Dworzanin.Herzoga Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 Ciekawy materiał. Co o tym myślicie? 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cst9191 Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 (edited) Puściłem filmik, w międzyczasie zacząłem szukać jakiejś grafiki porównującej go do Majora, wiadomo którego i wiadomo dlaczego, wracam do filmu i co widzę? Btw. z takimi oficerami to nasze wojsko wkrótce zdobywałoby dla nas Kijów. Swoimi dokonaniami przebiliby samego Świerczewskiego. Edited March 11, 2021 by cst9191 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntech Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 Aktor, szkodnik, . Cel - stygmatyzowac prawdziwą prawicę. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser179 Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 (edited) Jak ja lubię tego gościa. 😁 8 minut temu, ntech napisał: stygmatyzowac prawdziwą prawicę. W Polsce nie ma prawicy. A ci, którzy się za nią podają, nie potrzebują takich dywersantów jak Olszański, sami się pieknie orzą. Edited March 11, 2021 by zychu 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dassler89 Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 @zychu - czym jest zatem dla Ciebie prawdziwa prawica? Przywołasz przykład zagraniczny? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iceman84PL Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 Ja lubię go oglądać jest ekspresyjny i wali prosto z mostu do tego opowiada o historii, zawsze jest na marszach, wiecach, wspiera ludzi w inicjatywach. Jedni o nim mówią, że to agent na logikę agent nigdy się nie ujawnia a to, że czuję więź z Białorusinami czy Rosjanami nic nie znaczy. Ostatnio po śmierci swojej żony jest jakiś taki nieobecny pozwala sobie na więcej agresji w nagraniach przechodzi ciężki okres współczuję mu. Tak czy inaczej więcej świadomych ludzi takich jak on nam potrzeba. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl93m Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 Gość prawilny, ale mu się odkleiło no i cóż... każdego to może spotkać. Generalnie Choroszcz dla niego. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser179 Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 (edited) 8 minut temu, Dassler89 napisał: @zychu - czym jest zatem dla Ciebie prawdziwa prawica? Przywołasz przykład zagraniczny? Z pewnością nie jest prawicą pis, czyli narodowi socjaliści. Ugrupowania nacjonalistyczne są zbyt anarchizujące, nie mają zaplecza intelektualnego, to banda tępych odwetowców. Może bym wskazał na gospodarczych liberałów od Mikke, ale to też niezbyt poważne towarzystwo. Poza tym, ja nie pokładam żadnych nadziei w partiach politycznych. Tylko oddolna inicjatywa społeczna może być odpowiedzią na obecny burdel. Na przewrót wojskowy też nie ma co liczyć, bo od trzydziestu lat armia jest kastrowana. 3 minuty temu, Carl93m napisał: każdego to może spotkać. Generalnie Choroszcz dla niego. Ty durniu, ty!, jak cię Wojtek znajdzie to ci łeb upierdoli!! Edited March 11, 2021 by zychu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOHC Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 (edited) Trzeba mu przyznać, że jako pierwszy mówił o władcy Chin w Polsce parę lat temu gdy był z wizytą. Parę lat temu oglądałem jego materiały, kiedyś coś skomentowałem i nawet mi odpisał. Uważałem że dobrze mówi, aczkolwiek dla mnie przesadzał i wyolbrzymiał. Natomiast teraz są dwie opcje: odjebało mu konkretnie albo to fałszywa flaga, utożsamianie się z pewną grupą a potem ośmieszanie jej (tak jak u nas trolle zostawiali pedofilskie wpisy, robili screeny a potem psuli nam opinię). Niezależnie od wszystkiego, robi negatywny pijar i nie chciałbym być z nim utożsamiany. To jakby u nas jakiś świr pisał "kurwy żydowskie" czy "zdychaj kurwo" i inne skrajne treści Edited March 11, 2021 by DOHC Literówka - DOHC 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dassler89 Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 (edited) 8 minut temu, Carl93m napisał: Gość prawilny, ale mu się odkleiło no i cóż... każdego to może spotkać. Generalnie Choroszcz dla niego. "ILE MASZ LAT KURWA POWIEDZ!! Potrafisz powiedzieć ile masz lat?" Musiałem @zychu no wlaśnie, dziś łatwo nam się wskazuje lewaków - tak naprawę każda partia ma jakieś cechy lewicujące. Ale wskazać czym lub kim jest prawica? Już trudno... I zgodzę się, że ewenutalnie wskazałbym na Mikkego, problemem jednak jest to - że on nigdy nie zbudował sobie poważnego zaplecza ekspertów go popierających. Żaden poważny ekonomista nie stoi za Mikke i nie przywołuje jego tez... Edited March 11, 2021 by Dassler89 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl93m Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 (edited) Mnie bardziej ten Marcin rozpierdala Taki pantofel Jabłonowskiego, oddaje swój komfort w zamian za fame i wyświetlenia. Dodatkowo wygląda jak stłamszony beciak przez płodną Kaśkę lat 34 z trójką dzieci, każde z innym ziomem z osiedla. Edited March 11, 2021 by Carl93m 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser179 Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 1 minutę temu, Carl93m napisał: Mnie bardziej ten Marcin rozpierdala Ktoś kiedyś fajnie o nich napisał: "best gay couple ever!". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Młody_Pelikan Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 (edited) Wersja godzinna by się przydała Edited March 11, 2021 by Młody_Pelikan 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 18 godzin temu, Dworzanin.Herzoga napisał: Co o tym myślicie? Dla mnie Jabłonowski to mistrz trollingu, nikt tak dobrze nie umie orać lewaków. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iceman84PL Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 @Boromir Ta haka to im wyszła fantastycznie🤣😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raczej oczywisty Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 Godzinę temu, Iceman84PL napisał: Tak czy inaczej więcej świadomych ludzi takich jak on nam potrzeba. Czy aby na pewno TAKICH ludzi nam potrzeba? Polecam obejrzeć do końca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 11 minut temu, Iceman84PL napisał: Ta haka to im wyszła fantastycznie🤣😂 Chciałbym kiedyś wypić z nim flachę. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egregor Zeta Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 Jeśli wolicie tiktoki i inne gówna zamiast Olszańskiego to nie ma dla Was ratunku... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dworzanin.Herzoga Posted March 12, 2021 Author Share Posted March 12, 2021 8 godzin temu, Iceman84PL napisał: Ostatnio po śmierci swojej żony jest jakiś taki nieobecny pozwala sobie na więcej agresji w nagraniach przechodzi ciężki okres współczuję mu. Tak właśnie, współczuję mu nagłej utraty żony, dramat. Chwilę po tym wydarzeniu myślałem, że od tego momentu będzie trochę bardziej wyciszony. Również Wojciech Olszański wczoraj: 😊 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iceman84PL Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 4 godziny temu, Dworzanin.Herzoga napisał: Chwilę po tym wydarzeniu myślałem, że od tego momentu będzie trochę bardziej wyciszony. Czasami zdarza mu się być całkiem radosnym i sypać kawałami😁 13 godzin temu, DOHC napisał: Parę lat temu oglądałem jego materiały, kiedyś coś skomentowałem i nawet mi odpisał. Uważałem że dobrze mówi, aczkolwiek dla mnie przesadzał i wyolbrzymiał. Dokładnie stare nagrania z przed kilku lat są fantastyczne być może trochę przesadzał lub wyolbrzymiał. Tutaj wrzucam jedno z takich nagrań na temat powstania warto przesłuchać😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
horseman Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 (edited) Koleś struga wariata z nudów, albo dla pieniędzy. Nie uwierzę, że ktokolwiek myślący o karierze politycznej w Polsce może nazywać się stalinistą. Facet uważa się za prawicowca, a jego córka od młodzieńczych lat świeci golizną w artystycznym kinie i na netflixie By nie być gołosłownym: https://nudografia.pl/Michalina_Olszańska Mój ulubiony fragment jego twórczości: Edited March 12, 2021 by horseman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dworzanin.Herzoga Posted March 12, 2021 Author Share Posted March 12, 2021 2 minuty temu, horseman napisał: Facet uważa się za prawicowca, a jego córka od młodzieńczych lat świeci golizną w artystycznym kinie i na netflixie Osobiście nie mam zastrzeżeń. 😊 Zresztą, wyjaśnił także tę kwestię: 😊 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obliteraror Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 Chciałbym się tak trzymać po 60-tce, swoją drogą Oglądam głównie Porębę z nim na Kierunku Wschód (ciekawy program), reszta to lolcontent, który bywa dosyć zabawny, przyznaję. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 (edited) W dniu 11.03.2021 o 04:25, Dworzanin.Herzoga napisał: Co o tym myślicie? To jest dobre Edited March 15, 2021 by Boromir 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dworzanin.Herzoga Posted March 16, 2021 Author Share Posted March 16, 2021 (edited) Wojciech Olszański wykonuje również wnikliwe interpretacje drzewa genealogicznego: Na podstawie tego tekstu powstała energiczna piosenka w sam raz do porannej kawusi: Edited March 16, 2021 by Dworzanin.Herzoga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts