Skocz do zawartości

Chleb tostowy


Jonash

Rekomendowane odpowiedzi

@Jonash jak ochota jednorazowa bądź sezonowa, to nawet jak raz na jakiś czas zjesz łyżkę siarki, nic Ci nie będzie. W stałej diecie to lepiej raczej unikać przekombinowanych produktów. Zwłaszcza takich, które trywialnie jest zrobić samemu a sklepowe, muszą mieć długi termin przydatności i zwykle są zasładzane (nawet te na pozór nie słodkie) do nieprzytomności. 

 

Automat do pieczenia chleba rozwiązuje wszystkie problemy z pieczywem. Zrobisz i tostowy i ciężki, żytni na zakwasie (sprawdzone), gryczany czy kukurydziany. Właściwie jaki chcesz i bez całego chemicznego syfu. Wieczorem zasypujesz składnikami a rano wstajesz, przeciągasz się i masz świeży, pachnący "prosto z pieca". 

  • Like 2
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.