Stanley Alderton Posted March 16, 2021 Share Posted March 16, 2021 Cześć, właśnie wypakowałem dwie pierwsze części. Macie jakieś wskazówki jak skutecznie pracować z tymi książkami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pancernik Posted March 16, 2021 Share Posted March 16, 2021 1 godzinę temu, Stanley Alderton napisał: Macie jakieś wskazówki jak skutecznie pracować z tymi książkami? Owszem mamy, czytanie jest całkiem spoko rozwiązaniem. 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Alderton Posted March 16, 2021 Author Share Posted March 16, 2021 Dzięki właśnie to chciałem wiedzieć, bo wiem, że są też szkolenia, ale jak czytanie spoko to zabieram się do pracy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoBe Posted March 16, 2021 Share Posted March 16, 2021 19 minut temu, Pancernik napisał: Owszem mamy, czytanie jest całkiem spoko rozwiązaniem. Nigdy bym na to nie wpadł, życie ciągle zaskakuje... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iceman84PL Posted March 16, 2021 Share Posted March 16, 2021 Przeczytaj wpierw te książki zaznacz sobie najważniejsze flamastrem i prowadzaj pomału w życie wiedzę , którą tam być może zdobędziesz innej drogi nie ma jak praktyka😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pancernik Posted March 16, 2021 Share Posted March 16, 2021 47 minut temu, MarkoBe napisał: Godzinę temu, Pancernik napisał: Owszem mamy, czytanie jest całkiem spoko rozwiązaniem. Nigdy bym na to nie wpadł, życie ciągle zaskakuje... Po to tu jestem, aby właśnie pomagać takim osobom, dzięki temu czuję, ze coś daję od siebie, nie żądając niczego w zamian 😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
józekk Posted March 16, 2021 Share Posted March 16, 2021 @Stanley AldertonĆwiczenia rób na bieżąco i systematycznie. Do skutku, bo jak nie ogarniesz podstaw, to dalej nie pójdziesz. PS. Pochwal się, jak przerobisz pierwszą część. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Alderton Posted March 16, 2021 Author Share Posted March 16, 2021 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Oczywiście chodziło mi o to czy po prostu lecieć z podręcznika czy może są do tego jakieś wartościowe filmy czy może udać się na szkolenie. Ta Pani z tego kanału: Nie budzi jakoś mojego zaufania, może źle ją oceniam. Ona jest związana ze stroną deir.pl gdzie niby można się zapisać na szkolenie, ale teraz chyba z uwagi na COVID-19 nic się nie dzieję. Godzinę temu, józekk napisał: Pochwal się, jak przerobisz pierwszą część. Jasne jak przerobię dam znać. Ty przerobiłeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
józekk Posted March 23, 2021 Share Posted March 23, 2021 (edited) @Stanley Alderton Zerknij tu: Edited March 23, 2021 by józekk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Alderton Posted March 26, 2021 Author Share Posted March 26, 2021 W dniu 23.03.2021 o 21:07, józekk napisał: @Stanley Alderton Zerknij tu: Czytałem już, dzięki. Na razie jestem w pierwszej części zobaczymy jak pójdzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts