Jump to content

kobieta.wp zachęca Polki do seks turystyki i swingowania

spacemarine

Recommended Posts

No po co ma przyjeżdżać ktoś z zachodu i siedzieć w hotelu na tinderze, aż znajdzie na noc jakiś towar. Teraz w modzie ma być wyjazd na zachód naszych Pań w ramach jak to pisze kobieta.wp "turystyki seksualnej". Patrzcie Panowie, jak jeszcze dodatkowo się ułatwia gościom na zachodzie, nawet nie muszą już tutaj przyjeżdżać, same Panie tam pojadą. Co za czasy.

"Turystyka seksualna rozkwita. "Singielki witane są z otwartymi ramionami"

– Mam wrażenie, że w Polsce zaginęła sztuka uwodzenia. Na przykład Francuzi wiedzą, że kobietę trzeba najpierw nakarmić, spojrzeć jej głęboko w oczy, zaserwować dobre wino, sprawić nieoczywisty komplement, docenić jakiś element garderoby. Później w łóżku dzieją się cuda – opowiada 29-letnia Marika.

W Cap d'Agdem, jak się okazuje, roi się też od klubów. – Decydując się na wyjazd w te rejony, można odwiedzić niesamowite miejsca, również dedykowane swingersom. Pary zapraszają się też do pokojów hotelowych, bawią się i spotykają na plaży. Tylko wyobraźnia ich ogranicza. Inna rzecz, że to miejsce jest bardzo drogie, na takie wakacje stać niewielu – komentuje sekscoach.

"

Poczytajcie:

https://kobieta.wp.pl/turystyka-rozrywkowa-w-tych-miejscach-singielki-witane-sa-z-otwartymi-ramionami-6662969662835488a

Edited by spacemarine
  • Haha 1
  • Confused 1

15 godzin temu, cst9191 napisał:

Przypadek?

Sezon ogórkowy. Co roku był wysyp podobnych artykułów. Może po za zeszłym "sezonem"bo pandemia. Hm.... może ten nowy zielony komunizm i wzrost np. cen biletów lotniczych zatrzyma siłą nasze "szony" przed podróżami :).

• Like 1

• 4 years later...

"Raj dla pań w Gambii przyciąga tysiące kobiet, które szukają uwagi młodych miejscowych mężczyzn. Atrakcyjni „bumsterzy” spacerują po plażach, oferując towarzystwo w zamian za prezenty, pieniądze, a czasem możliwość wyjazdu za granicę. Kobiety otrzymują romanse i podziw, mężczyźni – materialne korzyści. Rząd Gambii przyznaje, że problem istnieje, bo część turystów przyjeżdża wyłącznie dla stosunków intymnych, ale same zainteresowane nie wstydzą się tego stylu życia."

• Like 1

W dniu 23.07.2021 o 14:55, spacemarine napisał(a):

Mam wrażenie, że w Polsce zaginęła sztuka uwodzenia. Na przykład Francuzi wiedzą, że kobietę trzeba najpierw nakarmić, spojrzeć jej głęboko w oczy, zaserwować dobre wino, sprawić nieoczywisty komplement, docenić jakiś element garderoby. Później w łóżku dzieją się cuda – opowiada 29-letnia Marika.

Czy jestem przewrażliwiony czy ja juz nie cierpię kobiet? Serio jak ja nie cierpię tego księżniczkowania. Adoruj ją a ona kurwa 3 kutasy ssie w Paryzu.

• Haha 3

Marika.

Bardzo polskie imię.

komentuje sekscoach.

🤡

To nawet nie jest podpisane żadnym autorem. Kolektywna praca działu PSYOPS albo chatugpt. 

3 godziny temu, Brat Jan napisał(a):

"Raj dla pań w Gambii przyciąga tysiące kobiet, które szukają uwagi młodych miejscowych mężczyzn. Atrakcyjni „bumsterzy” spacerują po plażach, oferując towarzystwo w zamian za prezenty, pieniądze, a czasem możliwość wyjazdu za granicę. Kobiety otrzymują romanse i podziw, mężczyźni – materialne korzyści. Rząd Gambii przyznaje, że problem istnieje, bo część turystów przyjeżdża wyłącznie dla stosunków intymnych, ale same zainteresowane nie wstydzą się tego stylu życia."

Wspomniane panie wyglądają tak (zdjęcia z wyszukiwarki po wpisaniu odpowiedniej frazy. W UK nawet jakiś program kręcili o takich "gwiazdach". 

CM6pYE6XAAAXkgz?format=png&name=small

hq720.jpg?sqp=-oaymwEhCK4FEIIDSFryq4qpAxMV5BMzA5MWZiNzctM2NiYS00ODkxLWE0NTgtZjEz

hq720.jpg?sqp=-oaymwEhCK4FEIIDSFryq4qpAx

maxresdefault.jpg

F3LgUc9XQAESAi3.jpg

A jeśli ktoś myśli że te stare grube baby dostają w Afryce seks za darmo, to raczej jest w błędzie:

The Gambia has warned old British women to stop traveling to the country to pay young Gambian men for sex and love.
Many old and retired British women travel to The Gambia to pay young men known as "bumsters" for sex.

Edited by cst9191
  • Like 1

1 godzinę temu, cst9191 napisał(a):

Wspomniane panie wyglądają tak (zdjęcia z wyszukiwarki po wpisaniu odpowiedniej frazy. W UK nawet jakiś program kręcili o takich "gwiazdach". 

CM6pYE6XAAAXkgz?format=png&name=small

hq720.jpg?sqp=-oaymwEhCK4FEIIDSFryq4qpAxMV5BMzA5MWZiNzctM2NiYS00ODkxLWE0NTgtZjEz

hq720.jpg?sqp=-oaymwEhCK4FEIIDSFryq4qpAx

maxresdefault.jpg

F3LgUc9XQAESAi3.jpg

A jeśli ktoś myśli że te stare grube baby dostają w Afryce seks za darmo, to raczej jest w błędzie:

The Gambia has warned old British women to stop traveling to the country to pay young Gambian men for sex and love.
Many old and retired British women travel to The Gambia to pay young men known as "bumsters" for sex.

O kurde ci murzyni to muszą być wytrzymali. Albo później strasznie piją.

• Like 1

3 minuty temu, HermannBrunner napisał(a):

O kurde ci murzyni to muszą być wytrzymali. Albo później strasznie piją.

O tym panu ze zdjęcia napisała jakaś gazeta z Nairobi, że jest 28-letnim muzykiem i znalazł właśnie swoją miłość :)

4 godziny temu, EmseyXYZY napisał(a):

Czy jestem przewrażliwiony czy ja juz nie cierpię kobiet? Serio jak ja nie cierpię tego księżniczkowania. Adoruj ją a ona kurwa 3 kutasy ssie w Paryzu.

Te obciągary i tak później kończą jak kończą z pretensjami do całego świata, mało która jest na tyle kumata, żeby konkretnie się zakręcić. Po prostu idąc va bank w pewnym momencie karuzela tak zapierdala, że szkoda im wysiadać. Potem życie mówi "sprawdzam" no i lądują z beciakami zakolakami :D Kiedyś było mi ich żal, ale teraz to XD Jak słucham czasami tego pierdolenia jak to źle mają, to tylko się uśmiecham. 

• Like 1

Godzinę temu, HermannBrunner napisał(a):

O kurde ci murzyni to muszą być wytrzymali.

To są żigolacy.

Mamy równouprawnienie i skoro chłopy jadą do biednych krajów na ruchanie to dlaczego wyzwolone kobiety miałby tego nie robić?

"Singielki witane są z otwartymi ramionami"

Raczej one witają otwartymi nogami. 

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.