Jump to content

Polecam kanał na youtube Alex Barszczewski

Druid

Recommended Posts

• 3 years later...

Kukold.

Pewnie myśli, że porucha nagrywając taką treść.

Może jakaś pościanowa niewiasta rozgrzała mu chuja do białości i obrabiała go jak Elrond Anduriela.

Tak wiele pytań, tak mało odpowiedzi.

Zobaczcie co kukold potrafi zrobić dla piczy. Poświęci swoją reputację budowaną przez lata. Zapewne wrzuci kolejne oświecone filmy. Pies go jebał.

• Like 4
  • Haha 2

3 godziny temu, vodkas85 napisał(a):

Pies go jebał.

Chciałbym debatę druga strona medalu - Alex Barszczewski.

14 godzin temu, Mariusz 1984 napisał(a):

A teraz ta sama osoba nagrywa cos takiego: 

Gość popłynął, widzę, że postrzega relacje damsko męskie, jakby to były czasy jego młodości, niestety na przestrzeni tych 20, 30 lat świat się zmienił.

14 godzin temu, Mariusz 1984 napisał(a):

• Like 1
  • Thanks 1

8 godzin temu, vodkas85 napisał(a):

Kukold.

Może jakaś pościanowa niewiasta rozgrzała mu chuja do białości i obrabiała go jak Elrond Anduriela.

Tak wiele pytań, tak mało odpowiedzi.

Zobaczcie co kukold potrafi zrobić dla piczy. Poświęci swoją reputację budowaną przez lata. Zapewne wrzuci kolejne oświecone filmy. Pies go jebał.

Ponoć ma kobietę.  Myślę że po prostu, podobnie jak inne kukoldy typu Kobus,  wyczuł pismo nosem i widzi ze rynek poscianowych lachociagow jest bardziej perspektywiczny niz Redpill.

• Like 6

Godzinę temu, Mariusz 1984 napisał(a):

Ponoć ma kobietę.  Myślę że po prostu, podobnie jak inne kukoldy typu Kobus,  wyczuł pismo nosem i widzi ze rynek poscianowych lachociagow jest bardziej perspektywiczny niz Redpill.

Mówi kobietom to, co kobiety pragną usłyszeć. O ile standardowy cuckold robi to w celu, żeby zamoczyć, no to tutaj dochodzi do tego rzecz jasna monetyzacja bzdur. Myślę, że hejterzy nie założą mu z tego tytułu serii spraw sądowych i że nie będą mu grozić z tego tytułu, że skrytykował redpill. 

• Like 1
  • Thanks 1

@Druid on już w komentarzach pod tymi deluzjami odpowiedział komuś, że nie zamierza podejmowa rzucanej przez DSM rękawicy.

Zapowiedział kontynuację tego raka , w której to będzie odpowiadać na komentarze skrzywdzonych ( jak stwierdził) redpilaków.

1 minutę temu, Kiroviets napisał(a):

podejmowa rzucanej przez DSM rękawicy.

Czyli boi się krytyki konstruktywnej, bo by okazało się, że wyszedł za durnia, nawet jakby skasował to co nagrał, wówczas niesmak i takby pozostał.

• Like 1

Tam się dobra bijatyka w komentarzach zrobila :D 

Swoją drogą ten gość jest na maxa irytujący. Już kiedyś słuchałem jego szkolenia z negocjacji i można mu przyznać, że jest dobry. Ale - ilość komentarzy liżacych rowa swojej żonie była na takim poziomie, że rzygałem regularnie. Tego nawet nie chce mi się słuchać, bo zaś jest polaryzacja. 

Najlepszy komentarz był laski, która twierdziła, że ma miała faceta (1,5 roku)ślepo zapatrzonego w redpill i DSM i zostawiła go dla innego faceta, nie dla hipergamii tylko, że tamten był redpillowcem i jej to przeszkadzało. Ja pierdole jebała go za redpill po czym zrobiło dokładnie to czego on mógł się spodziewać i przeskoczyła na nową gałązkę. Ci ludzie wstydu nie maja xD

Edited by calltoaction
  • Like 1

1 godzinę temu, calltoaction napisał(a):

Najlepszy komentarz był laski, która twierdziła, że ma miała faceta (1,5 roku)ślepo zapatrzonego w redpill i DSM i zostawiła go dla innego faceta, nie dla hipergamii tylko, że tamten był redpillowcem i jej to przeszkadzało. Ja pierdole jebała go za redpill po czym zrobiło dokładnie to czego on mógł się spodziewać i przeskoczyła na nową gałązkę. Ci ludzie wstydu nie maja xD

Typ złamał prostą zasadę, że o redpillu się nie rozmawia.

• Like 2

@tete-a-tete w punkt. Tak samo prawdziwy redpilak( a nie jakiś podrabianiec xD)bez problemu odpowiedział by na te pytania - shit testy, które on im proponował zadawać na randkach tak aby " wpisać się w klucz odpowiedzi" jak na maturze.

Żenada i nabijanie zasięgów.

Edited by Kiroviets

2 godziny temu, calltoaction napisał(a):

Najlepszy komentarz był laski, która twierdziła, że ma miała faceta (1,5 roku)ślepo zapatrzonego w redpill i DSM i zostawiła go dla innego faceta, nie dla hipergamii tylko, że tamten był redpillowcem i jej to przeszkadzało Ja pierdole jebała go za redpill po czym zrobiło dokładnie to czego on mógł się spodziewać i przeskoczyła na nową gałązkę. Ci ludzie wstydu nie maja xD

Dobrze zrobiła, może się pizduś czegoś nauczy. Nie mówi się kobietom, że znasz ich gierki zasada numer 1 wśród wielu, wielu zasad numer 1.

14 godzin temu, vodkas85 napisał(a):

Kukold.

A ja myślę, że już może ruchać i to dużo, na znanego youtubera. Tym bardziej, że oglądają go pewnie w większości zaburzone wariatki. Niestety zapędził się za daleko na tych tabletkach na erekcje.

• Like 3

W dniu 14.12.2024 o 17:30, Mariusz 1984 napisał(a):

Aleks zna się na biznesie i relacjach biznesowych. Ale broń Cię Panie Boże słuchać go w tematach relacji damsko - męskich ;)

Nie wiem, po cholerę to sobie robi. To jest naprawdę wysokiej klasy fachowiec, od którego wiele można się nauczyć. Ja z jego materiałów mega dużo skorzystałem.

• Like 1
  • Thanks 1

16 minut temu, Obliteraror napisał(a):

PS. Bez gwarancji, czy coś z bloga nie poznikało przez lata ;) Ale to i tak masa praktycznej wiedzy

4 minuty temu, OdważnyZdobywca napisał(a):

A co z książką? Sukces w relacjach międzyludzkich - https://lubimyczytac.pl/autor/93021/alex-barszczewski

Dzięki obczaję sobie.

• Like 1

27 minut temu, Alejandro Sosa napisał(a):

Krótko mówiąc po tym, co tu zobaczyłem, nie chciałbym z nim nawet ubić muchy w kiblu.

Nikt nie jest idealny, jednak jeśli chodzi o biznes i ma w tym wiedzę praktyczną i teoretyczną to chyba jednak warto słuchać jego kontent, jeśli chodzi o to tylko.

Ubodło ego.

Może i jest on specjalistą wysokiej klasy w tym czym zajmuje się zawodowo, ale na pewno nie jest on specjalistą od relacji D-M.

Czy taki jest czy robi to dla oglądalności inna sprawa.

Ja tego nie kupuję.

Edited by Kogut
  • Like 1

@Kogut Obejrzałem to. Typ pomylił odwagę z odważnikiem.

Poziom manipulacji w tej jego wypowiedzi identyczny do " raków" smażonych przez Szarpankiego. 

" Wasi guru", porównanie do płaskoziemców, notoryczne odwracanie kota ogonem i zwracanie się do redpilaków jak do upośledzonych umysłowo po uprzednim przypuszczeniu, że jesteśmy inteligentnymi ludźmi. I jeszcze coś tam o schematach.

UgUem - nie oglądacie, żeby mu wyświetleń nie nabijać.

45 minut temu, Brat Przemysław napisał(a):

No nic nie ma co kopać leżącego

Ja właśnie mam nadzieję że ktoś go rzetelnie wyjaśni.

• Like 1

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.