jankowalski1727 1,258 Posted January 7 Share Posted January 7 (edited) Dzisiaj dałem popis życia malując listwy farbą emaliową. Doszedłem do wniosku, żę przykryję drobnę nieczystości na ścianie tą farbą. Bardzo mądrze. Generalnie nic nie widać na pierwszy rzut oka, ale pod światło widać ślad tej farby emaliowej. Jak to zniwelować? Czy pójść kupić zwykłą farbę do ścian jutro i pomalować nią te punkty, żeby nie było widać? Prośba o poradę obeznanych w temacie.. Edited January 7 by jankowalski1727 Link to post Share on other sites
Miszka 942 Posted January 9 Share Posted January 9 W dniu 7.01.2022 o 21:36, jankowalski1727 napisał: Dzisiaj dałem popis życia malując listwy farbą emaliową. Doszedłem do wniosku, żę przykryję drobnę nieczystości na ścianie tą farbą. Bardzo mądrze. Generalnie nic nie widać na pierwszy rzut oka, ale pod światło widać ślad tej farby emaliowej. Jak to zniwelować? Czy pójść kupić zwykłą farbę do ścian jutro i pomalować nią te punkty, żeby nie było widać? Prośba o poradę obeznanych w temacie.. https://zbudujmydom.pl/artykul/jak-usunac-ze-sciany-stara-farbe-olejna Link to post Share on other sites
Recommended Posts