Druid Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 (edited) Wijacie, Ostatnio znalazłem ciekawy kanał do oglądania i słuchania, polecam: https://sklep.klinikanegocjacji.pl/sukces-w-relacjach-miedzyludzkich-dwupak https://www.youtube.com/c/AlexBarszczewski/videos Edited September 5, 2021 by Boromir 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nowy00 Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Kiedyś oglądałem. Dobry kanał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz 1984 Posted December 14, 2024 Share Posted December 14, 2024 A teraz ta sama osoba nagrywa cos takiego: https://youtu.be/_KHOKZv6CNI?si=TS-57LjQYqAwpkIv 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiroviets Posted December 14, 2024 Share Posted December 14, 2024 @Mariusz 1984 tak jak napisałem na plusujemy- również byłem w szoku po usłyszeniu tych deluzji. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vodkas85 Posted December 15, 2024 Share Posted December 15, 2024 Kukold. Pewnie myśli, że porucha nagrywając taką treść. Może jakaś pościanowa niewiasta rozgrzała mu chuja do białości i obrabiała go jak Elrond Anduriela. Tak wiele pytań, tak mało odpowiedzi. Zobaczcie co kukold potrafi zrobić dla piczy. Poświęci swoją reputację budowaną przez lata. Zapewne wrzuci kolejne oświecone filmy. Pies go jebał. 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted December 15, 2024 Author Share Posted December 15, 2024 3 godziny temu, vodkas85 napisał(a): Pies go jebał. Chciałbym debatę druga strona medalu - Alex Barszczewski. 14 godzin temu, Mariusz 1984 napisał(a): A teraz ta sama osoba nagrywa cos takiego: Gość popłynął, widzę, że postrzega relacje damsko męskie, jakby to były czasy jego młodości, niestety na przestrzeni tych 20, 30 lat świat się zmienił. 14 godzin temu, Mariusz 1984 napisał(a): A teraz ta sama osoba nagrywa cos takiego: 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz 1984 Posted December 15, 2024 Share Posted December 15, 2024 8 godzin temu, vodkas85 napisał(a): Kukold. Pewnie myśli, że porucha nagrywając taką treść. Może jakaś pościanowa niewiasta rozgrzała mu chuja do białości i obrabiała go jak Elrond Anduriela. Tak wiele pytań, tak mało odpowiedzi. Zobaczcie co kukold potrafi zrobić dla piczy. Poświęci swoją reputację budowaną przez lata. Zapewne wrzuci kolejne oświecone filmy. Pies go jebał. Ponoć ma kobietę. Myślę że po prostu, podobnie jak inne kukoldy typu Kobus, wyczuł pismo nosem i widzi ze rynek poscianowych lachociagow jest bardziej perspektywiczny niz Redpill. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tete-a-tete Posted December 15, 2024 Share Posted December 15, 2024 Godzinę temu, Mariusz 1984 napisał(a): Ponoć ma kobietę. Myślę że po prostu, podobnie jak inne kukoldy typu Kobus, wyczuł pismo nosem i widzi ze rynek poscianowych lachociagow jest bardziej perspektywiczny niz Redpill. Mówi kobietom to, co kobiety pragną usłyszeć. O ile standardowy cuckold robi to w celu, żeby zamoczyć, no to tutaj dochodzi do tego rzecz jasna monetyzacja bzdur. Myślę, że hejterzy nie założą mu z tego tytułu serii spraw sądowych i że nie będą mu grozić z tego tytułu, że skrytykował redpill. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiroviets Posted December 15, 2024 Share Posted December 15, 2024 @Druid on już w komentarzach pod tymi deluzjami odpowiedział komuś, że nie zamierza podejmowa rzucanej przez DSM rękawicy. Zapowiedział kontynuację tego raka , w której to będzie odpowiadać na komentarze skrzywdzonych ( jak stwierdził) redpilaków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted December 15, 2024 Author Share Posted December 15, 2024 1 minutę temu, Kiroviets napisał(a): podejmowa rzucanej przez DSM rękawicy. Czyli boi się krytyki konstruktywnej, bo by okazało się, że wyszedł za durnia, nawet jakby skasował to co nagrał, wówczas niesmak i takby pozostał. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
calltoaction Posted December 15, 2024 Share Posted December 15, 2024 (edited) Tam się dobra bijatyka w komentarzach zrobila Swoją drogą ten gość jest na maxa irytujący. Już kiedyś słuchałem jego szkolenia z negocjacji i można mu przyznać, że jest dobry. Ale - ilość komentarzy liżacych rowa swojej żonie była na takim poziomie, że rzygałem regularnie. Tego nawet nie chce mi się słuchać, bo zaś jest polaryzacja. Najlepszy komentarz był laski, która twierdziła, że ma miała faceta (1,5 roku)ślepo zapatrzonego w redpill i DSM i zostawiła go dla innego faceta, nie dla hipergamii tylko, że tamten był redpillowcem i jej to przeszkadzało. Ja pierdole jebała go za redpill po czym zrobiło dokładnie to czego on mógł się spodziewać i przeskoczyła na nową gałązkę. Ci ludzie wstydu nie maja xD Edited December 15, 2024 by calltoaction 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tete-a-tete Posted December 15, 2024 Share Posted December 15, 2024 1 godzinę temu, calltoaction napisał(a): Najlepszy komentarz był laski, która twierdziła, że ma miała faceta (1,5 roku)ślepo zapatrzonego w redpill i DSM i zostawiła go dla innego faceta, nie dla hipergamii tylko, że tamten był redpillowcem i jej to przeszkadzało. Ja pierdole jebała go za redpill po czym zrobiło dokładnie to czego on mógł się spodziewać i przeskoczyła na nową gałązkę. Ci ludzie wstydu nie maja xD Typ złamał prostą zasadę, że o redpillu się nie rozmawia. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiroviets Posted December 15, 2024 Share Posted December 15, 2024 (edited) @tete-a-tete w punkt. Tak samo prawdziwy redpilak( a nie jakiś podrabianiec xD)bez problemu odpowiedział by na te pytania - shit testy, które on im proponował zadawać na randkach tak aby " wpisać się w klucz odpowiedzi" jak na maturze. Żenada i nabijanie zasięgów. Edited December 15, 2024 by Kiroviets Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alejandro Sosa Posted December 15, 2024 Share Posted December 15, 2024 2 godziny temu, calltoaction napisał(a): Najlepszy komentarz był laski, która twierdziła, że ma miała faceta (1,5 roku)ślepo zapatrzonego w redpill i DSM i zostawiła go dla innego faceta, nie dla hipergamii tylko, że tamten był redpillowcem i jej to przeszkadzało Ja pierdole jebała go za redpill po czym zrobiło dokładnie to czego on mógł się spodziewać i przeskoczyła na nową gałązkę. Ci ludzie wstydu nie maja xD Dobrze zrobiła, może się pizduś czegoś nauczy. Nie mówi się kobietom, że znasz ich gierki zasada numer 1 wśród wielu, wielu zasad numer 1. 14 godzin temu, vodkas85 napisał(a): Kukold. Pewnie myśli, że porucha nagrywając taką treść. A ja myślę, że już może ruchać i to dużo, na znanego youtubera. Tym bardziej, że oglądają go pewnie w większości zaburzone wariatki. Niestety zapędził się za daleko na tych tabletkach na erekcje. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obliteraror Posted December 15, 2024 Share Posted December 15, 2024 W dniu 14.12.2024 o 17:30, Mariusz 1984 napisał(a): A teraz ta sama osoba nagrywa cos takiego: Aleks zna się na biznesie i relacjach biznesowych. Ale broń Cię Panie Boże słuchać go w tematach relacji damsko - męskich Nie wiem, po cholerę to sobie robi. To jest naprawdę wysokiej klasy fachowiec, od którego wiele można się nauczyć. Ja z jego materiałów mega dużo skorzystałem. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted December 15, 2024 Author Share Posted December 15, 2024 2 minuty temu, Obliteraror napisał(a): Ja z jego materiałów mega dużo skorzystałem. Co najbardziej polecasz z jego kontentu ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obliteraror Posted December 15, 2024 Share Posted December 15, 2024 3 minuty temu, Druid napisał(a): Co najbardziej polecasz z jego kontentu ? Tutaj bym zaczął: https://alexba.eu/wazne-posty/ PS. Bez gwarancji, czy coś z bloga nie poznikało przez lata Ale to i tak masa praktycznej wiedzy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OdważnyZdobywca Posted December 15, 2024 Share Posted December 15, 2024 10 minut temu, Obliteraror napisał(a): Tutaj bym zaczął: https://alexba.eu/wazne-posty/ PS. Bez gwarancji, czy coś z bloga nie poznikało przez lata Ale to i tak masa praktycznej wiedzy. A co z książką? Sukces w relacjach międzyludzkich - https://lubimyczytac.pl/autor/93021/alex-barszczewski 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted December 15, 2024 Author Share Posted December 15, 2024 16 minut temu, Obliteraror napisał(a): PS. Bez gwarancji, czy coś z bloga nie poznikało przez lata Ale to i tak masa praktycznej wiedzy 4 minuty temu, OdważnyZdobywca napisał(a): A co z książką? Sukces w relacjach międzyludzkich - https://lubimyczytac.pl/autor/93021/alex-barszczewski Dzięki obczaję sobie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alejandro Sosa Posted December 15, 2024 Share Posted December 15, 2024 Róbcie jak uważacie. Po tym video na temat relacji damsko męskich nie byłbym w stanie korzystać z pomocy tego pana. Krótko mówiąc po tym, co tu zobaczyłem, nie chciałbym z nim nawet ubić muchy w kiblu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted December 15, 2024 Author Share Posted December 15, 2024 27 minut temu, Alejandro Sosa napisał(a): Krótko mówiąc po tym, co tu zobaczyłem, nie chciałbym z nim nawet ubić muchy w kiblu. Nikt nie jest idealny, jednak jeśli chodzi o biznes i ma w tym wiedzę praktyczną i teoretyczną to chyba jednak warto słuchać jego kontent, jeśli chodzi o to tylko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obliteraror Posted December 16, 2024 Share Posted December 16, 2024 10 godzin temu, OdważnyZdobywca napisał(a): A co z książką? Sukces w relacjach międzyludzkich - też warto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogut Posted December 17, 2024 Share Posted December 17, 2024 (edited) Ubodło ego. Może i jest on specjalistą wysokiej klasy w tym czym zajmuje się zawodowo, ale na pewno nie jest on specjalistą od relacji D-M. Czy taki jest czy robi to dla oglądalności inna sprawa. Ja tego nie kupuję. Edited December 17, 2024 by Kogut 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Przemysław Posted December 17, 2024 Share Posted December 17, 2024 Typ moze byc na Casodexie w zwiazku z proststą. Ma wysoki glos. Jak puscilem bez wizji myslalem ze to kobieta. Może to powod tych farmazonów? No nic nie ma co kopać leżącego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiroviets Posted December 17, 2024 Share Posted December 17, 2024 @Kogut Obejrzałem to. Typ pomylił odwagę z odważnikiem. Poziom manipulacji w tej jego wypowiedzi identyczny do " raków" smażonych przez Szarpankiego. " Wasi guru", porównanie do płaskoziemców, notoryczne odwracanie kota ogonem i zwracanie się do redpilaków jak do upośledzonych umysłowo po uprzednim przypuszczeniu, że jesteśmy inteligentnymi ludźmi. I jeszcze coś tam o schematach. UgUem - nie oglądacie, żeby mu wyświetleń nie nabijać. 45 minut temu, Brat Przemysław napisał(a): No nic nie ma co kopać leżącego Ja właśnie mam nadzieję że ktoś go rzetelnie wyjaśni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts