jankowalski1727 Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 (edited) Dzisiaj dałem popis życia malując listwy farbą emaliową. Doszedłem do wniosku, żę przykryję drobnę nieczystości na ścianie tą farbą. Bardzo mądrze. Generalnie nic nie widać na pierwszy rzut oka, ale pod światło widać ślad tej farby emaliowej. Jak to zniwelować? Czy pójść kupić zwykłą farbę do ścian jutro i pomalować nią te punkty, żeby nie było widać? Prośba o poradę obeznanych w temacie.. Edited January 7, 2022 by jankowalski1727 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser174 Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 W dniu 7.01.2022 o 21:36, jankowalski1727 napisał: Dzisiaj dałem popis życia malując listwy farbą emaliową. Doszedłem do wniosku, żę przykryję drobnę nieczystości na ścianie tą farbą. Bardzo mądrze. Generalnie nic nie widać na pierwszy rzut oka, ale pod światło widać ślad tej farby emaliowej. Jak to zniwelować? Czy pójść kupić zwykłą farbę do ścian jutro i pomalować nią te punkty, żeby nie było widać? Prośba o poradę obeznanych w temacie.. https://zbudujmydom.pl/artykul/jak-usunac-ze-sciany-stara-farbe-olejna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts