Jonash Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Cześć bracia! Jak w temacie! Naszła mnie ochota na chleb tostowy, zależy mi na tym aby był bez tych wszystkich chemicznych dodatków i ulepszaczy jak te dostępne w marketach powszechnych. Znacie owe? 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doug Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Punkt w tym, ze tost to wlasnie jest tost przez chemie i ulepszacze 😀 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PyrMen Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Taaa... Nie ma jak tosty z salami i serem.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZamaskowanyKarmazyn Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Uwielbiam chleb tostowy, jem i żyje. Polecam chleb tostowy ciemny, ma trochę błonnika. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rnext Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 @Jonash jak ochota jednorazowa bądź sezonowa, to nawet jak raz na jakiś czas zjesz łyżkę siarki, nic Ci nie będzie. W stałej diecie to lepiej raczej unikać przekombinowanych produktów. Zwłaszcza takich, które trywialnie jest zrobić samemu a sklepowe, muszą mieć długi termin przydatności i zwykle są zasładzane (nawet te na pozór nie słodkie) do nieprzytomności. Automat do pieczenia chleba rozwiązuje wszystkie problemy z pieczywem. Zrobisz i tostowy i ciężki, żytni na zakwasie (sprawdzone), gryczany czy kukurydziany. Właściwie jaki chcesz i bez całego chemicznego syfu. Wieczorem zasypujesz składnikami a rano wstajesz, przeciągasz się i masz świeży, pachnący "prosto z pieca". 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi