz obraz w nowej karcie'. I z nowej karty skopiować link z paska wyszukiwania. Już poprawiłem w poście, wszystko się wyświetla. 1 Link to post Share on other sites
krzy_siek 333 Posted February 22 Author Share Posted February 22 @Mosze Red Dzięki za pomoc i instrukcje, następnym razem będę wiedzieć. Sory za kłopot. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Recommended Posts