Jump to content

Wątek dla fanów serii Gothic

Recommended Posts

• Similar Content

• By Iceman84PL
      Moim ulubionym piłkarzem był brazylijski napastnik El Fenomeno alias RONALDO😃
      To co ten człowiek wyczyniał z piłką na boisku oraz z obrońcami przeciwnika było nieprawdopodobne.
      Choć jego kariera mogła wyglądać zupełnie inaczej przez liczne kontuzje zwłaszcza nieszczęsnych więzadeł
      i Hashimoto, przez które miał nadwagę a i tak zadziwiał świat i zapisał się jako jeden z najlepszych napastników
      i wirtuozów piłki nożnej.
      Nie był też Chadem, miał zakola, był łysy a i tak na zainteresowanie kobiet czy osiągnięcie sukcesu sportowego,
      zawodowego czy rodzinnego nie narzekał.
      Zawsze uśmiechnięty, bije od niego pozytywna energia, lubiany i przez Zidane nazywany najlepszym zawodnikiem w historii.

• By gnukij1
      Witajcie!
      Dnia dzisiejszego dostałem pewnego rodzaju objawienia. 

Ostatnimi czasy często zdarza mi się medytować, prawie codziennie. Używam także nagrań synchronizacyjnych, z lektorem, dzięki którym wgrywam niejako inne oprogramowanie dla swojej podświadomośći. Od pewnego czasu zaczynają dziać się różne zjawiska. Nabieram zupełnie innej perspektywy, na to jakie treści są do mnie kierowane, znacznie trudniej jest mnie obrazić, jakoby słowa nie miały aż tak mocnego znaczenia. 

Od dłuższego czasu, gdy miewałem Lucid Dreams- Świadome sny, bałem się wejść w głębie swojej świadomości. Gdy pojawiała się obserwacja samego siebie, towarzyszył temu gigantyczny lęk, jedyne na co miałem ochotę w tamtym momencie,  była chęc wybudzenia. 

DZIŚ było zupełnie inaczej. Przechodząc do meritum widziałem siebie, niczym postać która się wybiera w grze. WIdziałem siebie, jakbym był u siebie w pokoju, jakbym wyszedł świadomością z ciała. Świadomość pola wędrowała gdzie tylko mogła, po obnażeniu wewnetrznego strachu, wniknełem w głebie swojego jestestwa. Sen trwał, który był dosyć realny. Miałem świadomość, że jestem na jawie od tego momentu. Następnie zapragnąłem zamienić się motyla, i stało się. Przybrałem postać seledynowo-żółtego Motyla, z rozpiętymi mocno skrzydłami. I stało sie! Pole świadomości zawęziło się do pewnych odczuć, Dalej idąć, zapragnełem zmiany w kota. Pole świadomości zawęziło się do ciała kota. Mruczałem sobie pod nosem, miałem do wyboru zupełnie inne zmysły, czynności niż człowiek. Swego rodzaju było to doświadczenie niecodzienne, 

Przychylam się do twierdzenia, że przychodząc na ten świat, wybieramy sobie swoje wcielenie na ziemi. A bynajmniej życie tutaj, nie jest żadnym przypadkiem. 

Wchodząc w ciało zdobywamy levele (lata), Możemy rozwijać zdolności. Jako postać mamy pewne predyspozycje, w efekcie rozwijanie odpowiednich talentów, jest bardziej efektywne. Warto słuchać głosu intuicji, i ją rozwijać. Słuchać co ona nam podpowiada. Zalecam rozwijanie wewnetrznej intuicji, szóstego zmysłu...

Cogito ergo sum!
    • By Voqlsky
      Broń Pancerna Świata - ciekawy kanał na YT. Opisuje czołgi i pojazdy.

Steel Beasts Professional
      From Wikipedia, the free encyclopedia
      Jump to navigationJump to search
      Steel Beasts is the name for a family of tank simulators created by eSim Games for Microsoft Windows.
      Its subject is contemporary combined arms tactics (with emphasis on modern armoured fighting vehicles) at a company scale. As a consumer game, it is a genre mix of strategy game, action game, simulation game, and wargame of fairly complex gameplay.
      Steel Beasts (more colloquially known as SB to its fans) is distinguished from other simulators by a faithful reproduction of tactical maneuvers and Fire Control Systems as well as various other military facets than when compared to other simulators. The sound samples are mostly authentic, having been recorded from some of the actual armored fighting vehicles depicted in the sim.
      Customized versions of Steel Beasts have been adopted by the armies of Australia, Austria, Canada, Chile, Denmark, Finland, the Netherlands, Norway, Spain, Sweden and USA for training purposes.

1)
      Historia Amerykańskiej Broni Pancernej

2)
      Pogadanka o czołgach UK, Izraela i Francji

3)
      Leopardy Pancerze/Czołgi III generacji w naszym regionie

4)
      Dalmierz pasywny CITV vs Systemy aktywnej obrony Sztora

5)
      Celowniki noktowizyjne czołgów radzieckich

6)
      Leopard 2A4 (Strzelnica)

7) 
      T14 Armata

8 O problemie czołgowym w SZRP

• By lxdead
      Wiem że pewnie wśród braci znajdą się fani tej oldschoolowej serii. Nawet jeśli ktoś nie grał, nie gra, to na pewno słyszał.

Ja się jaram jak Anakin na Mustafar, gra wygląda cudownie.
    • By Strusprawa1
      Znalazłem ciekawy film, który zaciekawi na pewno także tych, którzy tej gry nie znają. Dobra analiza przynależności i służalczości członków zbrodniczych organizacji. 
      https://www.youtube.com/watch?v=CWNkRKutd0g
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.